Şimdi Ara

Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
4
Favori
53.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • süpersin hocam bu altyazı işi mükemmel oldu gerçekten. heycanla bekliyoruz yayınlamanı. gerçekten çok büyuük emek harcamışsın çok büyük teşekkürler.
  • Hocam yüklemelerini yapıyorum, yarım saate kalmaz ilk sayfadan linkleri veririm.

Sürpriz bir ayarlama da yaptım, onuda anlarsınız...
  • Arkadaşlar modu yayınladım, ilk sayfada açıklamaları ve kurulumu görebilirsiniz.

Ayrıca türkçe modun yeni ve düzgün versiyonunu da yükledim...

Hadi kalın sağlıcakla...
  • shoc tryama+altyazı 1.5 için complete modu 1.4.4 yüklü deneme yapıldı sonuç başarılı çalışıyor bu modla...
    @themanyax ellerine sağlık...
     Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    sadece bu resimde complete modunda ek bir kayıt biçiminden dolayı bir yer çevrilmemiş gibi gözüküyor oda yazdığım gibi complete modundan dolayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 12 Mayıs 2010; 13:39:15 >

• hocam süpersin oyunu teymin edip oynuyim bakalım
  • teşekkürler!!
  • @jrking hocam afiyet olsun. Stalker Complate'le çalışması harika oldu. Denemelerde sorun çıkmaadı bende de ama güvenemedim yinede. Harika bir mod oldu ya, hemen bende bu gün tekrar başlıyorum oynamaya.

Bu arada yanlış çeviri veya cümle bozuklukları görürseniz lütfen bana bildirin bende yenileyebileyim. Sonuçda benim oyun rusça, bazı yerlerde hatalar olabilir.

@Zeyth hocam. COD serisini seven bu seriye bayılır, aylarca emek harcadık türkçeye çevirdik, oynarsın artık.

Sonsuz saygılar...
  • Logo stalkertr den de bir konu açsana... Oradan da duyuralım, senin face sayfasından da yayınla... Saygılar...
  • Bir kez daha sonsuz teşekkür themanyax.
    Biz STALKER severlerin hayallerini gerçekleştirdin.
    Ve yine tekrar ediyorum Türkçe yamanı emin ol bir çok arkadaş indiriyor ve bir çok site de ( ismini veren var vermeyen var) yayınlıyor.
  • helal themanyax süpersın valla kralsın .D fena calısma hemen baslıyorum oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailyt

Bir kez daha sonsuz teşekkür themanyax.
    Biz STALKER severlerin hayallerini gerçekleştirdin.
    Ve yine tekrar ediyorum Türkçe yamanı emin ol bir çok arkadaş indiriyor ve bir çok site de ( ismini veren var vermeyen var) yayınlıyor.

Valla hocam ben bu oyunu çok sevdim o yüzden elimden geldiği kadar diğer arkadaşlar için birşeyley yapıyorum.
    Herkes indirsin, oynasın, sadece tek ricam kenara atılmayalım, adımız biryerlerde geçsin.
    Ben bu altyazı olayını 2 haftadan daha fazla yoğun bir şekilde çalışarak ayarladım. Herkese helal hoş olsun
    Tek isteğim başka yerde yayınlayanlar alıntı yapsın bizi göstersin, ki bizde motive olup daha farklı şeyler yapalım...

Saygılar...

Yeni çalışmalarım var kesinleşince buradan haber veririm...

• Severim tabikide ingilizce oynamıştım bu oyunu hatırlamıyorum ama iş güç derken oyun ameline baya bi ara verdik şuanda boştayımm teymin edip oynacam zaten
  • @themanyax dostum altyqazı için teşekkürler. Bir kaç sorum var.
    Bu altyazı yamasını indirip yüklediğimizde önceki tr yamayı güncelleştircekmi yoksa tr yamayı silip tekar güncelleştirilmiş versiyonu kurmamızmı gerekiyor?
  • Beni oku dosyasında açıklamaları yazıyor onları dikkatli okumanızı tavsiye ediyorum...

İlk sayfada da açıklamalar yaptım bir gözden geçirin.

Saygılar...
  • Abi şöyle bir durum var.

• Bende farkettim onu, sadece yanlış yazmışım rahatlıkla kurabilirsin ben şimdi yeniden düzenliyorum onu...

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Abi şöyle bir durum var.

Linkler düzenlendi, hata giderildi...
  • tekrardan eline emegine saglık themanyax arkadaşım. gerçekten uğraşmsın emegine saglık. umarım diger seriye de aynı şekilde script hazırlarsında onlarıda anlayarak zevkli bir şekilde oynarız. tekrardan çok teşekkürler ugraşıp bir atlyazı daha yaptıgın için
  • Rica ederim, ama bir kez daha belirteyim ben bu scripti sıfırdan yazmadım, sadece mevcut script üzerinde oynamalar yaptım hatalarını düzelttim ve geliştirdim. Sıfırdan yapmış kadar oldum ama tam anlamıyla bana ait değil script. Sadece gelişmiş versiyonunu yazdım diyelim... Saygılar..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.