Şimdi Ara

Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
4
Favori
53.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğru anlatmışım sonunda. Evet dediğiniz gibi videolarda altyazılı olacak, onun çalışmasına daha önce başladım.
  • Ben oyunu hiç oynamadım TR yamayı görünce başlayım dedim ama o modlar ne işe yarıyor hangilerini yükleyim yada şuan 1.0005 yaması yüklü o modları yüklemeden sade oyunu bitirip sonramı yükleyim modları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

Ben oyunu hiç oynamadım TR yamayı görünce başlayım dedim ama o modlar ne işe yarıyor hangilerini yükleyim yada şuan 1.0005 yaması yüklü o modları yüklemeden sade oyunu bitirip sonramı yükleyim modları.

Eğer mod işine yabancıysanız tavsiyem önce modsuz bir kere oynayın ondan sonra güzel bir mod ile oynayın ve oyunun aslında ne kadar da güzel olduğunu göreceksiniz.
  • Evet demekki doğru anlatmışsınız ve dogru anlamışım :) Önceki sayfalarda videolarda altyazı görünce herhalde bu yama için geçerlidir diye düşünmüştüm. Neyse o zmn full türkçe olunca başlasam daha iyi olacak 10 gün daha bekleyebilirim herhalde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

quote:

Ben oyunu hiç oynamadım TR yamayı görünce başlayım dedim ama o modlar ne işe yarıyor hangilerini yükleyim yada şuan 1.0005 yaması yüklü o modları yüklemeden sade oyunu bitirip sonramı yükleyim modları.

Eğer mod işine yabancıysanız tavsiyem önce modsuz bir kere oynayın ondan sonra güzel bir mod ile oynayın ve oyunun aslında ne kadar da güzel olduğunu göreceksiniz.

Aslında oyunu ilk oynadığımda o güzellikleri görmek isterim modlar neyi değiştiriyor.

• O zaman tavsiyem Stalker Complate veye Oblivion Lost olacaktır. Modlar Genel anlamda dokuları ve ışıklandırma efeklerini değiştirerek oyunun atmosferini mükemmel hale getirebiliyor, özellikle oyunda gece olunca gerçekten çok korkunç oluyor, yanında sayılamayacak kadar güzel değişikliklerle tabiki. Stalker Complate otomatik kurulumu indirirsen iki tıklamayla sorunsuz kurabilirsin. ondan sonra türkçe yamayı kurarsın oynamaya başlarsın...
  • quote:

quote:

belki yeri burası değil ama bilginiz vardır diye soruyorum, daha öncede sormuştum hoş.

yeni çıkan call of pripyat içinde stalker complete ya da oblivion lost gibi modlar varmı.çünkü özellikle stalker complete çok hoşuma gitti.grafikler daha canlı, uyuma modu var ve en önemlisi tleport modu var.yani obliviondaki gibi ulaştığınız haritalrda bidahaki sefer gitmek istediğinizde ışınlanıyosunuz.çok kullanışlı bi özellik.bu oyun içinde böle bi mod varsa çok ii, daha oynamadım bu oyunu böylece daha keyifli oynarın.

ayrıca arkadaşada önerim stalker complete 2012 modunu kurarak oyuna başlaması.önceki sayfalarda mevcut bu modun linki.

• Genel anlamda çıkmış detaylı bir grafik modu yok, aslında oyunun kullandığı motor xray in 1.6 versiyonu ve motor gerçekten çok güçlü, eğer güzel bir ekran kartınız var ise full dinamik aydınlatma dx 10.1 ve ayarlanmis bir antialiansing ile grafikler harika olabiliyor. (benim ekran kartı yetmiyor :D) Sizin grafikleri kötü hissetmenizin sebebi sanırım atmosferin renginden kaynaklanıyor.

http://stalker.filefront.com/files/Stalker/Call_of_Pripyat/Mods;11175

adresinde yayınlanmış bazı moplar var, ama modlar tam stabil değil henüz. oyun daha yeni olduğu için güzel ve stabil modların çıkması biraz daha zaman alacak gibime geliyor.

• quote:

Genel anlamda çıkmış detaylı bir grafik modu yok, aslında oyunun kullandığı motor xray in 1.6 versiyonu ve motor gerçekten çok güçlü, eğer güzel bir ekran kartınız var ise full dinamik aydınlatma dx 10.1 ve ayarlanmis bir antialiansing ile grafikler harika olabiliyor. (benim ekran kartı yetmiyor :D) Sizin grafikleri kötü hissetmenizin sebebi sanırım atmosferin renginden kaynaklanıyor.

http://stalker.filefront.com/files/Stalker/Call_of_Pripyat/Mods;11175

adresinde yayınlanmış bazı moplar var, ama modlar tam stabil değil henüz. oyun daha yeni olduğu için güzel ve stabil modların çıkması biraz daha zaman alacak gibime geliyor.

