Şimdi Ara

Şaka gibi ! Müşteri hizmetleri telefonu yuzüme kapattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet hiz problemi yuzunden musteri hizmetlerini aradim. Bir bildikleri de yok zaten. 3 4 kez ayni islemi yaptirdilar. En sonunda yine olmadi dedim. Yuzume kapattilar telefonu ! Ben hakkimi aramak istiyorum. Ne yapmam gerekir ? 8mbps internete 40 lira oduyorum fakat 2 mbps aliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle hat değerlerine bakmak gerekiyor diye düşünüyorum yavaslığın sebebini bulmak gerekir hattınız kaldırmadığı için sabitlemiş olabilirler.

uzun zamandan beri böyle ise neden oldugunu size açıklamak durumundalar. bulundugunuz yerin altyapısı hakkında bilgi sahibi olun sonraki adıma geçilir.
  • Hat degerlerinizde problem yoksa arayin yeniden cozum sunmak zorundalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paetzold -- 10 Mayıs 2017; 20:33:0 >
  • Hah hah . Yüzünüze mi kapattılar. Bana Bağırdı sesimi kesti çalışan. Gidip dağıtacaktım binayı. Zor tuttular beni!

• Türktelekom benimde interneti iptal etmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: NITRO

Hah hah . Yüzünüze mi kapattılar. Bana Bağırdı sesimi kesti çalışan. Gidip dağıtacaktım binayı. Zor tuttular beni!

Bu siralar bunlara cesaret gelmiş sanirim geçen hafta arkadaşimada bağirdi bir erkek müşteri temsilcisi çoçuk dondu kaldi
  • altyapida sorun yok. vodafone kullanan komsumda 8mbps 0 sorun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • taşeron olmayan bir müşteri temsilcisine bulana dek arayın bu sıralar taşeronlara para mı vermiyorlar nedir sinirliler biraz.

• Kralına kadar sinirli olsun, hak hukuk devleti burası, kimse öyle keyfi sinir yükseltemez, terbiyesizliğin lüzumu yok.

Ben sakin sakin konuşacağım kalkıp bana bağıracak.

Direk mahkemeye, hiç acıması vs si olmaz bunun. Kimse şamar oğlanı değil.

• desene yeni uygulamayla birlikte yeni nesil mh türemiş,

önerim görüşmeye başlamadan önce ses kaydunı kendi tlf cihazınız üzerinden almanız,

olurda terbiyesizlik edecek olurlarsa mesela bağırma gibi sakinliğini zi koruyup ona

''kardeşim ne bağırıyorsun, ben derdimi güzel güzel sakince anlatıyorum siz hiçbir haltan anlamadığınız halde bana bağırıyor, bilginiz olmadığı içindir belki bana hakaret edip çocuk gibi azarlıyorsunuz vs'' gibisinden şeyler söyleyin,

yani haklıyken haksız duruma düşmeden ayrıca gazı vermeye devam edinki bağırması durmasın, sonrada mahkemede (yada btk şikayet olarak) sesi delil olarak sunun, üşenmeyin kendiniz yedirmeyin bu haksızlığı verin mahkemeye, böyle bir iki mahkeme sonrası bakın bakalım bidaha sesleri çıkıyor mu, öyleki siz soru sormadığınız zaman karşıda mh temsilcisi varmı yok mu anlamazsınız bile, süt dökmüş kediye dönerler resmen....

• gram bilgileri yok. birtek zaman kaybi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TD-W9970_V3

desene yeni uygulamayla birlikte yeni nesil mh türemiş,

önerim görüşmeye başlamadan önce ses kaydunı kendi tlf cihazınız üzerinden almanız,

olurda terbiyesizlik edecek olurlarsa mesela bağırma gibi sakinliğini zi koruyup ona

''kardeşim ne bağırıyorsun, ben derdimi güzel güzel sakince anlatıyorum siz hiçbir haltan anlamadığınız halde bana bağırıyor, bilginiz olmadığı içindir belki bana hakaret edip çocuk gibi azarlıyorsunuz vs'' gibisinden şeyler söyleyin,

yani haklıyken haksız duruma düşmeden ayrıca gazı vermeye devam edinki bağırması durmasın, sonrada mahkemede (yada btk şikayet olarak) sesi delil olarak sunun, üşenmeyin kendiniz yedirmeyin bu haksızlığı verin mahkemeye, böyle bir iki mahkeme sonrası bakın bakalım bidaha sesleri çıkıyor mu, öyleki siz soru sormadığınız zaman karşıda mh temsilcisi varmı yok mu anlamazsınız bile, süt dökmüş kediye dönerler resmen....

Dediklerinize katılıyorum.

Ayrıca, bağırmalarını anında bastırabilirsiniz. Benim başıma da benzer bir durum gelmişti, temsilcinin bana "Sen" diye hitap etmesine kadar yürümüştü iş. Ben o "Sen" söylemini duyar duymaz odaklandım "Az önce bana sen diye mi hitap ettiniz" diye sordum. Ne yaptığını farketti hemen lafı çevirmeye çalıştı, üzerine iyice gittim bu sefer efendim işte dilim sürçtü yok şu yok bu. Adamlara mail attım, takım liderlerine bağlandım, genel müdürlüklerine ilettim. Bir daha saygısızlık yapan bir Allah'ın kulu gelmedi karşıma.

Susarsanız suskunluğunuzdan güç buluyorlar, bazen bir şirketi temsil ettiklerini unutuyorlar. Unuttukları anda oradan vuracaksınız. İşini layıkıyla yapamıyorsa orada işi ne?

• önemli bilgi

535 543 83 75 nolu numaraya dikkat,

bunlar dolandırıcı numarası, bu kaçıncı oldu bilemiyorum, neredeyse ayda bir beni arayıp dolandırmaya çalışıyorlar,

yok neymiş yasin vural murat adına 750tl efet mi ne varmış, ben mi yapmışım, işlemi iptal için kartsahibi olduğunuzu doğrulamam gerek (haaahhahhhahaaaaa)

evet kart sahibi benim diyorum (ama yok öyle bişey, adıma kayıtlı ne bir hesap nede kart var) işte en son kişisel bilgilerimi neden istediklerini sordum,

küfür edip kapattı, olurda bu ve buna benzer numaralardan ararlarsa sakın inanmayın,

bide mh gibi konuşmuyorlar, daha açar açmaz kiminle konuşuyorum felan, ben şu felan dedikten sonra 3. lafı nasılsınız demek oldu, hahaaa şaçmalığa bak sanki randevu için aramış,

sonra sesimiz kaydediliyor deyip bankadan aradıklarını söylüyorlar,

not:hiçbir banka, tlf yada inter üzerinden sizi arayıpta kişisel bilgilerinizi yada hesap bilgilerinizi istemez bunu unutmayın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TD-W9970_V3 -- 11 Mayıs 2017; 13:55:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.