Şimdi Ara

Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
4
Favori
53.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • themanyax elimdeki SSOC cd den kurmustum oyunu ve setup srıalaması soyleydi. SSOC+ Patch v.1005+Crack+Oblivion Lost v.2.2 MOD+Tr Yama +(Fsgame.ltx dosyasını ana dizine kopyaladım)

bir kaç denemeden sonra driver güncellemeri de sonuç vermedi. oyunu sistemden kaldırıp internet üzerinden yeniden indirip yeni bir setup yaptım.

SSOC+ Patch v.1005+Crack+Oblivion Lost v.2.2 MOD+Tr Yama sıralamasını takıp ettim. Şu anda oyunu oynamaya başladım sorun çözüldü. İlgi ve

Alakan için çok teşekkür ediyorum. COP çalışmanı merak ve ilgiyle takip ediyoruz. Bu çalışmanda da Başarılar dilerim. CemaziyeLahir
  • Sorunun hallolması sevindirici. CoP çalışmam son sürat devam ediyor.
  • Arkadaşlar ben oyunu yükledim oyun orjinal sizin verdiğiniz modları yiükledim oblivion lost oyuna giriyorum new yüklenirken şöyle bir hata veriyor

yamanın yeride şöyle

lütfen yardım themanyax benbi fallout serisi hayranı olarak böyle oyunları çök seviyorum orjinal aldım ama bu yamayıda kurmam lazım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskancan -- 13 Haziran 2010; 21:11:19 >

• Oyununuz hangi patch'li?
    Oblivion Lost'un hangi versiyonunu yüklüyorsunuz?
    Bizim yamayı kurarken hangi versiyonunu kurdunuz?

Son bir istek daha Oyunun save dosylarının bulunduğu yerde (genelde belgelerimdeki STALKER-SHOC klasörü) bir log klasörü olacak, onun içindeki log dosyasında en son 5-6 satırda hatayı aldıktan sonra FATAL ERROR diye bir kılım olur. Onu da buradan yazarsanız hatayı anlarız...

İyi akşamlar...
  • öncelikle teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için ben sorunu buldum config klasörüne system.ltx dosyasını attım düzeldi kusura bakmayın meşgul ettiğim için
    İYi akşamlar
  • Rica ederim. Sorununuzun hallolmasına sevindim. İyi akşamlar.

Kafanıza takılan birşey olursa çekinmeden sorunuz...
  • iyi akşamlar arkadaslar öncelikle hazırlanan türkçe yamalar için sonsuz teşekkürler

şu an bilgisayarımda SSOC+ Patch v.1006+Crack+Oblivion Lost v.2.2 MOD+Tr Yama mevcuttur.oyunda görevleri yaparak ilerledim ama bi yerde bi sorun patlak verdi.
    dark valley de yer altına açılan bi yere girdim.labx18 diye bi yere...
    ilerledim pda mda görevime baktım .lab x18 belgelerini al diordu
    ilerledim sonuna kadar.arkamdaki kapı kapandı ve karşıma burer adındaki cüce lideri çıktı onu yok edince bir video girdi
    video da marked one karşıdan gelen farelere ak-47 ile ateş edio , strelok şeklinde bir çığlık falan...
    video bitiminde ekran kapkara oluo
    esc ye falan basıorum menü gelio yine esc ye basıorum oyuna dönmek için ama ekran hala kapkara hiç bi süliet yok

ekran kartım kötü de değil
    256 mb up to 1024 mb nvdia-geforce 8400M GS
    arkadaşlar lutfen yardım edin günlerdir kafama takıorum bu meseleyi

• O bug oblivion losttan kaynaklanıyor, çözümü çok basit. Cüceyi öldürdükten sonra rüya görüyor ve rüyadan uyanamıyor siyah ekranda kalıyorsanız, siyah ekran sırasında ESC tuşuna basıp ana menüye dönün ondan sonra oyunu kayıt edin. Oyunu kapatmadan Oyundan çıkıp o kayıt ettiğiniz save dosyasını yükleyin, rüyadan uyanmış olarak açılacaktır...

Saygılar...
  • çok teşekkür ederim the manyax

sizin dehanıza hayranım çok tecrübelisiniz S.T.A.L.K.E.R. hakkındaki
    yorumlarınızı zevkle okuyorum ve takip ediyorum efendim

bir de oyunu freedom ,duty ya da loner olarak bitirmenin bir farkı var mı ?

---saygılarla----
  • Birliklere katılmanın oyun sonu ile pek bir farkı yok, aslında bir farkı var o da, loner olarak, iki düşman gurup Duty ile Freedomların (Duty komutanı General Voronin ile Freedom komutanı Lukash) başındaki komutanlarını öldürürsen ve oyun sonunda wish granted'a gidip dilek dilediğin zaman dünyayı kontrol etmek istiyorum diyecek.

Diğer anlamda her gurup birbiriyle savaş halinde olduğu için bazı yerlerde zorlanabilirsin, bazı yerlerde de baglı bulunduğun gurup sen zora girersen sana yardıma gelebilir. Ama düşman birligin üssünün bulunduğu topraklarda baya bir zorlarlar. Ve birlik komutanlarından aldığın görevlerle özel itemler alabilirsin. Unutmaman gereken birkez birliğe girersen bir daha o birlikten çıkamazsın (modlarla birlik değiştirilebiliyor).

Aklına takılan şeyler olursa buradan sor her zaman cevap veririz...

İyi akşamlar, iyi oyunlar...

• Shocta da grup a girmek var mı?
  • Modlarla var...
  • oyunu birde türkçe oynarız emginize saglık
  • arkadaşlar yardım edin bana doctorun yerini söleyecek olan guide yı bulamıyorum kordonun neresindeydi
    her yere baktım rookie camp ta olması gerekmiyor mu?????
  • Guide ile Yantardaki X16 labaratuar görevini yaptıktan sonra buluşuyorsun. Cordondan Garbage tarafına giderken, yıkık köprüyü geçtikten sonra sağ taraftaki ilk evde oturuyor yerde. Hatta ateş yanıyor orada. Orada bulabilirsin...
  • teşekkürler themanyax

umarım sorularımla başınızı şişirmiyorumdur.S.T.A.L.K.E.R. serisinin türkçe tam çözümünü bulabileceğim bir yer biliyor musunuz?
  • Türkçe bilmiyorum da ingilizce sanırım bulabilirim. Türkçe için merlininkazanına bir bakın isterseniz...
  • oyunu iyi sonla bitirdiğimizde wish granter dan dilek dilemezsek harita içerisinde gezebiliyor muyuz.

chernobyl NPP den geriye pripyata geçilmiodu bi de
  • Oyun sonu modu var ise bu mümkün, sadece en iyi sonla bitirirseniz ama.
  • themanyax fallout 3 tam çözümü varmı tr yaması yok barı tam çözumu olsa gene oynardım
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.