Şimdi Ara

Staj Yaptığım Şirket İflas Etti Ne Yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Staj yaptığım şirket iflas etti arkadaşlar, bende yaklaşık 2 haftadan fazladır gitmiyorum doğal olarak ama tüm devamsızlık kağıdı not kağıdı imzalattım bu sıkıntı olur mu ?
    Okuldaki hocaya söylediğimde tabiri caizse takmadı o an için 1-2 bir şey söyledi daha da takmadı. Bu sıkıntı çıkarır mı ???

• ortaya çıkarsa, evrakta sahteciliğe girer. eğer öğretmenlerin görmezden gelirse ve çok sıkı bir denetim olmazsa(genelde şikayet dahilinde olur.) sümen altı olabilir. ama öğretmenlerin onay vermez ve işletmeye gittiğin saatlerde okulda olmazsan, devamsızlıktan kalırsın.
  • dergul D kullanıcısına yanıt
    Şirketi ben sanki kendi isteğimle batırdım şu kalmış 1 ay beni kim alır daha yanına akıl var fikir var böyle saçma bir sistem mi olur.Hoca zaten biliyor M.yardımcısı da bir daha söyliyeyim ben benden kalksın yükü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cr!M!N4L

Şirketi ben sanki kendi isteğimle batırdım şu kalmış 1 ay beni kim alır daha yanına akıl var fikir var böyle saçma bir sistem mi olur.Hoca zaten biliyor M.yardımcısı da bir daha söyliyeyim ben benden kalksın yükü

ben şirkette görünmen konusundaki, yasal durumu açıkladım. işletmeye gitmesen bile, son ayları okulda geçirebilirsin. yalnız okulda sürekli kalman lazım. ama not fişini kullanmada bir sakınca yok. tarihler şirketin açık olduğu zamana göre düzenlenmişse daha iyi olur.
  • dergul D kullanıcısına yanıt
    Ben biraz sisteme sitem ettim doğrusun özür dilerim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.