Şimdi Ara

Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
4
Favori
53.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Patch yüzündendir bazı patchlar fark ediyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrandil245 -- 7 Haziran 2010; 1:44:54 >
  • quote:

Selamun Aleyküm.

Uzunca bir süredir forumda aktif olamıyordum bazı nedenlerden dolayı ve yine bazı nedenlerden dolayı forumda bu bölüme giremedim Konuya bi hayli uzakta kaldım.Öncelikle yama için emek veren her arkadaşı ayrı ayrı canı gönülden tebrik ediyor ve teşekkürlerimi sunuyorum.Bugün biraz deneme fırsatım oldum. 10 üzerinden 11. Fakat bir sorum olacak. Ben 1.003 yaması ile kullanıyorum paketi. PDA'da istatistikler kısmına girdiğimde oyundan atıyor.Acaba bendemi bir sorun var anlayamadım?

Patch sorunlu olabilir, oyundan attiktan sonra savelerin olduğu yerde log dosyası olacak, en altında FATAL ERROR diye başlayan 5-6 satır olacak, oradakileri buraya bir yazın sorunun nedenini bulalım.
  • Hocam ben yeni başladım Bir sorum olacaktı bu yiyecekleri malzemeleri felan bir tuşa ayarlayamıyormuyuz yani iki de birde inventoryi acıp mı kullanacagız
  • quote:

Orijinalden alıntı: F T Y

Hocam ben yeni başladım Bir sorum olacaktı bu yiyecekleri malzemeleri felan bir tuşa ayarlayamıyormuyuz yani iki de birde inventoryi acıp mı kullanacagız

Malesef yapamıyoruz, sadece bandaj ve ilkyardim kiti için tuş atayabilirsiniz ayarlardan. Dediğiniz olay CoP'da oluyor...
  • themanyax hocam dediğin yer burası olsa gerek.

quote:

FATAL ERROR

[error]Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index)
    [error]Function : CUIXmlInit::InitStatic
    [error]File : D:\xray-svn\xr_3da\xrGame\ui\UIXmlInit.cpp
    [error]Line : 172
    [error]Description : XML node not found
    [error]Arguments : text_0
  • Ya kusura bakma böyle taksit taksit ister gibi olduk, bu aralar benim pc coşuyor, ekran kartı yandı PSU gidip geliyor kafam karma karışık.
    Hangi patch hangi modlar yüklü onlarıda yazabilir misin Emrah hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin

themanyax hocam dediğin yer burası olsa gerek.

quote:

FATAL ERROR

[error]File : D:\xray-svn\xr_3da\xrGame\ui\UIXmlInit.cpp
    [error]Arguments : text_0

• Estağfurullah lafı bile olmaz hocam (: Patch 1.003 US versiyon kullanıyorum videolardada altyazı olsun diye ayıca hiçbir mod kullanmıyorum.
  • Anlıyorum, ya ben şu an oyunu oynayamıyorum, ama sorunun kaynağı galiba altyazı modu olabilir, ekran kartım yandığı için hiçbirşey yapamıyorum, eğer PDA daki istatistik kısmında oluyorsa bu olay, şu an için oraya girmemeyi deneyin ben sorunu bu gece halletmeye çalışacağım. Script hatası olabilir, bulmak zamanımı alabilir, o yüzden siz oynamaya devam edin sadece o kısma girmemeye çalışın.

Saygılar...
  • Tamamdır hocam çok çok acelesi yok açıkcası o kısmın şimdilik. Bu arada sizede çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda sorunlarını düzeltmeniz dileğiyle
  • Ellerine emeğine sağlık themanyax.Bugün oyunu yükleyip 1 saat oynadım gerçekten süper bir yama olmuş ne yaptığımızı,bizden isteneni anlıyoruz.Diğer türlü ingillizcesi benim gibi iyi olmayanlar odun gibi oynuyordu Bu arada float32 modunu bi türlü bulamadım, bulan biri link verebilirse sevinirm.
  • patch 1.0005 yükledikten ve crack ledikten sonra mavi ekrana düşşüyor oyunu her tıkladığımda.
    ne yapmam lazım
    daha öncede ses yoktu ses drive çöktü şimdi onu yükledik baştan oyun mavi ekrana düşüğp rest zorunluluğu yaptırıyor.
    oyunu birdaha silip yükledim
  • ses kartı ile ilgili bir sorn olmasından şüpeleniyorum
  • @Emrah D. Gültekin ilgin için ben de teşekkür ederim.

@HighQuality® Float32 linki...
    http://stalker.filefront.com/file/Float_32_Mod;101327

@tandemir
    Hocam, oyunla değilde senin sistem sorun çıkarıyor olabilir, diğer konuda da yazdım buradan tekrarlayayım, mavi ekran çıkınca orada hata kodu yazar onu buraya bir ekle bakalım...

Tekrar belirteyim Call of Pripyatı çevirmeye başladım, 60% fazlası bitti, PC bu aralar sorunlu ama vakit buldukça çevirmeye devam ediyorum, sanırım yakında biter...

Saygılar...
  • sorun benim ses kartında imiş
  • Aman hocam dikkat et, bazen geri dönülemez şeyler yaptığım oluyor, sonradan deli oluyorm...

Sorunun kaynağını bulman iyi oldu hocam. İyi oyunlar...
  • @themanyax Float32 linki...
    http://stalker.filefront.com/file/Float_32_Mod;101327

Saolasın link için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighQuality® -- 8 Haziran 2010; 8:47:03 >
  • İşte hizmet budur yaa emeği geçen herkeze teşekkürler
    Görevleri anlamadığım için oyunu silmiştin,şimdi başalama zamanı sırayla oynayabilirim hepsini
  • themanyax. Öncelikle bu super çalışma için sizi tebrik ediyorum. uzun zaman once SSOC ingilizce problemi yuzunden cok sevdıgım halde oynayamamıstım ama bu calısmanız gercekten takdire şayan. Benim Problemim su. SSOC+Patch+Mod+Tr yama seklinde kurdum fsgame.ltx ana dizine attım. oyunu masa ustunden baslattıgımda oyunun logosu acılıp siyah ekranda beklerken ( oyunun ilk acılması ıcın bekledıgımız ekran) tekrar masa uzerıne atıyor. Ekran kartı driver ve DirectX guncellemesi yaptım. fakat sorun degısmedı. Log daki hata mesajını aynen yazııyorum. problemi nasıl çözebiliim. Şimdiden yardımın için çok tesekkur ederim ve çalışmandan oturu bir kez daha tebrik ediyorum. CemaziyeLahir
  • FATAL ERROR

[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\ui\UIXmlInit.cpp
    [error]Arguments : msg_box_kicked_by_server:picture
  • Hangi modu ve tr yamanın hangisini kurduğunu söylerseniz daha kolay yardım edebilirim. xml dosyalarından bir tanesini bulamıyor haliyle modla ilgili bir sorun? Bütün kurulum aşamalarını yazarsanız size daha iyi yardım ederim...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.