Şimdi Ara

Stanley 1.3 lt termos 149 TL (Bim) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
651
Cevap
19
Favori
132.719
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ekşi sözlük
    bim'in stanley termos verememesi
    https://eksisozluk.com/bimin-stanley-termos-verememesi--6004212?p=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gil Mocci -- 13 Nisan 2019; 22:11:54 >

• Arkadaşlar, termosun içine sıcak çay koydum, hava sızdırma sesi geliyor. Kapağın bir kısmının altında hafif boşluk var gibi benim termosta mı sıkıntı var yoksa genel olarak böyle mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gunner92fb kullanıcısına yanıt
    Ben de böyle bir şey yok. Sızıntı falan varsa iade edin. 24 saati geçti hala sıcak tutuyor.
  • Beavis. kullanıcısına yanıt
    Kapağın bir kısmında, diğer tarafa oranla hafif boşluk var. Sızdırma sesi geliyordu, şimdi gelmiyor fakat yine de içim rahat etmedi. Sizinki de böyle mi yoksa kapağın her tarafı sıfıra sıfır kapanıyor mu? Sıcak tutma süresini daha ölçmedim fakat bayağı beğendim genel olarak. Eğer sorun varsa iade değil de, değişim talep edeceğim.

Stanley 1.3 lt termos  149 TL (Bim)

Benimkinde sıfıra sıfır kapanıyor hocam şimdi tekrar baktım. Böyle bir boşluk yok. Değişim talep edin ya da iade alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunner92fb

Kapağın bir kısmında, diğer tarafa oranla hafif boşluk var. Sızdırma sesi geliyordu, şimdi gelmiyor fakat yine de içim rahat etmedi. Sizinki de böyle mi yoksa kapağın her tarafı sıfıra sıfır kapanıyor mu? Sıcak tutma süresini daha ölçmedim fakat bayağı beğendim genel olarak. Eğer sorun varsa iade değil de, değişim talep edeceğim.

BİM’e sakın vermeyin, onlar para iadesi yapar.

Siz direk Kutupayısı ile iletişime geçin, yenisini gönderirler.

Ömür boyu garantili.

Bende de durum aynı. Kapağın bir tarafı sıfıra sıfır kapanıyor, bir tarafında 1mm civarı boşluk kalıyor.
    Ayrıca bugün başka bir arkadaşın termosunu inceledim sıfıra sıfır kapanıyordu.
    Bende bir de kapağı çevirirken son bir iki turda biraz zorlanıyor ve hafif bir gıcırtı sesi yapıyor !

İçine dün su koydum ters çevirip bıraktım, arada sırada elimle çalkaladım hiçbir sızıntı yapmadı !

Sizce ne yapalım ??Stanley 1.3 lt termos  149 TL (Bim)Stanley 1.3 lt termos  149 TL (Bim)

• quote:

Orijinalden alıntı: lendanoz55

Bende de durum aynı. Kapağın bir tarafı sıfıra sıfır kapanıyor, bir tarafında 1mm civarı boşluk kalıyor.
    Ayrıca bugün başka bir arkadaşın termosunu inceledim sıfıra sıfır kapanıyordu.
    Bende bir de kapağı çevirirken son bir iki turda biraz zorlanıyor ve hafif bir gıcırtı sesi yapıyor !

İçine dün su koydum ters çevirip bıraktım, arada sırada elimle çalkaladım hiçbir sızıntı yapmadı !

Sizce ne yapalım ??
    Hocam benimki de aynen boyle 2-3 sayfa önce bu konuda yazdım hatta..8 saatlik bir deneme yaptim yalıtımında bir sorun yok.yalıtımında sorun olsaydi değisiklik talep ederdim muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eL_TuRCo kullanıcısına yanıt
    Hocam termos 28 saat boyunca nerede durdu ?

Normal bir odada ise bu sıcaklık normal ancak termosu buzdolabına koyup birde o şekilde denemenizi öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: dartanyan30

Hocam benimki de aynen boyle 2-3 sayfa önce bu konuda yazdım hatta..8 saatlik bir deneme yaptim yalıtımında bir sorun yok.yalıtımında sorun olsaydi değisiklik talep ederdim muhtemelen.

Alıntıları Göster
    Sizde de kapağı kapatırken son turda zorlanarak ve gıcırdayarak mı kapanıyor?
    Kontrol ettiğim arkadaşın termosu normaldi !
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Kutup Ayısı neden hocam? Onlar mı ilgileniyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: gunner92fb

Kutup Ayısı neden hocam? Onlar mı ilgileniyor?
    Distribütörlüğünü Kutupayısı yapıyor, sorunu anlatır Mail atın onlar sorgusuz sualsiz değişim yaparlar muhtemelen, aksi halde Stanley’e yazın.

Şimdi yalıtım sorunu olmayabilir ama ileride kullandıkça olmayacağı anlamına gelmez.

Plastik sonuçta.

• quote:

Alıntıları Göster
    Gıcırtı var ancak iyice kapatınca tam oturuyor, siz de biraz zorlayın bence sıfırlanır.

Yalıtım problemi olmaz muhtemelen, kullandıkça oturacaktır yerine

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, Kutup Ayısı’na bir ulaşayım. Teşekkür ettim.

• quote:

Alıntıları Göster
    Aynen hocam o şekilde oluyor ve ne yaparsam yapayım bi tarafında boşluk kalıyor.Değişim için irtibata geçerseniz sonucundan bana da haber verirseniz sevinirim.Değişimde zorluk çıkarmıyorsalar değişilebilir.

• ysjodyy Y kullanıcısına yanıt
    Dünyanın en iyi termos markasının termosu olduğu için olmasın 50 tl termos alıp sabah koyunca akşama ılık su içmeye benzemez bu termos 2 gün boyunca kaynar şekilde su tuttuğunu bilirim bu ekonomik bilinmezlik de bulunmaz fırsat ve gerçekten de ihtiyacımız oluyor akşama kadar evde oturan biri değiliz.

• Arkadaslar bu yalitimi nasil test ettiniz mi ? Ben 100 derece su doldurdum 7.5 saat sonra 88 derece idi kotu bir oran mi

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.