Şimdi Ara

Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
4
Favori
53.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben oyunun versiyonunu 1.6 yapmıştım. Acaba mod bu yüzdenmi veriyor. Biraz önce daha değişik hatalar verdi.
  • Olabilir, zaten 1.006 sadece MultiPlayer ile ilgili birkaç şeyi düzenliyor yani 1.5 daha stabil, birde öyle deneyebilir misiniz?
  • Bir arkadaş bana şöyle yazmış :

quote:

Stalker oyunlarının herhangi bir versiyonunda multiplayer için bot ekleme varmı? ben ve kardeşlerim hamachi aracılığı ile oynuyoruz ve koca haritada 3 kişi birbirimizi bulmak bile çok zor oluyor ... umarım düşman ekleme şansımız olabilir bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmı ?

?? Sorduğunu nasıl cevaplayabiliriz??
  • Şu an yok, sadece internetten oynayabilir...

Napıyon nerelerdesin, hiç görünmüyorsun?
  • hocam üzerinde çalıştığın script hazırladığın diger altyazıların son durumu nedir ? bu hafta içinde hazır olma ihtimali var mıdır acaba ?
  • Altyazılar biteli çok oldu, söylediğim gibi script üzerinde ayarlamalar yapıyorum. yüzde 90 bitti diyebilirim. Denemelere son sürat devam ediyorm. En geç bir hafta içinde yayına hazır olur...

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Şu an yok, sadece internetten oynayabilir...

Napıyon nerelerdesin, hiç görünmüyorsun?

Okul, sınavlar..vs.. Bilgisayarı sık açamıyorum. Daha ziyade azar azar haftada 2-3 defa falan :/
  • bilgilendirme için teşekkürler hocam. diger iki oyun içinde aynı scriptten yaparsın umarım. şayet o şekilde daha güzel olacagını düşünüyorum.
  • Arkadaşlar, altyazı yaması hazır, son denemelerini yapıyorum, oyun içi denemeleri güzel gidiyor.

Son kontrollerini bitirebilirsem belki bu gece yayınlayabilirim...

Birkaç resim daha ekleyeyim...

Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni)

Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni)

• Pusudayız

*Hafifce arkasına döner.
    *Çalılıkların arasından elinde Dragunov olan 8 adam çıkar.

• Pusucular sizi...

• şu an kayıp aile silahını bul adlı bi görevden geldim tırım tırım ettim şimdi geri dönüyorum heralde gerçek olsa bunlar ds teki ısaac gibi kafayı yerdim sanırım...

subtitle ları bekleruss bizde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 11 Mayıs 2010; 21:47:44 >
  • Denemelerini yapıyorum arkadaşlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrking

şu an kayıp aile silahını bul adlı bi görevden geldim tırım tırım ettim şimdi geri dönüyorum heralde gerçek olsa bunlar ds teki ısaac gibi kafayı yerdim sanırım...

subtitle ları bekleruss bizde..

Hocam sana yolladığım beta vardı ya, onu bir yere yükleyip bana linki verebilir misin? Önemli birşeylere bakmalıyım.

Yüklediğim site erişimi engellemiş, ulaşamıyorum...

Cevabını bekliyorum, saygılar...

• @themanyax pm attım ....
  • Hocam çok sağol ya, meg,aupload halletti bizi yaa... çoğu dosyamı silmis. Birde pre var ha...

çok teşekkür ederim tekrar....
  • Bütün herşey hazır arkadaşlar. MSI larıda hazırladım, ama gözlerim kapanıyor yorgunluktan. Yarın yüklerim buradan haber veririm. HAde ben yatmaya gidiyorum. Kendinize iyi bakın... Saygılar...
  • ben şuanda clear sky türkçe olarak oynuyorum bittiğinde bunu oynarım ondan sonrada inşaallah call of pripyatda çıkar yama için teşekkürler stalker gibi bir oyunu türkçe oynamak çok güzel
  • the manyax 1.05'te uygunmu bu altyazı
  • Mutlaka uygundur.Zaten biraz da onun için gecikiyor falan diyordu...xPusudayızzzz :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.