Standart sapmayıda hesaba katarsak mat fende toplamda aynı neti yapan iki kişi arasında feni yüksek olanmı öne geçer mat yüksek olanmı??
mat tabiki gecen yil puan hesaplama siteleri 420 gosteriyordu. kimya 27 3 bio 24 5 idi fizik mat dusuktu ama mat fizik zor oldugu icin 410 geldi sapmadan
O kadar etkiliyor mu yav ?
thanat0sT
kullanıcısına yanıt
Hocam benim siteler 403 405 falan gösteriyor yerleştirmeli tytde mat 35 net aytde 29 net baya etkiler mi bende de
valla bilemiyorum iste ama etkiler sapmada soru basina 0.15 artsa bile matta diyelim 75 civari net olsa 2 tane sinavda 10 puan gelir ama sapmaya bagli sapmadan hic anlamiyorum sadece gecen yil boyle bir olay basima geldi tek bildigim o
Benim mat 35-3 tytde aytde 38-2 fenim kötü. Siteler 485 puan diyor kaç etki eder ki?
thanat0sT
kullanıcısına yanıt
Her soruda mı 0.15 artar
evet test basina standart sapma olur soru basina olmuyor
Up
Müneccimin bile cevap veremeyeceği soruların yanıtı az sonra Donanım Haber’de!!
Ribas0
kullanıcısına yanıt
Kaç k olur konularından daha faydalı
aslıl tmciler hissedecek bunu 1 mat neti 1.5 edebiyat netine denk olabilir.
flowersssF
kullanıcısına yanıt
Bak hocam standart sapmanın yaratacağı fark sıralamalara göre değişir.
MF’de ilk 5k için fark yaratacak sapma dersi Matematik değildir, o sıralamada bu branşı herkes fule yakın yapar. Mesela orada TYT Felsefe ile fark yaratırsın vs.
Tüm sınavın genelini söylüyorsan fark yaratacak branş TYT Türkçe/Matematik ve AYT Matematik.
Fen olamaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme