Şimdi Ara

Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni) (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
4
Favori
53.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla hocam, türkçe kaynak var mı bilmiyorum, ama sanırım wiki de ingilizce tam çözümü ya da detaylı açıklaması olacaktı. Türkçe için bir arayayım, haber veririm ama pek ümitlenme derim.
    Ben şu CoP'un çevirisini bir bitireyim ona da el atacağım...
  • the manyax
    bende oblivion lost 2.2 modu var bu modla mümkün değil mi
    iyi sonla oyunu bitirinnce haritada dolaşmak
  • Mümkün, ama oyunu iyi sonla bitirmelisiniz. Pripyattaki belgeler ile dekoderi aldıktan sonra dilek taşından dilek dilemeyip bir üst katındaki gizli kapıdan devam etmelisiniz.
  • clear sky da haritaya baktığımızda bizden en uzaktaki npcleri,mutantları bile görebiliorduk

p ye bastığımızda her faction un karşısında npclerin sayısı yazardı
    bandits 135

freedoom 98 gibi
    ayrıca faction wars olayı ,bölge ele geçirme olayı falan

S.T.A.L.K.E.R SoC de de böyle olsaydı güzel olmazmıydı?
    böyle bir modu olabilir mi?
  • Maalesef dediğiniz olay shoc'de yok. Ama olsaymış daha da güzel olurdu sanırım.
  • arkadaşlar ben bugün oyunu oynarken daha başlardaydım gece oldu sonra hava aydınlandı çatışmadaydım o sırada birden turunculaştı heryer baktım herkes binanın içine kaçışmaya başldaı dbende binaya saklandım dışarı çıkınca canım gidiyo felaket gibi bişey yapmışlar bu herzaman oluyomu yoksa görev icabımmı ? ve yaz belirli zamanlardamı oluyo hazırlıksız yakalanmayalım ekram falan titriyo manyak bişey oluyo bilen varmı bunu arkadaşlar .??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskancan -- 14 Haziran 2010; 21:55:56 >
  • Emisyonlar her gün olur oyun içinde,en yakın kapalı mekana atman gerekir kendini ya da 10 larca yardım kiti,bandaj harcarsın ayakta kalabilmek için.
  • çok ilginçmiş param olduğunda almıştım orjinalini biraz oynayıp kenara atmıştım ama şimdi yükleyince çok değişik ve güzel bi oyun olduğunu anladım gerçekten zevkli bi oyun
  • Emisyonlar çok korkunç ya... Guruplar birbiriyle savaşırken savaşı bırakıp kaçıyorlar. Komik oluyor...
  • S.T.A.L.K.E.R. SHoC in

build 1935 adında bir sürümü varmış . Aranızda oynayan var mı arkadaşlar indirmeyi düşünüyorum da.
  • Build 1935, 2001 ile 2003 yılları arasında tasarlanan stalkerin ilk hali, pek oyun diyemezsin ama merakını gidermek için indirebilirsin. Zaten ücretsiz yayınlanıyor internette...
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Valla süper olur hocam fall out 3 6 kere bitirmiş biri olarak bi 2 kere daha bitiririm yama çıkarsa [:'(
    Ama fall outa el atacaksan 2 den başla derim oda önemli çünkü fall out 3 ün diyalogları çok fazla ve çok zamanını alabilir eğer böyle bi işi yaparsan çok makbule geçer valla kaç yıldır kimsenin yapmaya cürret edemediği işi yaparsın

Yaa arkadaşlar ben bide bişey sorcam bugün bombaatar silahı görevini yapıodum bodrumdan aldım bomba atarı yaratıklar bastı sonra bi eleman var öldüremiyom sürekli uzaktan bişey atıyo
    Adama nişan alınca adamı gösteriyo adam elinden bişey atıyo yaralıyo beni bi türlü vuramadım adamı o köydende çıkamıyorum heryer kapalı yaratıklar var bi geri dönüş yolu var orasıda görevi teslim etme yerine gitmiyor ben şimdi nereye gidecem bi söylermisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskancan -- 15 Haziran 2010; 19:14:34 >

• quote:

Build 1935, 2001 ile 2003 yılları arasında tasarlanan stalkerin ilk hali, pek oyun diyemezsin ama merakını gidermek için indirebilirsin. Zaten ücretsiz yayınlanıyor internette...

yuhh, mario gibi bişey olmasa bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: logostalker

quote:

Build 1935, 2001 ile 2003 yılları arasında tasarlanan stalkerin ilk hali, pek oyun diyemezsin ama merakını gidermek için indirebilirsin. Zaten ücretsiz yayınlanıyor internette...

:) Ben de var, aslında eğlenceli sayılır. Bir de stalker shoc için extra bir cd var internette onu da bulabilirsiniz, içerisinde oyunun gelişim aşaması yapımcılarla olan görüşmeler, modellemelerin nasıl yapıldığı, pripyat ve npp gezileri ile bir sürü resim var. Zaten 400 mb birşey. hemen indirirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: haskancan

quote:

Valla süper olur hocam fall out 3 6 kere bitirmiş biri olarak bi 2 kere daha bitiririm yama çıkarsa [:'(
    Ama fall outa el atacaksan 2 den başla derim oda önemli çünkü fall out 3 ün diyalogları çok fazla ve çok zamanını alabilir eğer böyle bi işi yaparsan çok makbule geçer valla kaç yıldır kimsenin yapmaya cürret edemediği işi yaparsın

Yaa arkadaşlar ben bide bişey sorcam bugün bombaatar silahı görevini yapıodum bodrumdan aldım bomba atarı yaratıklar bastı sonra bi eleman var öldüremiyom sürekli uzaktan bişey atıyo
    Adama nişan alınca adamı gösteriyo adam elinden bişey atıyo yaralıyo beni bi türlü vuramadım adamı o köydende çıkamıyorum heryer kapalı yaratıklar var bi geri dönüş yolu var orasıda görevi teslim etme yerine gitmiyor ben şimdi nereye gidecem bi söylermisiniz ?

O köyde 3-4 tane bloodsucker ile 1 tane controller olması lazım ve biraz zor da olsa hepsi öldürülebilir. Bomban varsa salla. İyi çözüm olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: logostalker

quote:

:) Ben de var, aslında eğlenceli sayılır. Bir de stalker shoc için extra bir cd var internette onu da bulabilirsiniz, içerisinde oyunun gelişim aşaması yapımcılarla olan görüşmeler, modellemelerin nasıl yapıldığı, pripyat ve npp gezileri ile bir sürü resim var. Zaten 400 mb birşey. hemen indirirsiniz.

E hemen bulalım o zaman abi, adres neresi, nedir? biraz ayrıntı versen mükemmel olur. Bu arada COP'un metinlere baktıysan onuda bi bildiriver bana pm ile.
    Bide SHOC'un 9 farklı bitişi varmış. Doğru olan C-Cons mu? Yoksa başka bişey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logostalker -- 15 Haziran 2010; 19:55:24 >

• sizlerden rica etsem
    S.T.A.L.K.E.R. build 1935 sürümünün indirme linkini koyabilir misiniz?

S.T.A.L.K.E.R. olsun taştan olsun efendim
  • gsc'nin ana sayfasında var, oradan indirebilirsiniz...
  • http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr&thm_page=1&thm_id=17037&sec_id=16&offset=0

buyrun :) orjinal ve kendi sitesinden ücretsiz olarak dagitilmaktadir..
  • S.TA.L.K.E.R. a

4. oyun çıkar mı arkadaşlar?
    bi ara STALKER 2 çıkacak diyorlardı
  • Sanırım bir çalışma yürütülüyor gsc'nin forumlarında dolanan bir kaç konu var ama resmi duyurulmuş birşey yok...
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.