Şimdi Ara

Stajyer Dönemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben ağustosun 5de 18 yaşıma giriyorum 97 doğumluyum şimdi bugün 22 ağustosta ki sınavı girmem için para yatırılması gerekiyor bugün son gün ama 17 yaşındayım olur mu? Eğer olmazsa mecbur ekimde ki sınava gireceğim bide aralıkta var şimdi ekimde yada aralıktan olan sınavlardan birine girip geçersem direksiyon sınavınıda verirsem stajyer dönemine kalmıyormuyum? yani aralıkta ki sınav 22 sinde sanırım yani sonuçları açıklanmadan 2016 ya gireriz herhalde o zaman stajyer ehliyet mi alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emilnava -- 21 Temmuz 2015; 1:06:01 >

• Bunu burada soracağına hemen gidip bir ehliyet kursuna telefon etsene ? Ben kursa peşinat ödediğimde 17 yaşındaydım 18 ine girmeme 2-3 hafta vardı.Ama doğum günümden bir gün sonra olan sınava giremedim.hemen bi ir kursu ara bilgi al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam emniyete gitti bugün yaşı tutmuyor demişler olacak iş değil
  • Emniyetten ziyade güvenilir bir ehliyet kursuna gidin. Kursu iyi araştır ama bazıları yerlerde parayı verene kadar paşasın ondan sonra arabanın vites topuzu oluyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.