Şimdi Ara

Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
4
Favori
53.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • stalker shoc + 1.5 yaması kurulu iken full dinamik ışıklandırma da kasıyor ama float32 denen zımbırtı kurup denerseniz tabi ol2.2 modla da denedim düşük sistemlerde dahi full dinamik açıkken tr yama ile sorunsuz akıcı oynatyor ...

ama ne yazıkk ki complete modu yüklü iken float32 yaması ile oyunu kandıramadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 15 Mayıs 2010; 0:08:12 >
  • Aslında kandırırsın, game data içinde texture klasörünün içindeki shader klasörünü sil (yedekle bir yere) ondan sonra float 32 yi kur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Aslında kandırırsın, game data içinde texture klasörünün içindeki shader klasörünü sil (yedekle bir yere) ondan sonra float 32 yi kur...

denedim ama float32 denen zırbırtının bir fix yaması çıkmış ati ekran kartları için onu indirip attım dediğin yere şimdi oldu ...

Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni) Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni) Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 15 Mayıs 2010; 1:05:43 >

• Direk kafaya nişan alıyorsun yanlız...

İşi biliyorsun... Hallolmasına sevindim...

Complate modu Sky4CE SkyGRAPHICS Shader Modu kullanıyor, halbuki Float 32 daha güçlü ve daha güzel... xray harika bir oyun motoru ya, stalker serisi kadar geniş bir modlama görmedim ben şu ana kadar. Oyun çıkalı 5 sene olacak, halen daha modluyorlar...
  • quote:

Direk kafaya nişan alıyorsun yanlız...

İşi biliyorsun... Hallolmasına sevindim...

Complate modu Sky4CE SkyGRAPHICS Shader Modu kullanıyor, halbuki Float 32 daha güçlü ve daha güzel... xray harika bir oyun motoru ya, stalker serisi kadar geniş bir modlama görmedim ben şu ana kadar. Oyun çıkalı 5 sene olacak, halen daha modluyorlar...

3 atışta anca vurabiliyorum hala sağlam bir tüfek bulamadım daha... ve daha yeni x18 çıktım yusuf yusuf ede ede bide gelmiş bana barmen x16 git ...

• x16 daha korkunç valla... Tam yusuf yusuf...

Metro 2033'e başlayayım dedim, pek sarmadı beni...

Dur biraz daha oynamaya çalışayım...
  • Bu altyazıyı clear sky da yapamaz mısınız hala bulamadım ben soc oyunu sky var bende içim gidiyor.
  • Clear skyın scriptini biraz kurcaladım ama pek olacak gibi değil... Halen birşeyler yapmaya çalışıyorum. Zaten olursa buradan haber veririm...
  • quote:

x16 daha korkunç valla... Tam yusuf yusuf...

Metro 2033'e başlayayım dedim, pek sarmadı beni...

Dur biraz daha oynamaya çalışayım...

x18 de uçan cisimler den illahlah geldiydi köşe bucak kaça kaça bakalım x16 da napıcaz...
    metro 2033 için güzel diolar ama bi eksisi çizgisel oynanış ve rpg öğesi yokmuş onuda el animasyonları ile kapatıyor demişler... gazmaskesi takarken zamana bakarken yada günlüğe vs.vs.
  • Hiç sevediğim bir tarz, çizgisel hikaye... Bir türlü oynayamıyorum. Oyun güzel hoş, grafikler süper ama bana ters, neyse bu gece de oynayalım, yarına uçar.

Bioshock oynarım biraz da....
  • Aslında x18 deki byureri bi yerde kıstırsak ama...

üst katlara pek çıkmıyomuş adi...
  • Ben öldürüyorum onu direk ya, çok zor ölüyor ama yoksa, ne var ne yok kafama çalıyor, pat küt, korkuyorum ya.

2-3 bomba ile ölüyor... Olmadı 2 şarjör mermi boşaltın, yada pompalı ile dalmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: de beers

Aslında x18 deki byureri bi yerde kıstırsak ama...

ben onu görmedim x18 de... eğer bundan bahsedyosanız...
     Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni)
  • Bu x18 x16 nedir anlamadım ben Birde kıssaca şunu bilmek istiyorum hani clear sky da lonerlerin üssü var ya askeri falan hapis etmişler o yer hani.İşte oranın başkanı ile konuştum artık burası yeni üssümüzü buraya kuracağız diyor ancak soc o yer boş ne oldu da orası boşaldı bunu merak ettim birde clear sky de helikopterler falan saldırmıyor mu hiç?
  • Clear sku ShOC'in bir sene öncesini konu alıyor, ondan orası boş gibi, sonradan oraya yerleşiyorlar.

X18, X16, X19, bunlar yer altı labaratuarları, clear skyda hiçbirine giremiyorsun ama shoc de hepsine giriyorsun ve o kadar ürkütücü ki ben bir oyundan bunu beklemezdim, ilk oynadığım zamanı halen hatırlıyorum resmen altıma edecektim...
  • quote:

Clear sku ShOC'in bir sene öncesini konu alıyor, ondan orası boş gibi, sonradan oraya yerleşiyorlar.

X18, X16, X19, bunlar yer altı labaratuarları, clear skyda hiçbirine giremiyorsun ama shoc de hepsine giriyorsun ve o kadar ürkütücü ki ben bir oyundan bunu beklemezdim, ilk oynadığım zamanı halen hatırlıyorum resmen altıma edecektim...

Hee şimdi hatırladım o labaratuarları doğru clear skyda yok.İlk sorumu yanlış sordum bende biliyorum bir yıl öncesi olduğunu ama askerler stalker ları oradan atıyorlar mı birde clear sky helikopter de yok ah soc ahGerçi çok uzun zamandır oynuyorum clear sky ama türkçe yama ile oynayınca herşey belli oldu.

• Clear sky ve pripyat içinde script isteriz....
  • yamada emeği geçen tüm arkadaşların eline sağlık...hemen indirdim fakat bir sıkıntım var.şöyleki
    1* stalker soc kurdum
    2* 1.0005 yamasını ve crackini yaptım.
    3* oblivon lost kurdum(game data dosyasını olduğu gibi ana dizine attım)(bu arada true/false değişikliğinide yaptım)
    4* Alt yazılı türkçe yamayı kurdum.
    5*Çalıştı
    Fakat bir süre sonra direk masaüstüne atıyor..2kere 4 kere tekrar sildim tekrar yükledim .Herseferinde aynı masaüstüne atıyor..
    Sorun nedir the manyax ne yapmam gerekiyor nasıl düzeltebilirim..
  • Belgelerimin içinde save dosyalarının bulunduğu "STALKER-SHOC" isimli klasöre gir, içerisinde "logs" isimli klasör var ardından ona gir, ondan sonra "xray_xxx" isimli txt dosyası var onu aç, en alt satırda "FATAL ERROR" diye başlayan 5-6 satır var onu buraya kopyala, sorun neymiş bir bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrking

quote:

Orijinalden alıntı: de beers

Aslında x18 deki byureri bi yerde kıstırsak ama...

ben onu görmedim x18 de... eğer bundan bahsedyosanız...
     Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni)

Evet.. x18 de yerden kalkıp üzerimize fırlatılan kova, bidon, tüp vs malzemelerin faili bu şerefsiz...

ilk oynadığımda paranormal bişiler olduğunu anlamıştım zaten.

o değil de, gecenin bir vakti ışıklar kapalı son sesle x18 i keşfederken karanlığın içinden fırlayan snorklarla ilk tanıştığım anda bilgisayarın reset düğmesine bastığımı da itiraf edeyim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.