Şimdi Ara

Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
4
Favori
53.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: themanyax

quote:

Orijinalden alıntı: logostalker

quote:

Build 1935, 2001 ile 2003 yılları arasında tasarlanan stalkerin ilk hali, pek oyun diyemezsin ama merakını gidermek için indirebilirsin. Zaten ücretsiz yayınlanıyor internette...

yuhh, mario gibi bişey olmasa bari

:) Ben de var, aslında eğlenceli sayılır. Bir de stalker shoc için extra bir cd var internette onu da bulabilirsiniz, içerisinde oyunun gelişim aşaması yapımcılarla olan görüşmeler, modellemelerin nasıl yapıldığı, pripyat ve npp gezileri ile bir sürü resim var. Zaten 400 mb birşey. hemen indirirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: haskancan

quote:

Ben şu CoP'un çevirisini bir bitireyim ona da el atacağım...

Valla süper olur hocam fall out 3 6 kere bitirmiş biri olarak bi 2 kere daha bitiririm yama çıkarsa [:'(
    Ama fall outa el atacaksan 2 den başla derim oda önemli çünkü fall out 3 ün diyalogları çok fazla ve çok zamanını alabilir eğer böyle bi işi yaparsan çok makbule geçer valla kaç yıldır kimsenin yapmaya cürret edemediği işi yaparsın

Yaa arkadaşlar ben bide bişey sorcam bugün bombaatar silahı görevini yapıodum bodrumdan aldım bomba atarı yaratıklar bastı sonra bi eleman var öldüremiyom sürekli uzaktan bişey atıyo
    Adama nişan alınca adamı gösteriyo adam elinden bişey atıyo yaralıyo beni bi türlü vuramadım adamı o köydende çıkamıyorum heryer kapalı yaratıklar var bi geri dönüş yolu var orasıda görevi teslim etme yerine gitmiyor ben şimdi nereye gidecem bi söylermisiniz ?

O köyde 3-4 tane bloodsucker ile 1 tane controller olması lazım ve biraz zor da olsa hepsi öldürülebilir. Bomban varsa salla. İyi çözüm olur.

Adam sniper gibi el bombası attım anca geberdi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskancan -- 16 Haziran 2010; 10:15:22 >

• iyi akşamlar arkadaşlar
    S.T.A.L.K.E.R. ı az önce bitirdim.CHERNOBYL NPP nin kuzey tarafındayım . monolitleri öldürerek ilerledim.
    İçine girince strelok'u başka bi yere ışınlayan ve sanırsam birbiriyle sıralı olan portalarla ilgili bir soru takıldı kafama
    bu portaların en sonuncusu kordona bir yere ışınlıyormuş
    ama en son zemine ışınlandım ve ışınladığım yerden daha ileri gidemedim
    bir fikri olan var mı?
  • Burada bir arkadaş daha takılmıştı, onun nasıl geçtiğini hatırlayamıyorum şimdi. Oyunu oynayamıyorum, ama nedense burada ben hariç herkes takılmış :)

Ben sırayla karşımdakine gidim, ve önüme hangisi gelirse devam ettim, ve en son kendimi cordonda buldum. Ama tekrar bir araştırayım bakayım.
  • @mert_ufuk

Bende cordona dönüşü bulamadım,en son portal yere ışınladı hatta o arada beyin eritici var onu da öldürdüm ortalıkta ne monolith kaldı ne de yaratık.Tekrar tekrar dolaştım ama nafile hep yerde sonlandı bende en sonunda geldiğim yoldan geri döndüm.Geldiğin yoldan geri dönersen,en son kısımda NPP'de yeraltına girdiğin deponun kapısından çıkıp tam karşısına ilerlersen orada military var onlara katılabiliyorsun ben katılmadım ama denemek istersen haberin olsun.Oblivion Lost kurulu mu sende
  • @Hokage

military e katılmak mı ? kimin yanına gidersek miltary ye katılabiliyoruz.şu an pripyat tayım.
    pripyattaki tradera bir uğrayim dedim.monolith-fredoom-bandit ve merc lere katılabilioruz.
    diğer factionlar a girilebilir mi bilemiyorum
  • Arkadaşlar ağlamak istiyorum sapasağlam çalışan oyunum son günlerde girmek istediğimde ne save'lerime girebiliyor ne de yeni oyuna başlayabiliyorum tam yükleme bittiğinde .exe hatası veriyor çalışmayı durdurdu diyor 1.5patch+complete mod + Türkçe yama yüklü sorun ne olabilir?
  • Hatanın resmini koyabilir misiniz? Bir de save dosyalarının orada bir log dosyası olması lazım onun içindekileri de bir yazarsanız, yardım etmeye çalışırız.

İyi geceler...
  • @themanyax

teşekkürler emeğine üstad , oyunu 1.06 ile bitirdim tamamıyle sorunsuz

hayatımda oynadığım ismi kazınıcak nadir oyunlardan biridir , oyundaki o his bambaşka, Türkçesiyle zevk adeta 3-4 katına cıkıyor

• arkadaşlar bende oblivion lost modu var

minigun m-134 ,mg 3 gibi ağır makineli silahlar buldum ama kullanamıyorum
    sizce bu bugun çözümü nedir?
  • Merhabalar, arkadaşlar oyunu ve 1.5 yamasını kurdum, modlara geçtiğimde hem oblivion hem de arsenal modlarının setup dosyaları yok. Oblivion modunda sadece gamedata klasörü vardı orda readme'de yazılan değişikliği yaptım ve gamedata klasörünü direk oyun klasörüne kopyaladım.

