Galatasaray Sportif A.Ş., Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) profesyonel futbolcumuz Bogdan Stancu'nun Orduspor'a kiralanmasına ilişkin bir açıklama gönderdi.
Açıklama şu şekilde:
Profesyonel Futbolcularımızdan Bogdan Sorin Stancu'nun Orduspor Kulübü Derneği'ne 2011-2012 sezonu için geçici olarak transferiyle ilgili anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Orduspor Kulübü Derneği Şirketimize 350.000 EUR ödeyecektir.
Galatasaray Sportif A.Ş.
dün açıklandı
Dün görüşülüyor denmişti. Bugün resmi sözleşme imzalandığı duyruldu. Bugün dediğim az önce işte.
stancuda gittiğine göre sola kesin birisi geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Bravo
Dün görüşülüyor denmişti. Bugün resmi sözleşme imzalandığı duyruldu. Bugün dediğim az önce işte.
Valla yorumlamak gerekirse ordu çok iddaalı transferler yaptı culio ve stancu ordu için çok çok iyi oyuncular bende stancudan patlama bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Nathan_Drake
Valla yorumlamak gerekirse ordu çok iddaalı transferler yaptı culio ve stancu ordu için çok çok iyi oyuncular bende stancudan patlama bekliyorum
Valla orduspor seneye bursa'nın yerini alır.
A. Polat ın klübe gider ayak çaktığı 5.5 Milyon Euro cuk bir kazığı daha çıkartmak için çabalar bunlar. Ne pis yönettimmiş bu herifler be.. Hala uğraşıyoruz takıma zararlarını temizleyebilmek için..
quote:
Orijinalden alıntı: charnel
A. Polat ın klübe gider ayak çaktığı 5.5 Milyon Euro cuk bir kazığı daha çıkartmak için çabalar bunlar. Ne pis yönettimmiş bu herifler be.. Hala uğraşıyoruz takıma zararlarını temizleyebilmek için..
Hiçbir şey demiyorum, boşa sinirlenmeyecem.
Doğru karar bence,sürekli 11 de oynayacağı bir takıma gitti.Lige uyum sorununuda atlatmış olur böylelikle..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme