Şimdi Ara

HABERİM OLMADAN PATRONUM ARABAMI ELEMANINA VERDİ, O DA KAZA YAPTI ( sonuçlandı, ilk mesaj güncel) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
7
Favori
53.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saveyourself

Ayrıca şirket bir çalışanına araç veriyorsa ve o araç kaza yapıyorsa bu iş kazasına girer. İş kazasını yapan vatandaş nasıl yaptı ne şekilde yaptı diye devlete hesap vermek ve devletin sistemine giriş yapmak ZORUNDA.

Eğer böyle bir giriş yapmadıysa devlet ona min 20-30k ceza kesecektir ki bu adamlar da bunu göze alamaz.

Link burada şirketin isg uzmanından ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

https://uyg.sgk.gov.tr/IsvBildirimFormu/welcome.do

Adamların bunu iş kazası olarak devlete raporladığından emin olun, eğer raporlamadılarsa trafikten kazanın belgelerini alın ve adamları tehdit edin. Eğer raporlamadılarsa iş sizin lehinize döner, elinizde koz olur.

Eğer bunu raporladılarsa ki zaten böyle birşeyi devlete anlatamazsınız, şirket başka bir çalışanın aracını kendi aracı gibi KULLANAMAZ.

Şirketler boşuna şirket aracı kullanmıyor. Şirketin bir şeyi kullanabilmesi için onun kaydının olması gerekmektedir ve bunun vergilendirmesi gerekir. Ki bu durumda da sizin lehinize döner, bu da vergilendirmeyle ilgili bir durumdur bunu da koz olarak kullanabilirsiniz.

Şirketin yapacağı şey o yüzden el altından yapılacak bir hareketle aracı kendi üstlerine almak. Sakın pazarlığa 55-60a razı olmayın gerekirse 65 isteyin. Haklı taraf sizsiniz, kozunuzu sonuna kadar kullanın.

Kardeşinizin işinden olmasından falan korkuyorsanız, kardeşinize suçu size atmasını söyleyin. Kardeşiniz ben birşey yapmıyorum ama abim sürekli takip ediyor beni de karıştırmıyor falan desin.

Ben de şirkette yönetimde çalışıyorum bir sorun olursa sorabilirsiniz.
    adam haklı.

• Karşılıksız çeklerin bile suçunun olmadığı bir dönemde senet alıyorsunuz. Adam ödemezse mahkemeyle uğraşacaksiniz şirket adına birşey yoksa hiçbirşey yapamazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vermesiydi arabayı bunlar yaşanmazdı

• patronlar mübarek insan mış. kabullenmişler. kötü demiyorum bak! normal bir iş veren-patron asla bunu kabul etmez binbir türlü çamur yapar ,kavga çıkarır. çalışanları da işten atarım diye korkutup kimseyi şahit çıkartmazdı. delikanlı adamlar mış.
  • Geçmiş olsun. Olayı halledebiliyorsanız davasız halledin. Türkiye'de malum mahkemeler yıllar sürüyor, bitene kadar emekli olursunuz..
  • Nerde böyle abidik gubidik normalda olmayacak işler varsa DH de.

Nedir abi bu olaya gel, ben olsam o patronun annesini....

O arabanın ederi neyse it gibi verecekler.

Bide kardeşin arabasını patronun arabasının arkasına çekmiş, herif niye kendi arabası dururken kardeşinin arabayla gidiyor, böyle iş varmı ya.
  • bizimde başımıza böyle bir durum geldi araç yetkili servisten yapılacak ve değer kaybı da eklenerek tarafımıza verilmesini yoksa mahkemeye başvuracağımızı söyledik tabi hukuki açıdan yüzde yüz haklı olduğumuz bir durumda. Karşı taraf arabayı piyasa değerinden almak daha mantıklı dedi ve alıp kendileri yaptırdı sonrasında da ufak bir karla sattılar
  • Çok Geçmiş Olsun
  • Geçmiş olsun hocam hayırlısı ile hakkınızı alırsınız stres yapmayın.
  • wouldn't have happened if the car had a gun

• Adamdaki rahatlığa bak..

Aslında patrona iyi olmuş da başına böyle bir şey gelmiş diyeceğim de arkadaşa ayıp olacak.
  • 50kişilik fabrikada patronların x5,530d,a8 hepsi 2018 model araçları var 40kişilik işletme 60 bin para değil.
  • Öncelikle geçmiş olsun, arabasız kaldığınız günler için size kiralık bir araç tahsis edilmesini istemelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nopasstr -- 19 Ekim 2018; 13:7:21 >
  • Dikkat et konkordato yayınlarlarsa alamazsın para falan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendi arabasını verseymiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl insanlar var ya Allah'tan kardeşinizin o anki panik ve heyecan ile çocuğuna birşey olmamış En kısa zamanda hayırla ve istediğiniz şekilde çözülmesi dileğiyle Çok geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 19 Ekim 2018; 16:33:9 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.