Şimdi Ara

Reeder Mağaza Deneyimim, paramızla rezil olduk, personelin kendi hatasını düzeltmeye yetkisi yokmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta oğluma karne hediyesi olarak Reeder satış bayisinden Apollo Max Bluetooth kulaklık aldık. Kutuyu kendisi açsın istedim. Kulaklık sağlık açısından kişiye özel bir üründür, güvenlik bantlarını kendimiz açmalıyız diye düşündüm. Almadan önce kapalı kutu varsa alalım yoksa almayacağız dedik, var dediler dolaptan bir kutu çıkarıp çantaya koydular ve oğluma uzattılar. Ben de ödemesini yaptım, 5dk sonra bir baktım ki ürünün güvenlik bantları kesilmiş, itiraz ettim orada jelatinli kapalı kutu farklı renk bir tane vardı, renk ten fedakarlık edelim bunu verin dedim. Olurdu olmazdı Mağaza müdürü geldi, müşteri memnuniyeti için değiştirme yapalım bilmem kaç numaralı kanuna göre elektrik li üründe iade olmuyor filan dedi. Neyse sonuçta hatasını anladılar ve değiştirelim dediler.

Değişim talebi oluşturuldu. Yetkili birisi ile onay için telefonda konuştular, müşteri kapalı kutu istiyor, bize gelen gelen ürünlerin bantları kesik, ama bunlarda sıfır ürün sağlam fakat müşteri memnuniyeti için değişim talebi oluşturduk dediler. Yetkili kişiler onay vermedi, ben telefonu aldım durumu anlattım almadan önce bakmanız gerekirdi dedi yetkili kişi, satış elemanı arkadaşın gözünden kaçmış dedim. 2 saat mağazada ve civarında bekledik. Onay vermemişler. Kendi personelinin hatasını düzeltmeye yetkisi yok, yetkili denilen kişinin yaklaşımı personeli ve müşteriyi mağdur ediyor. (Koca firma açılmış kutuyu verdik düşüncesinde herhalde)

Kısaca paramız ile rezil olduk, yanıldık. Üstelik 2 saat bekledik canımız sıkıldı. Çocuk daha fazla üzülmesin diye oradan ayrıldım. Biz sizi ararız sorunu çözeriz falan dediler ama arayan soran yok.

Reeder mağazalarında dikkat edilmeli paketlerden çoğunun bantları kesilmişti, iademi teşhir mi belli değildi. Bir tane kapalı kutu vardı ellerinde. Böyle ürünler alacaksanız kutuyu iyice kontrol edin, ben bu firmadan bir daha almayı düşünmüyorum.

Çalışanlarına da ve müşterilerine de Allah sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snl99 -- 30 Ocak 2025; 11:40:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15 yıl önce bir teknoloji firması bana kullanılmış mp3 çalar sattı
    İçinde bir sürü şarkı vardı
    İnternetim yoktu
    Mutlu olmuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: Elyesa541997

15 yıl önce bir teknoloji firması bana kullanılmış mp3 çalar sattı
    İçinde bir sürü şarkı vardı
    İnternetim yoktu
    Mutlu olmuştum

Müzikleri pc ye attım iade ettim yenisiyle değiştiler

• İnternet veya bayi üzerinden laptop, telefon vs alırken dikkat edin. Çoğu satıcı cihazın daha önceden servise gittiğini bile bilmiyor bazı ürünler büyük elektronik mağazaları gibi yerlerden servise gönderiliyor bunlar outlet ürün olarak tekrar değerlendirilmesi gerekirken satışa sıfır ürünmüş gibi sunulup başka satıcılar alıyor veya outlet ürün olarak satılsalar bile en son satıcı bunu faturada belirtmeyebiliyor.

Bu nedenle ürünleri satın alırken markanın vurduğu mühür, laptopların şarj döngüsü, ssd'lerin yazım ömrü, ram veya ssd belleklerin üreticinin teknik dökümanlarında olanlarla aynı olduğuna dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 30 Ocak 2025; 1:14:11 >
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

Benzer şeyleri farklı şirketlere ait bayilerde yapıyor. İnternetten almanıza gerek yok. Muhtemelen orada olan ürünler iadeye gitmiş ürünler olabilir.

• Zer0_0ne kullanıcısına yanıt

Evet hocam

Bayide de oluyor aynısı

• Zer0_0ne kullanıcısına yanıt

Reeder Mağaza dan aldık,ben ödeme yaparken çantayı çocuğa verdiler ,ödemeden önce kontrol etmedim ,ödeyince de fatura kestiler iş işten geçti . Yanımda çocuk olunca uzatmadan ayrıldım, çok zoruma gitti başkaları da yaşamasın diye buraya yazdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürün elinizde mi bilmiyorum da

Bluetooth kulaklıkta
    Huwai ya da xiaomi tavsiye ederim pilleri 1 hafta dayanıyor

Kulak üstü kulaklık , çocuğu uyardım bu firma iyi değil diye ama yaşamdan anlamıyorlar ,60 hours yazıyor diye aldı.batarya kapasitesi yüksek görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snl99 -- 30 Ocak 2025; 1:7:47 >
  • Snl99 S kullanıcısına yanıt

Kulak üstünde jbl dışında bilmiyorum

Jbl de tek kulaklık bozuluyor bendekinde bazen

Şarj edince düzeliyor

Tekinden ses gelmiyor bazen

Ama ses iyi

Şarj da iyi

Micro usb ile şarj oluyor onu hiç sevmiyorum

Type c olan yoktu ben alırken

Bu firmanın kutu üzerinde yazan bilgisine de güvenim kalmadı, BN892 adlı ürünü direkt ithall edip reeder yazmışlar.

• reeder hometech vs bu firmalar genelde biri duser alir mantigindalar malesef

az piyasayi bilenin yanasmayacagi markalar

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

Tam da böyle hissettim malasef.

• ŞikayetVar sitesine gidin, buradan çözüm gelmez.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

Şikayetvara yazdım , aradılar değişim kodu gönderdiler,en yakın mağaza dan ürün ayrıldı. Önerileriniz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snl99 -- 31 Ocak 2025; 15:35:4 >
  • Snl99 S kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam, en azından konu sizin lehinize sonuçlanabilmiş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.