Şimdi Ara

Stanley 1.3 lt termos 149 TL (Bim) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
651
Cevap
19
Favori
132.719
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bir süre önce okula götürmek için termos mug bakmıştım stanleyin one hand modellerini çok beğenmiştim ancak bütçemi çok aşıyordu.Marka eğer orjinal ise çekinceniz olmasın toruna bırakmalık ürünler üretiyor.Sonra okul için penguenin termos bardağını almıştım.
  • sallayın bimi.a101 candir.kampanya yapıyorlar mağaza basına 1 tane.bir cok kampanyada böyle.iyi fiyatlılarda.ama a101 adam gıbı adetlerde kampanya yapıyor
  • Abartmayacak şekilde bir fiyata satan varsa iletişime geçebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu videoda Abd malı ile Çin malı sTANLEY termosların karşılaştırılması yapılıyor.. ingilizceyi iyi bilen biri videoyu özetleyebilir burda
    regulator79youtube
    U.S.-Made Stanley Thermoses vs. China-Made
    https://www.youtube.com/watch?v=QvvITJdVSUM

• ledi L kullanıcısına yanıt
    Önemi olan kapak içi alttaki beyaz conta nın içerideki yerine tam oturması o bence yerine tam oturuyordur öyleyse sorun olmaz üstteki o boşta kalan kısım yerine tam otursa bile oradan yalıtım yapma imkanı yok, yalıtımı conta ve sıvı ile kapağın en üst kısmı arasındaki uzaklık mesafesi sağlıyor, alttaki conta ile senin gösterdiğin boşluk arası zaten yalıtımlı

Buda benden gelsin accountant filminde bu termosun önemli yeri vardı üç defa göründü filmde

Stanley 1.3 lt termos  149 TL (Bim)

• quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

Bu videoda Abd malı ile Çin malı sTANLEY termosların karşılaştırılması yapılıyor.. ingilizceyi iyi bilen biri videoyu özetleyebilir burda
    https://www.youtube.com/watch?v=QvvITJdVSUM
    vakti zamanında bunu bayağı araştırmıştım. çin üretimi ile birlikte char-vac yalıtımdan (iç ve dış çelik arasında kömür kullanma) vazgeçerek farklı bir yönteme geçilmiş. bu da az da olsa eskiye nazaran ısı kaybına neden olmuş. bunu doğaya saygı olarak söyleseler de bunun maliyetten ötürü olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben evde bile kullanıyom termosu. hersabah yapıyom yeşil çay termosun içinde demliyom. 1 parçada limon atıyom içine güzel oluyor. Gün içinde canım isteyince içiyom:))) yarım kapak açık dolabilme özelliği sağolsun süzgeç görevi görüyor:))))

• 169 TL ye Sahibindende ilan var..çorap yanında hediye .Trol besbelli ama ilan eğlenceli...1000 adet satılık..bir el atıverin.

dhbr.co
    Kampçılık & Outdoor Doğa Sporları İçin Termos & Matara Spor Malzemeleri Uygun Fiyatlarıyla sahibinden.com'da
    http://dhbr.co/bs7e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 15 Nisan 2019; 0:17:0 >
  • İzmir ici.makul fiyata alinir

• ledi L kullanıcısına yanıt
    Resmi distribütörüne sordum. Sorun olmaz dedi. Kendi test ettiğimde 24 saat sonunda kaynamaya yakın sicakliktaydi. Elimde 0.7L olanda var aynı anda koydum o ısısını bayağı kaybetmişti.
    Edit bu arada benimki de tam kapanmiyor bir tarafında hafif açıklık var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammed46 -- 15 Nisan 2019; 16:45:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed46

Resmi distribütörüne sordum. Sorun olmaz dedi. Kendi test ettiğimde 24 saat sonunda kaynamaya yakın sicakliktaydi. Elimde 0.7L olanda var aynı anda koydum o ısısını bayağı kaybetmişti.
    Edit bu arada benimki de tam kapanmiyor bir tarafında hafif açıklık var
    Teşekkürler arkadaşım baya üzülmüştüm. Şimdi kralla çay içelim o zaman:)

• muhammed46 kullanıcısına yanıt
    ledi L kullanıcısına yanıt
    Benimkide aynı şekilde bi taraf hafif açık kalıyor. ama sızıntı vs olmadığı için sorun etmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san_jose -- 16 Nisan 2019; 9:22:10 >
  • İhtiyacı olan baksın

Stanley Unisex Ceramivac Go Paslanmaz Çelik Termos 0,47 Lt STANLEY0002

249,00 TL>>> 124,50 TL
    Trendyol.com
    Unisex Ceramivac Go Paslanmaz Çelik Termos 0,47 Lt STANLEY0002 Stanley | Trendyol
    https://www.trendyol.com/stanley/unisex-ceramivac-go-paslanmaz-celik-termos-0-47-lt-stanley0002-p-4816592

• quote:

Orijinalden alıntı: lendanoz55

Bende de durum aynı. Kapağın bir tarafı sıfıra sıfır kapanıyor, bir tarafında 1mm civarı boşluk kalıyor.
    Ayrıca bugün başka bir arkadaşın termosunu inceledim sıfıra sıfır kapanıyordu.
    Bende bir de kapağı çevirirken son bir iki turda biraz zorlanıyor ve hafif bir gıcırtı sesi yapıyor !

İçine dün su koydum ters çevirip bıraktım, arada sırada elimle çalkaladım hiçbir sızıntı yapmadı !

Sizce ne yapalım ??
    Sonuç , ne yapıyoruz arkadaşlar ?
    Ortak kanı bu şekilde problem olmayacağı yönünde gibi !
    Garanti Firması olan Kutupayısı ile görüşenler ne cevap aldı ?
    Ben mesaj attım 3 gün önce henüz dönüş yok !

• lendanoz55 kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarıda yazdım sıkıntı olmaz dediler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben iki tane almıştım, ikisinde de böyle birşey yok. Şahsen birinde bile böyle birşey çıksa ya direkt iade ederdim ya da değişim isterdim.

İstedikleri kadar birşey olmaz desinler.. Sonuçta defolu ürüne benziyor..

Defolu olduğu için fiyatı 149 TL yerine 49 TL falan olsaydı elimde tutardım ama aynı fiyata benim gibi defosuz olanlarını kullananlar varken, birşey olmaz deyip değişime yanaşmamaları ilginç. Birşey olmaz ise değiştirsinler kendileri bunu kullansın..
  • Beavis. kullanıcısına yanıt
    Sen de haklısın .

Bu arada 55Mu9000 TV nin Son durumu ne ? ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lendanoz55

Sonuç , ne yapıyoruz arkadaşlar ?
    Ortak kanı bu şekilde problem olmayacağı yönünde gibi !
    Garanti Firması olan Kutupayısı ile görüşenler ne cevap aldı ?
    Ben mesaj attım 3 gün önce henüz dönüş yok !

Alıntıları Göster
    Bnde de böyle ama herhangi bir dezavantajını görmedim

• lendanoz55 kullanıcısına yanıt
    13-14 aydır bir sıkıntı yok onda da şükür :) Durup dururken evham yapmıştım onda sizin yazılarınızı okuyup. Sizinki ne durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beavis. -- 16 Nisan 2019; 20:11:6 >
  • Beavis. kullanıcısına yanıt
    Bizimki sürekli kullanmadığımız büyük salonda duruyor, problem yok.
    Arada maç izliyorum sadece .. :)
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.