Şimdi Ara

HABERİM OLMADAN PATRONUM ARABAMI ELEMANINA VERDİ, O DA KAZA YAPTI ( sonuçlandı, ilk mesaj güncel) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
7
Favori
53.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anahtarıma benden başkası dokunamaz elleyemez bile saklarım ortalık ta bırakmam. Arabada bile cebimden çıkarmam. Türkiye burası Türkiye....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun. Patronu güveni kötüye kullanma suçundan Şikayet edeceginizi soylerek köşeye sıkıştırabilirsiniz. Patron sanırım yönetimde ortak olmalı. Ticaret kanunu gereği güveni kötüye kullanmadan ceza alan yöneticinin bu vasfı elinden alınır . Hasar açısından bakarsak eğer sigorta şirketi veya kasko tarafından yapılan ödeme yüzde yüz şirkete rücu edilirse indirimli olarak faydalanmaya devam edebilirsiniz muhtemelen poliçenin sonlarında buna benzer ifade yer almaktadır. Her açıdan siz haklı olsanız da hukuk ülkemizde yavaş işliyor maalesef o yüzden sabırlı olmanızda fayda var . Avukattan yardım almanız hak kaybına uğramamak için lehinize olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • High Quality kullanıcısına yanıt
    Eski iş yeri ve tanıdık insanlar varsa gayet de çekilir. İşi varsa ben çıkacağım arabanı çek der gider çekerim başka yere. Ne var yani bunda?

Hiç tanımadığın yerde bilmediğin adamın aracının arkasına çekilmez o ayrı.

Nasıl olsa kadın anlamaz bile al arabayı git işini gör gel eleman demek doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 17 Ekim 2018; 0:40:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Eski iş yeri ve tanıdık insanlar varsa gayet de çekilir. İşi varsa ben çıkacağım arabanı çek der gider çekerim başka yere. Ne var yani bunda?

Hiç tanımadığın yerde bilmediğin adamın aracının arkasına çekilmez o ayrı.

Nasıl olsa kadın anlamaz bile al arabayı git işini gör gel eleman demek doğru mu?
    Çarpıtmayalım lütfen. Benim yapılan davranışı savunduğum falan yok, konu sahibinin kardeşine de büyük geçmiş olsun.

Bir yere bakarken başka tarafı görmezden gelmek olmaz. Nefret ediyorum şu tavırlardan.

• Bir avukat a danışmak en iyisi. Aracın anahtarını alıp gitmeleri güveni kötüye kullanmak olur daha ileri bir suç olabilir mi emin değilim. Sigorta işi için sigortayı arayıp bilgi almanız gerekebilir. Arabayı muadil bedelden satmak mantıklı, ancak parayı peşin olarak alın ve alırken noterde değeri doğru yazdırın.

• Hicbirsey çıkmaz bundan. Gecmis olsun. Aci Tecrübe.

• Hocam çok geçmiş olsun. Konuyla ilgili önce trafik avukatınada fikir danışın derim bu konuda gerçekten olaylara çok hakim oluyorlar. Otoparktaki kamera kayıtları kazayı yapan kisinin şirkette çalıştıgının ıspatı falan vs bunlar ciddi deliller bulgular. Tabi onlar daha hakim olaya bence onlardanda bir fikir alın derim. Bu arada şimdiden allah yeğeninizi sağlıklı kucagınıza almayı nasip etsin.:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun hukuki boyutu sizin eski patronla olan diyalogunuza göre değişir ancak bu olay nezdinde bu ülkede hemen her konuda geçen hukuki hakkınızı sonuna kadar kullanın söylemi muhtemelen hukukla muhattab olmamış üyelerce kullanılıyor benim yıllar içinde edindiğim tecrübe 1. Hukukla uğraşacak pozisyona mümkün olduğunca düşülmeyecek.2. Bu duruma düşüldüyse ki her zaman mümkün sakınsakta o vakit de sulh yoluna gitmeye çalışmak

Yoksa belki 3-5 fazlası geçer ele ama atılan taş ürkütülen kurbağaya değmediği gibi yaşanan stres adliye avukat vb de yanınıza kalır.Tek faydası olur o da tecrübe..

• Geçmiş olsun, insanın başına gelince beynine kan sıçramış gibi olur ki sizde de böyle olmuştur, insan anahtarı verse suç vermese suç hadi selamımız var deyip veriyorsun arabayı ama karşındakinin kötü insan olacağını kestiremiyorsun bu iş aynı şurada da oluyor adam öldürüyorsun araba ile çarparak hapse girme korkusu ömrüm gider ben hapis yatamam psikolojisi ile çarptığın insanı yol da bırakarak kaçmayı tercih edenler gibi olmuş sizin olayda adam aracınızı alıyor ve başına iş gelince yan çizip yaptırırız falan filan ayaklarına yatıyor hem suçlu hem güçlü bu nasıl vicdandır ama işte insanlar böyle oldu iyice artık madem başıma böyle bir iş açtım ilk iş mağduriyeti giderip bunu sonra kendime zararı en az şekilde kapatacak hale getirmem gerek olmalı ama bir insanın arabasını al vur çarp sonra hamile bir insanı arabasız bırak ve yapacağız edeceğiz diyerek oyalama taktiği bu nasıl bir vicdandır ama insanlar böyle olmuş işte artık o yüzden insan arabasını kimseye vermedi mi de kızmasın insanlar bunun gibi bir iki kişi daha anlattı insan duydukça kahroluyor..

Tekrar geçmiş olsun hakkınızı arayın..

• Hukuki sürece gerek kalmadan cozmeye calisin. Is hukuka kaldi mi uzun surer cozulmesi.

• Diğer iki patron size hak veriyosa fazla uğraşmazsınız. Doğru olan neyse yaparlar rahat olun.

Geçmiş olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Çarpıtmayalım lütfen. Benim yapılan davranışı savunduğum falan yok, konu sahibinin kardeşine de büyük geçmiş olsun.

Bir yere bakarken başka tarafı görmezden gelmek olmaz. Nefret ediyorum şu tavırlardan.

Alıntıları Göster
    İyi de yapilan yanlis elalemin aracini sirket araci gibi birilerine tahsis etmek, etmeyi dusunebilmek. Baska patron olsa 100kere biraksan 100 kere anahtar istese de 100 kere o anahtar 5 dk sonra doner.

Nasrettin hoca hesabi kapiyi kitlemedi diye niye cikisiyorsunuz ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Alıntıları Göster
    Yani şu konuya gelip ''başkasının arabasının arkasına araba mı park edilir'' dedikten sonra bir de ''çarpıtmayalım'' demeniz takdire şayan Hocam. İlginç.

Geçmiş olsun. Çok adice bir davranışa maruz kalmışsınız. Umarım tez vakit de hakkınızı alırsınız. Bebeğin sağlığı yerinde olsun da diğer konu hallolur zaman da alsa.

• boyle saçma sapan iş görmedim babasinin malini kullandiriyor sanki p..

Siz bi avukata danisin o verilen sözler unutulur güvenmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Buy>akip_giden_yillarim

Diğer iki patron size hak veriyosa fazla uğraşmazsınız. Doğru olan neyse yaparlar rahat olun.

Geçmiş olsun.
    Saat 11 gibi görüşmeye gideceğiz, gelişmeleri başlıkta aktaracağım hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: akademiamania

Saat 11 gibi görüşmeye gideceğiz, gelişmeleri başlıkta aktaracağım hep.

Alıntıları Göster
    Öncelikle sakin olun; problemi tatlı dille çözmeye çalışın. Bizim insanımızın en büyük hatalarından birisi bu; haklı bile olsa karşınızdakine kullanacağınız kötü, tehditkar dil adamı tahrik edip, çözümü imkansızlaştırabilir.

Bu şekilde çözüm alamadığınız durumda tehdit (mahkemeye verme vb.) etmeye başlarsınız; ilk olarak iyi niyet çerçevesinde çözüm aramalısınız. Kardeşiniz de sakin olsun, 60.000 lira için fenalaşmaya değmez. En kötü kaskonuzdan yapılır/pert olur, 3-5.000 lira zararla hayatınıza devam edersiniz. Böyle söyleyip rahatlatın kendisini.

Bir başka tavsiyem de, alacaklarınızı teker teker talep edin ve uzlaşmacı olun. Aracı hemen alamıyorlarsa, alıncaya kadar araç kiralasınlar. Şirket sahibi diye herkesi para babası zannetmeyin, eğer vergili, kitabına uygun iş yapıyorsanız şirket sahibi olmak çok zor bu ülkede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 17 Ekim 2018; 10:22:6 >

• Anahtari istediler verdim dedikten sonra, istediğiniz kadar bilmiyordum - haberim yoktu diyebilirsiniz. Sonuç ne yazık ki değişmez.

(Akraba- arkadaş - dost ) araba ilişkilerinde kasko bile ödemeyebilir. Hatta siz kaskoya arabanızın şirket işleri icin kullanıldığını beyan ettiginizde bile ödememe ihtimali var.

Ruhsatta Hususî ve poliçede kiralama işlerinde kullanilamaz gibi terimler yazar.

Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 17 Ekim 2018; 10:25:22 >
  • Geçmiş olsun umarım en kısa sürede sorunu çözersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfAnarchy

Anahtari istediler verdim dedikten sonra, istediğiniz kadar bilmiyordum - haberim yoktu diyebilirsiniz. Sonuç ne yazık ki değişmez.

(Akraba- arkadaş - dost ) araba ilişkilerinde kasko bile ödemeyebilir. Hatta siz kaskoya arabanızın şirket işleri icin kullanıldığını beyan ettiginizde bile ödememe ihtimali var.

Ruhsatta Hususî ve poliçede kiralama işlerinde kullanilamaz gibi terimler yazar.

Geçmiş olsun
    Evet ne yazıkki arkadaşın dediği doğru , bu gibi durumlarda gidip kendiniz aracı çekmeliydiniz , anahtarı kimseye vermemek gerek , hukuki olarak pek bir şey elde edemezsiniz , anca adamlarla konuşup kopaqrabildiğinizi koparın

• anahtar verme çok sakat birşey. ben ne otoparka ne valeye anahtar vermem. gerekirse 1 km öteye park eder yürürüm. bu yüzden anahtarın kendi rızasıyla verilmesi bir dezavantaj olabilir. iş mahkemeye giderse süreç çok uzun ve yıpratıcı olur. aracı bin ikibin aşağı da olsa satıp kurtulun derim. sigorta kısmını nasıl halledersiniz bilmem. yani aracı sattıktan sonra da hasarsızlığın devamı olabilecek mi? yoksa kaza masrafları sizin sigortadan mı karşılanacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 17 Ekim 2018; 11:0:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.