Şimdi Ara

Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
4
Favori
53.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam 1.003 versiyonunda ne gibi sorunlar var. dün 1.0058 versiyonuyla oynuyordum sonra videolardaki atlyazılar görünmüyor diye bugun silip 1.003 e döndüm. eğer hata varsa boşuna başlamayayım hiç. ne gibi hatalar var biraz açarmısın lütfen konuyu
  • Hata derken oyunun kendisinde olan buglar var onları demek istemiştim. Zaten o yüzden sürekli oyunu güncelliyorlar.

Kendi sitelerinde hangi hataların düzeltildiğini göstermişti...

Ben şu an 1.003 ile oynuyorum merak etmeyin kafanız karışmaz...

Saygılar...
  • Öyle diyorsan sorun yok dostum. Üstteki arkaşada ısrarla 1.005 le oyna deyince aklıma soru işaretleri geldi çünkü biraz :)
  • hocam 1.0003 versiyonu hiçbiryerde bulamadım yaw. skidrow versiyonunu indirip kurdum. o versiyon 1.0000 imiş. bu versiyon worldwide mış neyse 1.0001 to 1.0003 worldwide patch ini bir siteden indirdim ama kabul etmiyor. versiyonunuz 1.0000 diyor. sen nasıl yükledin acaba 1.0003 versiyonu nu ? Kullandığın versiyonu bana da upload yapıp link atarmısın rica etsem. direkman kurdugum gibi yamayı yapıp oynamaya çalıştım ama bu seferde durduk yere oyundan atıyor. yardımını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

hocam 1.0003 versiyonu hiçbiryerde bulamadım yaw. skidrow versiyonunu indirip kurdum. o versiyon 1.0000 imiş. bu versiyon worldwide mış neyse 1.0001 to 1.0003 worldwide patch ini bir siteden indirdim ama kabul etmiyor. versiyonunuz 1.0000 diyor. sen nasıl yükledin acaba 1.0003 versiyonu nu ? Kullandığın versiyonu bana da upload yapıp link atarmısın rica etsem. direkman kurdugum gibi yamayı yapıp oynamaya çalıştım ama bu seferde durduk yere oyundan atıyor. yardımını bekliyorum.

http://soc.stalker-game.com/?page=patches

bi bak yararmı işine

• direk 1.003 patch yok önce 1.001 e yükseltmen ardından 1.003e yükseltmen gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arubaluba

Eklentiyi Steam'de kurmayı deneyen var mı?

Edit: Denedim ben sorun yok fakat, fsgame.ltx dosyasını true-true olarak değiştirmemiz gerektiğini söylemişsiniz. Değiştirdiğimiz zaman oyundaki kayıtlar sıfırlanıyor, değiştirmeden denediğimde ise eklentide herhangi bir bozulma göremedim. true-false'daki false'u true yapmak tam olarak ne için gerekli?

Yamanın içerisinde benim düzenlediğim fsgame.ltx var, ama bazen fsgame hatası alınabiliyor, bu durumu önlemek için önceden fsgame.ltx'in yedeğini alın diyorum. Bir hata olursa yedeklediğiniz fsgame.ltx'i ana dizine tekrar yapıştırırsınız, game data kısmınıdaki false yazan yeri true yaparsınız. Normal bir şekilde oynamaya başlarsınız...

• süper bir yama olmuş kullanıyorum ellerinize sağlık
  • ya abi bişey rica etsem; Acaba bana half life 2 episode 2'nin türkçe altyazılarını bulabilir misiniz? ben aradım bulamadım, yani var ama hiç biri altyazıları türkçe yapmıyo. Ya da ben bişeyleri atladım. Bi yardımcı olabilirseniz ne iyi olur!
  • Helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Helal olsun

Teşekkürler, iyi oyunlar.

quote:

Orijinalden alıntı: biyolog341

süper bir yama olmuş kullanıyorum ellerinize sağlık

Teşekkürler..

quote:

Orijinalden alıntı: logostalker

ya abi bişey rica etsem; Acaba bana half life 2 episode 2'nin türkçe altyazılarını bulabilir misiniz? ben aradım bulamadım, yani var ama hiç biri altyazıları türkçe yapmıyo. Ya da ben bişeyleri atladım. Bi yardımcı olabilirseniz ne iyi olur!