çok teşekkür ederim.aslında grafikten çok şu uyuma ve teleport modu daha çok ilgimi çekti.sonuçta stalkerın orjinal halindeki grafiklerininde çok beğenen birisiyim.hatta beğenmeyenleride anlamayan ve bunu sık sık dile getiren birisiyim.yalnız pripyatın grafikleri önceki oyunlara göre daha zayıf geldi.bilmiyorum belki psikolojik belkide kartım full detayları açamadığı içindir (3850).
    sanırım modların ve türkçe yamasının çıkmasını bekleyip öyle başlıcam oyuna :)))

teşekkürler tekrar.

• Biraz psikolojik oluyor, ilk başlarda bende etkilenmiştim. Sonuçta clear skydaki atmosfer biraz daha pastel renklerde ve güzel duruyordu diyordum, ama call of pripyatın ortamı kasvetli ve sanki sürekli bir kül yağıyor havası olduğu için sanki daha eski hissettiriyor ama detaylara bakar dokuları iyi incelerseniz çok daha iyi olduğunu görürsünüz. Saygılar...
  • quote:

O zaman tavsiyem Stalker Complate veye Oblivion Lost olacaktır. Modlar Genel anlamda dokuları ve ışıklandırma efeklerini değiştirerek oyunun atmosferini mükemmel hale getirebiliyor, özellikle oyunda gece olunca gerçekten çok korkunç oluyor, yanında sayılamayacak kadar güzel değişikliklerle tabiki. Stalker Complate otomatik kurulumu indirirsen iki tıklamayla sorunsuz kurabilirsin. ondan sonra türkçe yamayı kurarsın oynamaya başlarsın...

Teşekkürler, Stalker Complete 2009 1.4.4 modunu indirmeye başladım diğer adıyla Complete 2012 moduymuş.
  • quote:

Yani hocam, oyunda senaryo gereği karakter konuşmaları oluyor ya, işte onlar konuşulurken ekranda da altyazısı geçecek.... Yani sen wolf isimli karaktere gidinci sana merhaba diyince altyazıda merhaba diyecek....

Ben bunu da bekleyecem.
  • quote:

quote:

O zaman tavsiyem Stalker Complate veye Oblivion Lost olacaktır. Modlar Genel anlamda dokuları ve ışıklandırma efeklerini değiştirerek oyunun atmosferini mükemmel hale getirebiliyor, özellikle oyunda gece olunca gerçekten çok korkunç oluyor, yanında sayılamayacak kadar güzel değişikliklerle tabiki. Stalker Complate otomatik kurulumu indirirsen iki tıklamayla sorunsuz kurabilirsin. ondan sonra türkçe yamayı kurarsın oynamaya başlarsın...

Teşekkürler, Stalker Complete 2009 1.4.4 modunu indirmeye başladım diğer adıyla Complete 2012 moduymuş.

Şimdi bu 2 si aynımı? Ona göre indiricem bende. 2009 1.4.4 ün alt versiyonlarınıda indirmek gereklimi? Yoksa direk 1.4.4 kursam olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 7 Mayıs 2010; 1:56:38 >

• Stalker Complate 1.4.4'ü 2012diye adlandırmışlar, ikisi de aynı yani... Direk en sonuncusunu indirsen kurarsın sorunsuz...
  • Oyunu baştan indirip yüklemek farz oldu.Tebrikler
  • quote:

Stalker Complate 1.4.4'ü 2012diye adlandırmışlar, ikisi de aynı yani... Direk en sonuncusunu indirsen kurarsın sorunsuz...

Dostum herşey çok güzel. Modu sorunsuz kurdum. Ancak kurduktan sonra bir kaç sorun oluştu. Size bir danışayım.

1-Modu kurduktan sonra oyuna girdim, ayarlarım default a dönmüş. Görüntü ayarları vs. hepsini tekrar ayarladım. Oyuna girdim. Sonra çıktım oyundan. Tekrar girim görüntü ayarları vs. tekrar default a dönmüş.

2-"oyundan çık" dediğim zaman direk masaüstüne dönüyor. Yani menüye dönmüyor.

Acaba bu sorunlar hakkında bir fikri olan varmı?

• Dediğiniz sorunların hiçbiri bende olmadı, hemen araştırıyorum...
  • Modu kurunca bendede defaulta döndü bütün ayarlar tekrar ayarladım 4-5 kere oyundan çıktım açtım sorun yok ayarlar duruyor, oyundan çık deyince direk masaüstüne dönme olayıda olmadı alttaki windowsa dön seçeneğiyle direk çıkıyor masaüstüne. Birde şunu dene oyundan çıkacağın zaman direk windowsa dön e tıkla oyundan çık a bastığın zaman hata verip atıyorsa ayarları saklamıyordur belki.
  • @themanyax

ben Call Of Pripyat'ı biraz biraz çeviriyorum, haberin olsun.
  • Kolay gelsin demekten başka birşey diyemicem logocum şu an.
    Biliyorsun, üzerinde çalıştığım iki tane proje var, ne zaman biterler bilmiyorum.
    Onları halledip yayınladıktan sonra duruma göre hareket ederim.
    Ama bence erken başlamışsın, daha ortada kimseler yok...
    Kimler çevirecek..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.