Şimdi Ara

Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni) (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
4
Favori
53.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oblivion lost 2.2 nasıl kuruluyor içinden gamedata çıktı onu açtım ana klasöre
  • Ya bu arada bende galiba suitler çalışmıyor. Pre-Emission görevinde profesörün verdiği kıyafet korumuyor.
  • Hasar görmüştür...
  • Keşke okumasaydım şu konuyu. Feci spoiler yedim. :([spoiler=0768989928] Gerçi Ghost'tan sonra tahmin etmiştim Strelok'un kendisini ama.. Neyse. [/spoiler]

Bu arada themanyax

Hani bu yukarıda suit olayı varya. Ben ana görevi ilerletmeden gidip bilimcilere katılmak istedim Duty'e katılmak istemedim. Aram onlarla iyi olunca bana emisyon araştırma görevini direk verdi. Bende haliyle ana görev ilerlemediği için hiç o ayarlama görevini bilmiyodum. Bu oyunun açığı galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 29 Ağustos 2010; 9:54:25 >
  • Oyunun açığı değil, hikayenin bağımsızlığı, yani hikaye size bağlı olmadan gelişiyor.
  • Keşke o bağımsız hikaye emisyon koruyucusunu yanında ekstra olarak verse.
  • çeviriyi Complete 2009 modu ile deneyen oldu mu?
  • Ben denedim, sorunsuz çalışıyor, eksiği yok fazlası var...
  • teşekkürler hocam, ellerine sağlık.
    o zaman bende artık şunun bir de türkçesini oynayayım hazır Complete 2009 kuruluyken.
  • Canım çekti ben de oynamaya başlıyacağım tekrar...
  • denedim hocam, gerçekten hoş olmuş.

dikkatimi çeken bazı ufak tefek yazı hataları yanısıra şu oldu: Sidorovich bana rusça konuşurken Wulf ise ingilizce konuşuyor.
    yani bazı NPC'ler rusça bazıları da ingilizce seslendiriliyor, türkçe yamadan önce böyle değildi.

bendeki oyun en son patchler kurulu rusça versiyonu.

önemli not: install filan çok güzel derli toplu fakat uninstall tam çalışmıyor zira sorunsuz kaldırıldı demesine rağmen durum altta resimlerdeki gibi.
    özellikle "ui" dosyaları çok inatçı, sanırım üzerine orjinal kurulum dosyaları yazılmadığı sürece değişmeyecek.
    tekrar rus versiyonuna dönmek için tüm dosyaları elden mi silmem lazım?

türkçe paketini kaldırınca oyundan atmalar başladı, daha önce Complete 2009 ile hiç yaşamamıştım.
    tek çare oyunu komple yeniden kurmak...

Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni)  Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 1 Eylül 2010; 21:55:38 >

• hem oyunu hemde modu tekrar sıfırdan kurmak zorunda kaldım, anca düzeldi.

iyi ki save'leri yedeklemişim..
  • Themanyax arkadaşım şimdi ben minolite ile konustum katılmamayı seçtim sonra ışınlanan bir yere geçtim orda işte en sona geldim oyun iyi sonla bitti o tüplerdeki bebek gibi şeyler adam öldürdü sonradan araya creatis girdi işte sonradan ana menüye döndü yani oyun devam etmedi freeplay ile nasıl devam edicem yardım eder misin ?
  • Complate modu var ise Credits'i gösterdikten sonra sizi direk dışarı atması lazım, oradan da portlarla cordon'a geri dönebilirsiniz.
  • creadis gösterdiktikten sonra 1 2 saniye o bölmüden gösteriyor sonra direk anamenüye atıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim oyunu kaç kere silip yeniden yükledim olmadı yinede acaba complate modunda mı sorun var bana indirdiginiz yerdeki adresi atabilir misiniz bir çok arkadaşım aynı sorunu yaşıyor eğer yardım ederseniz çok minnettar oluruz size şimdiden teşekkürler
  • Ben complate modunu oynamadım ama içerisindeki Alife modunu denemiştim bi ara, bende öyle olmustu. Sanırım başka bir arkadas, complate moduyla bitiren bir arkadaş yardımcı olabilir.
  • peki sizin bildiginiz freeplay oynanabilecek bir mod var mı ?
  • Filefront'da bir sürü freeplay modu var, onları deneyebilirsinz..
  • themanyax kardeş kusura bakma çok soru soruyorum bir sürü freeplay modu denedim yanlız hepsi hatalı cıktı biri oyundan atıyor digeri baska bisey senin kullandıgın ve rahat oynadıgın modu sölermisin senin oyununda tam olarak neler var yama yama hepsini söyleyebilir misin
  • Ben kullanmıyorum, ben mod kullanmayı pek sevmiyorum, sadece bugfix kullanıyorum, cogunu da kendim ayarlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.