Episode ikinin türkçesi yok ki, yani kimse çevirmemişki. Emin misin sen bulduğuna...

Ben yinede araştırıyorum.

• Çok güzel çok...

Complete 2009 ile Call of Pripyat havası yakalanmış.

Dark Valley de ağacın dibine yatayım azıcık dedim akşamüstüydü...

Bissürü karışık rüyalar falan gördüm. O son şişeyi içmeyecektik. Rahatsız etti heralde mideyi.

Hayrolsun deyip bi kalktım ki anam heryer zifiri karanlık... Gece saat 3 olmuş. Binbir hayvan sesi... Gece görüşünü açtım yok birader... El fenerini denedim sadece önünü aydınlatıyor..

Daha güvenli bir yerde biraz daha yatayım en iyisi dedim...

Rüyamda kuşlar gördüm birsürü...

Hayrolsun artık...
  • Sayın hocam, tekin yerler değil oralar. Aman dikkat edin...

Heryerde uyumayın...

Labaratuarlara indiniz mi? Aklım çıkıyordu benim korkudan...

Tüylerim diken diken oldu hep...

Saygılar..
  • Yok, tam kapının önünde kaydettim çıktım...

Tadını çıkara çıkara oynamak gerek...

Yapay zekayı felaket geliştirmişler... Mutantlar bildiğin pusu kuruyorlar...

Yuh artık!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de beers -- 14 Mayıs 2010; 21:16:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeyth

quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

hocam 1.0003 versiyonu hiçbiryerde bulamadım yaw. skidrow versiyonunu indirip kurdum. o versiyon 1.0000 imiş. bu versiyon worldwide mış neyse 1.0001 to 1.0003 worldwide patch ini bir siteden indirdim ama kabul etmiyor. versiyonunuz 1.0000 diyor. sen nasıl yükledin acaba 1.0003 versiyonu nu ? Kullandığın versiyonu bana da upload yapıp link atarmısın rica etsem. direkman kurdugum gibi yamayı yapıp oynamaya çalıştım ama bu seferde durduk yere oyundan atıyor. yardımını bekliyorum.

http://soc.stalker-game.com/?page=patches

bi bak yararmı işine

Bu siteyi dün gördüm hocam da yavaş indirme yapıyordu. Neyse ki bugun hızlı indirdi. Şimdi deniyorum tekrardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: de beers

Yok, tam kapının önünde kaydettim çıktım...

Tadını çıkara çıkara oynamak gerek...

Yapay zekayı felaket geliştirmişler... Mutantlar bildiğin pusu kuruyorlar...

Yuh artık!

Hocam Red Forest'in oraya gelince göreceksin nasıl pusu kuruyorlar, bir yandan köpekler, bir yandan monolithler bir yandan da snorklar, heryer anomali dolu, ölüp ölüp dirilmiştim, birde freedomla kavgalıysan onlarda sana dalıyordu. Sanki cehenneme girmiş gibi oluyordun. Yapay zekayı çok iyi geliştirmişler. Süper olmuş...

İyi oyunlar hocam...
  • @themanyax

ya ben buldumda oyunun üstünde uğraşıyorum. Bide ses dosyaları yok oyunun. Ripli bir oyun.

Ses dosyalarını bulmam lazım. Ne yapsam acaba?
  • Oyunu sıfırdan indirmeyi denesene, belkide ripli olduğu için dil dosyalarını kabul etmemiş olabilir...
  • muhtemelen dediğin gibidir themanyax. Ama ben internette realistic sound tipi modlarını buldum olmazsa onları yüklerim. Hiç ses olmamasından iyidir. Bu aralar bi half-life aşkı oluştu bende neden bilmiyorum?!

bu arada de beers, ve diğer ilgilenenler için elimde call of pripyatın metinleri mevcut. İsterseniz paylaşabilirim. Benimle pm yoluyla veya buradan bağlantıya geçersiniz
  • ya şu steam ne kahrolası bişeymiş. Oynatmadı oyunu!
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.