< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 6 Kasım 2018; 1:7:31 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 6 Kasım 2018; 1:7:31 > |
408 tıklama 16 cevap 2 öne çıkarma biri benden diğeri sarı çizmeli mehmet ağa. Evimin önüne kız ayakkabısı bıraktım konusu +400 öne çıkarmaya sahipken bunun 2 taneye sahip olması...
Sonunda konuyu öne çıkarılanlar arasında görebildim... |
Yapılacak şey belli 30-40 çalışanlı bir şirket o parayı her türlü bulur, aracınızı satın almaları konusunda ısrar edin ve geri adım atmayın en temiz yol bu.Geçmiş olsun
![]() |
Geçmiş olsun. Paramız yok laflarına aldanmayın o kadar kişiyi çalıştıran şirketin araç fiyatını karşılayacak parası vardır.
|
Anahtarıma benden başkası dokunamaz elleyemez bile saklarım ortalık ta bırakmam. Arabada bile cebimden çıkarmam. Türkiye burası Türkiye....
|
Geçmiş olsun böyle saçma sapan sorumsuzluk olur mu yav eski elemanın diye aracını başkasına vermek neyin nesidir. Git kendi aracını ver!
|
Kimse çekinmekten ya da kötü görünmekten yazamamış. Başka arabanın arkasına araba mı parkedilir? Çıkmak için seni aramak zorunda mı? Anahtar da çalınmamış ki kendi isteğiyle vermiş sahibi.
|
Yuh adamlardaki rahatlığa bakın.Buyuk geçmiş olsun
|
Hayatımda duyduğum en saçma olaylardan biri. Adamdaki rahatlık mide bulandırıcı gerçekten, çok geçmiş olsun. Umarım çok uğraştırmadan hakkınızı alırsınız.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 17 Ekim 2018; 21:37:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |