Şimdi Ara

Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
4
Favori
53.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: de beers

quote:

Orijinalden alıntı: jrking

quote:

Orijinalden alıntı: de beers

Aslında x18 deki byureri bi yerde kıstırsak ama...

üst katlara pek çıkmıyomuş adi...

ben onu görmedim x18 de... eğer bundan bahsedyosanız...
     Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni)

Evet.. x18 de yerden kalkıp üzerimize fırlatılan kova, bidon, tüp vs malzemelerin faili bu şerefsiz...

ilk oynadığımda paranormal bişiler olduğunu anlamıştım zaten.

o değil de, gecenin bir vakti ışıklar kapalı son sesle x18 i keşfederken karanlığın içinden fırlayan snorklarla ilk tanıştığım anda bilgisayarın reset düğmesine bastığımı da itiraf edeyim.

abi burer nasıl ölür? Ekstra bişey mi yapmak lazım? Call of Pripyat'ta üstüne elimdeki şarjörleri boşalttım. Bombalar attım, ölmedi. Başka bişey mi yapılıyo buna yahu??

Bu arada steam denen, çalışanlarının ecdatlarının kulaklarını çokça çınlattığım lanet program neyin nesi acaba? Ne işe yarıyo? Bi Half Life oynatmadı!??

• O yaratığı bende öldürmek için çok uğraştım en kolay pompalı ile ölüyor ama şu zırh eden mermileri kullan.
    Birde benim bir sorum var bu soc mod falan yükleyince silahlara upgrade yapabiliyormuyuz atış hızı vs vs gibi yoksa sadece tamir mi var.
  • @mithrandil245 hocam, shoc da upgrade modu yok sadece tamir var, ama zaten her bölüme geçtikçe, ya hediye olarak yada büyük bossları öldürünce upgrade edilmiş silahlar düşüyor, güzel de oluyor.

@logo, steam internet üzerinden oyunları satın alıp indirip oynayabildiğin bir sistem, haliyle izin vermiyecektir...
  • Peki son soru ben stalker soc de oyunu bitirince devam edemiyoruz hani devam etmemizi sağlayan mod var mı?Ve ya clear sky için böyle mod var complate de falan bunu da cevaplarsan sevinirim themanyax
  • Birden çok mod var, hatta complate oblivion akm gibi modlar bunları içeriyor, oyun bittikten sonra da devam edebiliyorsun. Hatta Oblivionda oyun bitince tüccarlar özel görevler bile veriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Birden çok mod var, hatta complate oblivion akm gibi modlar bunları içeriyor, oyun bittikten sonra da devam edebiliyorsun. Hatta Oblivionda oyun bitince tüccarlar özel görevler bile veriyor...

Yaşasın Hemen Soc u da çekiyorum o halde complate modu yüklersek oyun bitince devam ederiz değil mi?Birde clear sky complate mod yüklü onuda oyun bitmesin diye görev yapmıyordum onda da bitmiyorsa süper.Her şey için sağol themanyax aklımdaki tüm soruları cevapladın.
  • Clear Sky'da aynı şekilde devam ediyor...
  • quote:

Clear Sky'da aynı şekilde devam ediyor...

İşte olay budur o zaman hemen görevlere gidiyim ben.
  • themanyax ilgin için teşekkürler..True/False cümlesinde boşluklar varmış onları kaldırayım dedim..Yaptım ve yaklaşık 6-7 saattir kesintisiz oynadım..Genede senin istediğin dosyada fatal error diye cümleye rasstlmadım ama xray dosyanın son cümleleri aşağıdaki gibi..bakmanda fayda var..Teşekkürler..
    Starting engine...
    Loading DLL: xrGameSpy.dll
    Input: 1
    Config-file [c:\documents and settings\all users\belgeler\stalker-shoc\user.ltx] saved successfully
    Destroying Direct3D...
    * RM_Dump: textures : 0
    * RM_Dump: rtargets : 0
    * RM_Dump: rtargetsc : 0
    * RM_Dump: vs : 0
    * RM_Dump: ps : 0
    * RM_Dump: dcl : 0
    * RM_Dump: states : 0
    * RM_Dump: tex_list : 0
    * RM_Dump: matrices : 0
    * RM_Dump: lst_constants: 0
    * RM_Dump: v_passes : 0
    * RM_Dump: v_elements: 0
    * RM_Dump: v_shaders : 0
    refCount:pBaseZB 1
    refCount:pBaseRT 1
    DeviceREF: 1

• Hata verirse zaten FATAL ERROR yazar, orası log, oyun motorunun gerçekleştirdiği işlemlerin güncesini tutuyor, haliyle yeni oyuna başladığın zaman yeni bir log oluşturuyor.

Bundan sonra bir hata alırsan, oyunu tekrar açmadan önce o log dosyasına git fatal error kısmını belirt ki bizde hatanın ne olduğunu bulup ona göre çözüm üretelim.

Halletmiş olmana sevindim. İyi oyunlar...
  • @themanyax bende oyunu kurdum 1.0.0.3 patch yaptım

sonra complete 2009 kurdum sonra ilaç işlemleri yaptım.

oyunu bi kez açtı açıldı

en son senin tam 1.0.0.3 yamanı yapıyorumyeni oyun diyince oyun yükleniyor kısmında donup crash ediyor.

belgelerimde ki hata kodu şu;

FATAL ERROR

[error]Expression : header().graph_guid() == ai().game_graph().header().guid()
    [error]Function : CALifeSpawnRegistry::load
    [error]File : D:\xray-svn\xr_3da\xrGame\alife_spawn_registry.cpp
    [error]Line : 93
    [error]Description : Spawn doesn't correspond to the graph : REBUILD SPAWN!
  • themanyax stalker soc un müziklerini bulabildinmi hiç? özellikle ana menüdeki müzik ve freedom üssüne girerken çalan müzik
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksmoke

@themanyax bende oyunu kurdum 1.0.0.3 patch yaptım

oyunu bi kez açtı açıldı

en son senin tam 1.0.0.3 yamanı yapıyorumyeni oyun diyince oyun yükleniyor kısmında donup crash ediyor.

FATAL ERROR

Stalker Complate ile altyazı modu çakışıyor, özellikle 1.003'de. Tavsiyem ya modsuz sadece türkçe altyazılı oyna, ya da oblivion lost ile oyna...

İlla complate ile oynayacam dersen 1.005 ile oyna, onda çalışıyor....

quote:

Orijinalden alıntı: warriorsiwit

themanyax stalker soc un müziklerini bulabildinmi hiç? özellikle ana menüdeki müzik ve freedom üssüne girerken çalan müzik

Müzikler vardı bende ama kaybettim (formatta gitmişti) istersen ama tekrar bakabilirim...

Saygılar...

• quote:

oyunu bi kez açtı açıldı

FATAL ERROR

Pardon, Stalker Complate modu 1.003 ile çakışıyormuş, şimdi baktım...
    Sorununuz complate modu ile, complate şu an sadece 1.005 ile uyumlu, haliyse hata veriyor...

Saygılar...

• quote:

quote:

oyunu bi kez açtı açıldı

FATAL ERROR

Pardon, Stalker Complate modu 1.003 ile çakışıyormuş, şimdi baktım...
    Sorununuz complate modu ile, complate şu an sadece 1.005 ile uyumlu, haliyse hata veriyor...

Saygılar...

evet şimdi çalıştı teşekkürler.

istediğim şey hem complate çalışsın hem de videolar da ki alt yazıları da görmekti.

şimdi 1.0.0.5 te çalışıyor oyun sağlık olsun.

• x18den sonra x16 tıdan da zar zor çıkıldı... x19 geçtiydi bi mesajda orası nasıl acaba...

bide bu gece görüşlerinden birkaç ss aldım...siyah beyaz olan turuncu bir elbise half life taki suit gibi giyince sağlıkla ilgili bişiler mırıldanıyor...yeşil olan ise ordu tipi ama biraz gözleri yoruyor...
     Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni) Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni) Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni)

• X19 en kolayı ya, kolay derken yaratık felan yok, pek karanlık da değil X16 kadar, ama askeriye baskına geliyor sen içerdeyken, çıkmak biraz kasıyor valla. X16 çok fena ya.
    Gece görüşlerinin renklerinin öyle olması biraz gerçekçiliği yakalamak açısından ayarlanmış, bir yerde görmüştüm yan yana resimler koymuşlardı işte gerçeği ve oyundaki felan, gerçekten aynı gerçekteki gibiydi. Siyah beyaz olan çok işe yarıyor....

X19 Red Forestin ilerisinde zaten gidince görürsün...
  • themanyax kardeşim Emeğine sağlık.Valla türkçe yama yok diye Stalker serinin hiç bir oyunun almamıştım.Gezerken farkettim sen çıkarmışsın Hemen gidip bütün serileri aldım.Sence Soc'da hangi patch'i yükleyeyim 1.003 mü 1.005'i mi ?
  • Eğer oyuna yeni başlayacaksanız tavsiyem 1.005 yönünde olacakatır. İlk sayfadan da 1.005 için ayarlanmış altyazıyı indirirseniz sorunsuzca oynayabilirsiniz. Saygılar...
  • Sağolasın kardeşim hemen indiriyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.