Şimdi Ara

HABERİM OLMADAN PATRONUM ARABAMI ELEMANINA VERDİ, O DA KAZA YAPTI ( sonuçlandı, ilk mesaj güncel) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
7
Favori
53.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle geçmiş olsun ve kaybınız içi üzüldüm bebiş gelecek ailede araç neredeyse en önemli şey,Babam bana zamanında en acı şekilde kimseye güvenilmeyeceğini yaşadığı musibet ile öğretti anahtar vermeyin,okumadan sözleşme yada düzgün düzenlenmiş senede yada bonoya imza atmayın sadece size demiyorum bu lafı okuyan herkes için geçerli cin olmadan adam çarpmaya çalışan şark kurnazı çok ülkede.
  • İyi günler hocam ben bu sene lisans mezunu oldum askerlik tecili için en geç 2 ay içinde şubeye gidin yazıyor gittim halen orda 35C tecili yaziyor yani öğrenci gozukuyirsun dedi bende atamam olcak inşallah dedim o da e devletten yap dedi anlamadım yardımcı olurmusuniz ya da konu acarmisin tesekkuler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun,
    15 gün sonra gelişmeleri bekliyoruz,

ilgi ile tkp
  • Aracı kaskonuzdan yaptırın. Size farkını ödesin. Yoksa iş yokuşa sürer. Yaptırın aracı, verin adamlara. Al kardeşim 60 bin liran + 1.000 lira civarına da kasko farkı versin olsun bitsin.

Trafik sigortanız karşı aracı da yaptırsın. İnanın, zıtlaşmaya hiç gelmez bu işler.

• Ceza hukuku acisindan guveni kotuye kullanma sucunu olusturur sikayet edin savciliga eliniz kuvvetlenir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senin patronun gelene geçene veriyor o zaman desene şuna
  • Bu arabanin anahtari ne ariyor patronda komik

• quote:

Orijinalden alıntı: DeeD

Bu arabanin anahtari ne ariyor patronda komik

• Hayırlı olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.