Şimdi Ara

Staj Yapmadım Mezun Olamıyorum YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit : Aga millet baslığı okuyup yorum yazıyo okumuyosan defol git yazma ben yapmıycam demedim bu seneya kaldı sıkıntı olur mu dedim bize verdikleri staj öyle hayalini kurdugunuz staj degil adam bisey sordu aynen dedim adamın verdigi cevap su aynen ne .... Evet diyceksin bu ... Nın yanında staj yapmamı mı bekliyosun dükkanını basına yıkmadığıma dua etsin sıyrıklarla kurtuldu

Arkadaşlar öncelikle merhaba konu staj ile ilgili bilgili olan arkadaşlar varsa bilgilendirsin lütfen

Ben meslek lisesinde Anadolu Teknik Lisesi 12. Sınıf öğrencisiyim benim sadace 10 ve 11 sınıfın sonlarında 30 gün yaz stajım var ben 10. Sınıf bitince stajımı tamamladım fakat 11.sınıfın stajını yapmadım suan 12.sınıfım ve o tamamlamadığım staj bu sene karneler verildikten sonra baslıycak ve 1 ay sürücek fakat ben bu sene iyi sıralama gelirse mezuna kalmak istemiyorum direk gidicem ve stajımı yapıcam cunkü ben bu stajı tamamlamadan mezun gözükmuyorum yani herkes mezun olduktan 1 ay sonra olucam oda bilinmiyor kesin 1 ay sonra mı belki seneyeki haziranda mezun edicekler melkide hic etmiycekler acaba universteyi kazansam stajıda okul kapandıktan 1 ay icinde halletsem bile sıkıntı çıkar mı

147 yi aradım universte kabul etmesse bizim yapabilecegimiz bisey yok diyor
    Okula sordum adamlar iplemiyor bile

Sirf bu yuzden sınava bile odaklanamıyorum sanki bosa calışıyormusim gibi bilgisi olan biri varsa söylesin lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Who Feed Zed -- 7 Şubat 2016; 12:18:24 >

• Up
  • bende yapmadim takip
  • Bizde de 40 gün zorunlu staj varmış
    karşılaşacağım insanlar korkutuyor beni
    kamu spotu geçmek istiyorum
    psikoloji okumayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simetrikdenge

mezun olamazsiniz açik ve net, meslek mezunuyum, hayatimin en berbat senesi staj senesidir, paso çay taşidim her sabah 6da 2 saat yol gitmeyi bi ben bilirim

bu arada siz tekniksiniz yazın 30 gun yapicaksin bunuda yapamiyosan okuma daha iyi.

Aga bos bos konusma cok istiyosan benimkinide yap yada son 1 hafta calisip Atl tuttursaydın onuda yapamıyosan okuma zaten
  • iyiki siz zamanında elektrik okuyup babamın yanına stajer diye vermemişler kaç tane kişi gördüm stajer ağlayarak şantiyeyi terk eden
  • Kardeşim o staj oraya süs diye koyulmadığına göre yapmadan mezun olamazsın. Niye yazın yapmadın da son anda yumurta dayanınca aklına geldi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel

iyiki siz zamanında elektrik okuyup babamın yanına stajer diye vermemişler kaç tane kişi gördüm stajer ağlayarak şantiyeyi terk eden

Kurumsal firmada staj yaptım gece 12 1 e kadar çalışırdım işi öğreniyim diye bildiğin köle niyetine çalıştım ekstra para veriyorlardı ama mahvediyorlardı. Bence babanın yanına gelenler işi öğrenmeye gelmemiş kişilermiş.
    Konu sahibi kardeşim naylon yapmayı başarabilirsen ve sene içinde yapabiliyorsan öyle yap stajını. Staj zorunlu olduğu için mezun etmezler büyük ihtimalle ama bilenler daha iyi yardımcı olur gerekirse müdürün yanına çık sor senin hayatından önemli değil hiç bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

iyiki siz zamanında elektrik okuyup babamın yanına stajer diye vermemişler kaç tane kişi gördüm stajer ağlayarak şantiyeyi terk eden

Kurumsal firmada staj yaptım gece 12 1 e kadar çalışırdım işi öğreniyim diye bildiğin köle niyetine çalıştım ekstra para veriyorlardı ama mahvediyorlardı. Bence babanın yanına gelenler işi öğrenmeye gelmemiş kişilermiş.
    Konu sahibi kardeşim naylon yapmayı başarabilirsen ve sene içinde yapabiliyorsan öyle yap stajını. Staj zorunlu olduğu için mezun etmezler büyük ihtimalle ama bilenler daha iyi yardımcı olur gerekirse müdürün yanına çık sor senin hayatından önemli değil hiç bir şey.

Aynen kardesim getir gotur yaptırıyolar bende editledim konuyu zaten universteyi bolumumle ilgili sevmiycem ogrenmeme gerek yok ama naylon yaptıran yok millet yanına köle arıyo hocalarda haftada 2 kez kontrole geliyo zaten bide ben stajı yapıcamda 12.sınıfın sonunda yapınca universteye girerken sıkıntı olur mu diykrum acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Who Feed Zed

quote:

mezun olamazsiniz açik ve net, meslek mezunuyum, hayatimin en berbat senesi staj senesidir, paso çay taşidim her sabah 6da 2 saat yol gitmeyi bi ben bilirim

bu arada siz tekniksiniz yazın 30 gun yapicaksin bunuda yapamiyosan okuma daha iyi.