Şimdi arsenal modunu kuracaüım, daha doğrusu dediğim gibi setup dosyaları yok, kuramayacağım . Install arsenal RC1 diyor, ne yapmam gerek, direk yine gamedata dosyasının içindekileri mi kopyalayım?

1.Install OL2.2

2.Install Arsenal RC1

3.copy than the gamedata folder over it

4.use the patch - gamedata - folder

[5.] copy the "new equippment" folder over it, if you want that the NPCs are using other weapons.
    Freedom: sg550/aug/xm8/galil... Duty: g36/hk416/Famas... Militär: Fnc/m16
    Mercs : maybe in an other version

Teşekkürler.

• quote:

Hatanın resmini koyabilir misiniz? Bir de save dosyalarının orada bir log dosyası olması lazım onun içindekileri de bir yazarsanız, yardım etmeye çalışırız.

İyi geceler...

FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
    [error]Function : weapon_hud_value::load
    [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\WeaponHUD.cpp
    [error]Line : 34
    [error]Description : <no expression>
    [error]Arguments : There is no 'wpn_barrel_0' bone for weapon 'wpn_bm16_hud'.

stack trace:

Sadece son kısmı kopyaladım gerekirse diğerlerini de kopyalarım.Hatanın resmini koymaya ise gerek duymadım yükleme bittiği anda XR_3DA.exe çalışmayı durdurdu hatası veriyor.

• @darkesta

Pekala; sanırım gamedata klasörünün içerisinde weapons isimli bir klasör olaca onun içerisinde w_bm16.ltx isimli bir dosya (başka bir yerde de olabilir, sen bulmaya çalış, bende oyun yüklü olmadığından emin olamıyorum şu an). Dosyayı notepad ve ya benzeri bir programla aç.

fire_bone = wpn_barrel_0 satırını bul.

ve o satırı

fire_bone = root ile değiştir. Sorunu çözmesi lazım, eğer çözmesse, oyunu silip en baştan tekrar kurmayı deneyin, ya da complate modunun çıkmış fix dosyası ve ya benzeri varmı bir araştırın. (En son çıkan versiyonu 1.4.4 olması lazım. Sürümünüz eski ise güncelleyin...)

İyi oyunlar...

@metabor

Oblivion lostu yüklemeyi başardınız mı? Yani oyuna girdiğinizde sorun çıkıyor mu? Eğer başarmışsanız Arsenal'i direk gamedata klasörünün içerisine kopyalayın sorun ve içerisinde bir .bat dosyası çıkması lazım onu çalıştırırsanız kuracaktır. Ama benden tavsiye Arsenal mod hiç de iyi bir mod değildir, oynanışı çok kötüleştiriyor. Yinede karar sizin...

• Oblivion mod'un setup dosyası yoktu direk gamedata klasörünü attım ben de. Oyunun esas klasöründe şimdi gamedata klasörü oldu, bi de ondan başka bin ve mods klasörleri var. Orda mods klasörünün olması ve içine herhangi bir dosya atılmaması düşündürdü. Bi eksiklik var gibi geldi bana. Oyuna girdim ama yeni oyun açmadım, options'ı falan karıştırdım mod'u etkinleştirme gibi bir kısım göremedim.

Oblivion modu indirdiğimde rar dosyasında sadece gamedata klasörü vardı, kurulum dosyası yoktu, modun kurulup kurulmadığını nasıl anlarım? (1.005 ver.)

Teşekkürler yeniden.
  • gamedata klasörünü oyunun ana dizinine atmanız yeterli, herhangi bir kuruluma zaten gerek yok. Mod klasörüne atmayacaksınız, ana dizine yani bin mod ve diğer klasörlerin yanına. Ardından birşey etkinleştirmenize felan gerek yok oyuna girdiğiniz zaman kendisi etkinleşecektir.
  • Tamamdır, birazdan hazırladığınız modu da kuracağım, sonra oyun hakkında görüşlerimi yazarım. Mod ve cevaplar için tekrardan sağolun.
  • arkadaşlar bugün oyun hata vermeye başladı. xr_3da exe çalışmayı durdurdu diye hata veriyor. ne yapmam lazım acil yardım.
  • Log dosyasındaki FATAL ERROR diye başlayan kısmı buraya yaz, sorunun ne olduğuna bakalım!
  • şu log dosyası nerede acaba heryere baktım bulamadım belgelerime oyunun kurulu olduğu yerlere baktım.
  • Genelde belgelerimin içerisinde STALKER-SHOC isimli bir klasör olur, onun içerisindedir.
    Eğer belgelerimde yok ise, oyunun ana dizininde fsgame.ltx isimli bir dosya olacak, onu not defteri
    yardımıyla açıp ilk satırına bakarsanız, kayıt dosyalarını nereye ettığını görebilirsiniz, ardından da log
    dosyalarına oradan ulaşabilirsiniz.
  • log dosyasını buldum içinde x_ray adında bir dosya var ama birşey yazmıo ayrıca gizli klasörleride açtım ama fatal eror yok.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.