Şimdi Ara

Stanley 1.3 lt termos 149 TL (Bim) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
19
Favori
132.682
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YoureGodDamnRight

https://m.n11.com/korkmaz-freedom-colours-mug-termos-kahve-kupa-a638-renk-seciniz-P197491072?Renk+Seçiniz=A+638-01+-+KIRMIZI&gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMI8OSOrIvJ4QIVTqqaCh2LXw7tEAQYASABEgJySfD_BwE

Bende şundan var hocam 2 saat falan kaynar tutuyor işini görür okulda falan kullanmaya ben de memnunum.

Şu an konuşulanın olayı pikniklik, bagaja koymalık falan daha çok
    Hocam bu ürün 90 stanley 150 alsın bizim ürünü bu arkadaşta:)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ririii kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 70e almıştım da çantamın kenarına koyuyorum falan kullanışlı oluyor diye dedim, yoksa alsın tabiki

• bu termosu amazon konusunda çok gördüm ama antalyada canlı görme şansım olmamıştı, ankarada bi avm de kamp malzemeleri satan bir mağazada görme fırsatım oldu, bu boyda olanlar 300-400 tl civarındaydı, satıcı eleman okadar güzel anlattıki o an alasım geldi, ama bir sıcakfırsatçıya yakışmayacağı icin almadim :)

eleman bana 20-30 yıllık sorunlu bi termosu (kendilerinden alınmamasına rağmen) firmaya yollamışlar, firma ücretsiz yenisini göndermiş.

antalyada yazın sıcakta arabada su taşımak sorun oluyor, sırf bunun için alacağım bende .

• eskiden alamazdık böyle ürünleri, çok şükür paramız var alıyoruz artık amazon dan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryo41

arkadaşlar raflarda nerede acaba bilen var mı hangi tarafta?
    up
  • Spot ürünlerinde ortaya bir sepet açarlar oraya dizerlet cuma gününe özel ürünleri:):)

• Önümde 1 teyze var.. Termos almaz herhalde..)))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nerdedir sizce termos bura karisik iceri dalip hemen alicam oluci teyzeler var

• ceramicer43 kullanıcısına yanıt
    aldın mı :)

• 1 adet aldım. Taş gibi :)

• Hatunu bime yolladım orta yaşlı bir kadın sıradaymış o almış termosu, kısmet değilmiş..

• Kasanın yanına 1 adet koymuşlar. Alamadık doğal olarak.
  • 2 tane gelmis aldim ikisinede guzele benziyor

• kaptım 2tane

• Merhaba arkadaşlar bende aklımda olmamasına ve pahalı bulmama rağmen almış bulundum nedenine gelince ben maden mühendisiyim işim arazide yazın su kışın çay sıkıntım oluyor aklımda orta halli bir termos almak vardı ama hiç biri güven vermedi bende bunu görünce aldım inşallah pişman olmam saat 08:30 da bimin önünde oldum bura yazılan gibi benden sonra 4-5 arkadaş daha geldi ilk sırada ben vardım daldım direk aldım bende sonra 2 kadın arkadaş 3 erkek arkadaş alamadılar sadece bir adet gelmişti ürünün kutusu yok güzele benziyor ve tahminimden daha büyük yazacaklarım bu kadar :)

Stanley 1.3 lt termos  149 TL (Bim)

• Sabah 12 kişilik bim sırasının 2.sırasındaydım 1.sıradaki ablanın önüne geçtim termosa giderken termosu aldım ve arkamda 2 tane gözleri yaşlı bayan ve erkek bıraktım bayan kızının doğum günü olduğunu almak istediğini söyledi fakat ben kaptım tabi:)

• saat 9:15 de gittim aldım teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.