Şimdi Ara

Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni) (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
4
Favori
53.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce bir oyunu edin de ondan sonra yamayı indir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Önce bir oyunu edin de ondan sonra yamayı indir.

Tavsiye için teşekkürler.

Oyunu 2 saat önce indirmeye başladım. O ara The IT Crowd sezon finalini bitirince biraz araştırma yapayım dedim, iyi ki de yapmışım bak.
    Yarım saati kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 15 Temmuz 2010; 12:34:48 >
  • xr_3da.exe çalışmayı durdurdu. Diyerek oyun kapandı. Win 7 kullanıyorum. Sorun ne olabilir?

Log dosyasındaki hata kodu:

FATAL ERROR

[error]Expression : 0
    [error]Function : CUICellContainer::FindFreeCell
    [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\ui\UIDragDropListEx.cpp
    [error]Line : 508
    [error]Description : there are no free room to place item
  • Moddan kaynaklanıyor, 4 slotluk bir silahı 3 slotluk bir yere koymaya çalışmanız sonucu oluşan bir hata. Hangi modu kullandığınızı belirtebilir misiniz...
  • Steam üzerinden oynanan versiyona olur mu bu?
  • the manyax türkçe mod için tekrar tekrar teşekkürler sana hep teşekkür etmek geliyor içimden neyse

bir kaç sorum var

şimdi oblivion lost modunda 2.1 var onu indirmeden direk 2.2 yi kurmak sorun yaratırmı

2.ci olarak arnel mod seninde verdigin link var onda OL den sonra arsenal rc1 kurmamızı söylemiş tam olarak nedir ?? çünkü ben kurmuştum ve o 11mblik yamayıda kurdum ve hata vermişti ancak OL yi yalnız kurunca sorun yok

bunun yanında OL 2009 modu var Ol 2.2 ve arsenal rc1 ve bir kaç tane daha mod içeriyorumuş bu modu denedinmi turkçe yama ile yada öneririmisin

sonrasında ise 2 mod daha var aklımda

biri yine OL 2.2 ve fazlasını içeren Super mod pack 2.4

ve OL 2.2 ve eklentiler içeren Ultimate mod

bunlar konusunda bilgilerin nelerdir vede türkçe yama ile uyumlulukları hakkında bilgin varmı ? ( OL + arsenal da sorun olmadıgını biliyorum) paylaşırsan sevinirim

ben hepsini indirdim şuan da deneme fırsatım olmadı Com modunu devam ediyorum ilk oynayışım olması sebebiylede bitirmeden fazla eklenti yapmak istemiyorum oyuna Com modu sadece grafik ve ses düzeltip atmosfere dokunmayıp hatta iyileştirdiği için yukledim

bu yüzden fikirlerine ihtiyacım var

cevaplarını bekliyorum teşekkürler

Saygılar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 22 Temmuz 2010; 12:45:17 >

• Aslında piyasada, playerlarin yaptığı bir suru mod var ve hepsi birbirinden değişik. Ben kendim kendi karma modumu oynuyorum, istediğim herşeyi bizzat kendim ayarladım.

Belirttiğin modlardan sadece OL ve Complate modunu biliyorum, diğerleriyle oynamadım. Ama bence en iyisi OL 2.2 dir. Arsenal yükleme, oyunu çok kötü yapıyor...
  • Anladım teşekkürler ozaman arsenalsiz bir OL ile bitirip sonrada diger modları denemek amaçlı oynamak en mantıklısı peki OL modunda direk 2.2 yi kurmam sorun yaratırmı önce 2.1 sonra 2.2 yimi kurayım ???
  • Elinize emeğinize sağlık dostlar.Daha önce biraz bakıp sıkılıp oynamamıştım bana ağır gelmişti uğraşmak istememiştim.Şimdi bu yamayla fazla kasmadan yavaş yavaş başlıyacağım.Ama gördümki bir sürü yama paket falan var.Açıkçası fazla oyunu karıştırmak istemiyorum sanırım bu paketleri kurmayacağım oyunun el değmemiş halini görmek istedim için.Bir de sanırım bu paektler oynanışı biraz daha gerçekçi ama zor kılıyor.Bu yüzden fazla sıkılmamak için normal hali ile oynayacağım oyunu çok beğenirsem 2. oyannışımda paketlerle oynarım diye düşünüyorum. Yama olarark 1.0003 yamasını kurucam videoların da türkçesini izlemek istediğim için.Umarım performasn olarark 1.0003 ile 1.0005 arasında çok fark yoktur.
  • Oyun+Patch+Crack+Türkçe Şeklinde kurulum yapıyorum. Türkçeyi yüklemeden önce oyun açılırken, türkçeyi yükledikten sonra oyun açılmıyor malesef.Ekranda tanımsız frekans hatası alıyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

NOT: Patch v.10003
  • Hata kodunu yazabilir misiniz?
  • @themanyax

Malesef hata kodu belirtemem çünkü pacht yüklendikten oyuna girdiğimde siyah ekran çıkıyor. Girişte sesler var görüntü yok malesef.
  • Oyununuz orjinal mi?
  • Oyunun orjinal olmasının bir sorunu yok demi?Patch sürümünü nasıl öğrenebilirim?Hiç patch yaplımadı.
  • ana ekranda oyunun versiyonu yazar, ayrıca crackli versiyonlarda sorunlar olabilir. tarif ettiginiz problem benim hazirladiğim yama ile alakalı değil...
  • Bazı şeyleri anlamadım. Türkçe çeviridenmi kaynaklanıyo bilmiyorum ama mesela ;

Jelly Fish

Kurşun geçirmez sistemi +3%
    Radyasyon +5%

Springboard da şekillenir.Azıcık olsa radyasyondan korunmayı sağlar.Çok yaygındır ve pahalıya satılmaz.

Bu artifaktın açıklamasında Radyasyondan azda olsa korunmayı sağlar diyor. Fakat artifaktın özelliklerinde Radyasyon alımının %5 artacağı ibaresi var. Burayı anlayamadım.

Edit : Şimdi yabancı forumlara baktım. Zaten böyle bi açıklaması yokmuş o artifactın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 19 Ağustos 2010; 15:55:38 >
  • Çeviride bir sorun var galiba... Bana bir kaç resim gösterebilir misiniz? Daha kolay bulabileyim...
  • Mesela :

Vücuda değdiği anda radyasonun etkisini düşürür diyor. Fakat üzerinde +5 radyasyon yazıyor. Ki zaten taktığımda radyasyonu yemeye başlıyorum. Ayrıca kesiklerden vs koruma sağlar diyor fakat artifact de öyle bi özellik yazmıyor.

Buda aynı. Radyasyondan kornma sağlar diyor fakat +5 radyasyon veriyor.

Birde Bu artifact layında kafam karıştı. Mesela Etki %5 gibi bir ibare var. Bu Etki benim vurduğum damagemi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 19 Ağustos 2010; 17:21:57 >

• Bu gece ilgilenir yarın güncel bir sürüm yayınlarım. Saol ikazın icin...
  • Bende yükledim stalkerı eline sağlık akşam indireceğim modu.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.