Aga bos bos konusma cok istiyosan benimkinide yap yada son 1 hafta calisip Atl tuttursaydın onuda yapamıyosan okuma zaten

hocam ben bu staji 1 sene boyu yaptim, + ygs lys kastim ama zordu, mezuna kaldim

sana tavsiyem naylon yapmaya calis yoksa mezuna kalirsin.

Kardesim bak konuyu okurmusun yada türkce cok kotü bak diyorumki stajım sadece yaz stajı yani ygs lys den sonra yapıcam acaba universteye girerken sıkıntı olur mu diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Delpzie.

Kardeşim o staj oraya süs diye koyulmadığına göre yapmadan mezun olamazsın. Niye yazın yapmadın da son anda yumurta dayanınca aklına geldi ?

Bide 2 saatbsenin gibi gereksiz insanlara anlatamam senin gibiler çıkıcağı icin editleme yaptım git oku
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ben bu staji 1 sene boyu yaptim, + ygs lys kastim ama zordu, mezuna kaldim

sana tavsiyem naylon yapmaya calis yoksa mezuna kalirsin.

Kardesim bak konuyu okurmusun yada türkce cok kotü bak diyorumki stajım sadece yaz stajı yani ygs lys den sonra yapıcam acaba universteye girerken sıkıntı olur mu diyorum

olm xjsndkednejdj paragraf kafa yapti okumadim direk atladim cok yanlis anlamisim k.bakma.

bu arada sorunun yaniti diplomani vermezlerse giremezsin, diplomani alirsan staj bile yapmasan girersin.

Diplomayı staj bittikten hemen sonra mı veriyolar peki karnemde staj yerinde geçemedi tiklemisler

• quote:

quote:

quote:

Aynen kardesim getir gotur yaptırıyolar bende editledim konuyu zaten universteyi bolumumle ilgili sevmiycem ogrenmeme gerek yok ama naylon yaptıran yok millet yanına köle arıyo hocalarda haftada 2 kez kontrole geliyo zaten bide ben stajı yapıcamda 12.sınıfın sonunda yapınca universteye girerken sıkıntı olur mu diykrum acaba

Hafta da 2 kere mi 2 kere gelen hocayı hiç görmedim ben. Ben stajın başlarında Esenboğa havalimanındaydım hocam 1 kere geldi 3 ay boyunca bir daha uğramamıştı Sonra şirkete geçtim Ankara ticaret merkezine dahil gelmemişti adam Sizin iş sıkıntı ama eğer tanıdık falan olursa 1 ay da max 1 kere gelir onda da montaja arızaya gitti deyip geçiştirebilir hocayı.
    Hangi şehirde yaşıyordun ? Büyük yerler kabul etmez naylonu küçük yerlere yönel illa ki kabul eden biri çıkar gerekirse biraz da yalvar sonuçta 1 sene çok büyük bir süre. Benim çalıştığım yer kabul etmez kabul etse gel yanıma staj yapıyormuş gibi gösterelim derdim umarım bulursun bir yer.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hafta da 2 kere mi 2 kere gelen hocayı hiç görmedim ben. Ben stajın başlarında Esenboğa havalimanındaydım hocam 1 kere geldi 3 ay boyunca bir daha uğramamıştı Sonra şirkete geçtim Ankara ticaret merkezine dahil gelmemişti adam Sizin iş sıkıntı ama eğer tanıdık falan olursa 1 ay da max 1 kere gelir onda da montaja arızaya gitti deyip geçiştirebilir hocayı.
    Hangi şehirde yaşıyordun ? Büyük yerler kabul etmez naylonu küçük yerlere yönel illa ki kabul eden biri çıkar gerekirse biraz da yalvar sonuçta 1 sene çok büyük bir süre. Benim çalıştığım yer kabul etmez kabul etse gel yanıma staj yapıyormuş gibi gösterelim derdim umarım bulursun bir yer.

Kardes sen ne diyon hoca haftanın 2 günü beni bulamadı cuma günüde gelicem dedi gelmessen stajın gider dedi heralde blöf yapıyo yinede gideyim dedim adam arabayla geldi camdan bana el sallıyo aferim diye

Sonra dükkandaki adamla ters dustüm tabi i ayrı ANKARA/POLATLI da yaşıyorum hocam

• Tutmayın küçük enişteyi ateş ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Tutmayın küçük enişteyi ateş ediyor.
    adam gibi staj yap millet koca 1 yıl yapiyor 30 gündenmi kaçiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Tutmayın küçük enişteyi ateş ediyor.

GaRD@ş Bi-Z $aNaTLıyıZ §eN Ha¥ıRdıR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Who Feed Zed -- 7 Şubat 2016; 12:47:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Kardes bak küfür ederim git konuyu oku baslığı okuyup gelme yada türkçe kas 15 lik veledlerle ugrasamam
  • quote:

quote:

Kardes bak küfür ederim git konuyu oku baslığı okuyup gelme yada türkçe kas 15 lik veledlerle ugrasamam

15 lik bebe imis Okumuyorum konuyu verdigin bahanelere eminim kesin hocandan filan sikayetcisin. buyuklerine saygili konusmayi ogren. Klavyede Turkce karakter yok.

• quote:

quote:

quote:

15 lik bebe imis Okumuyorum konuyu verdigin bahanelere eminim kesin hocandan filan sikayetcisin. buyuklerine saygili konusmayi ogren. Klavyede Turkce karakter yok.

Arkadaslar yhs icin kimya sorum var diye aglıyan sendin kardes unutmadık sanma neyse bos yapma arka kapıdan alalım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.