Şimdi Ara

Stanley 1.3 lt termos 149 TL (Bim) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
19
Favori
132.913
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Bu mesaj silindi.
    Hocam yanlış anlamada yazdığının hiçbir mantıklı tarafı yok. Adam kalkmış sabahın göründe gitmiş ürünü satın alabilen nadir insanlar arasına girmiş. Bir de hiç kullanmayıp aynı fiyatından sana satacak? Oldu... Bir de üzerine para versin istersen sana:))))))) trol müsün anlamadımki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ririii

Hocam yanlış anlamada yazdığının hiçbir mantıklı tarafı yok. Adam kalkmış sabahın göründe gitmiş ürünü satın alabilen nadir insanlar arasına girmiş. Bir de hiç kullanmayıp aynı fiyatından sana satacak? Oldu... Bir de üzerine para versin istersen sana:))))))) trol müsün anlamadımki

Alıntıları Göster
    Sabahın köründe kalkıp gitmek derken? Marketlerin açılış saati:09.00 çoğu kişinin işe, okula başlama saati 07.00 - 09.00 arası. Kendimden örnek vereyim; 07.30 başlama saatim. İlk molam olan 08.45'te bende mağazaya gittim. Fakat önümde 1 arkadaş daha vardı. 8.35'te gelmiş ve 1 tane geldiği için o aldı. Yani enterasan bir şey yok senin verdiğin örnekle, mantık arıyordun alsana mantık. Ayrıca onun aldığı bu termosu ticari kaygı güderek 300 tl'den satması gerekmiyor. Madem ticari kaygı gudecek o sıraya girmemeli ki ihtiyacı olan alsın. Ben yazın kamp yapan ve sürekli buzlu su içen biriyim benim ihtiyacım vardı mesela. Anlaşıldı?

• quote:

Sabahın köründe kalkıp gitmek derken? Marketlerin açılış saati:09.00 çoğu kişinin işe, okula başlama saati 07.00 - 09.00 arası. Kendimden örnek vereyim; 07.30 başlama saatim. İlk molam olan 08.45'te bende mağazaya gittim. Fakat önümde 1 arkadaş daha vardı. 8.35'te gelmiş ve 1 tane geldiği için o aldı. Yani enterasan bir şey yok senin verdiğin örnekle, mantık arıyordun alsana mantık. Ayrıca onun aldığı bu termosu ticari kaygı güderek 300 tl'den satması gerekmiyor. Madem ticari kaygı gudecek o sıraya girmemeli ki ihtiyacı olan alsın. Ben yazın kamp yapan ve sürekli buzlu su içen biriyim benim ihtiyacım vardı mesela. Anlaşıldı?

Alıntıları Göster
    Hocam biriniz olması gereken şartlar üzerine konuşuyorsunuz, diğeriniz mevcut şarflar üzerine.. malesef toplum olarak olağan şartların ne olduğunu unuttuğumuz için söylediğiniz şeyler abes geliyor insanlara. O yüzden konuyu uzatmanın bir manası yok fikrimce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Closer -- 14 Nisan 2019; 9:29:59 >

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Olay kesinlikle doğrudur bende oradaki alışveriş arabasıydım.

• gunner92fb kullanıcısına yanıt
    Hocam sonucunu buraya yazar mısın bende de aynı sıkıntı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı marka aynı ürün var. Yılbaşında sağolsun hediye getirdi bir arkadaş . İnanın Bu kadar abartılacak bir yanı yok. Dışarda fiyatlara bakıyorum 300 lira tam bir şişirilmiş balon fiyat çekiliyor. Malzemeye baktığın zaman İnanın ederi bu kadar değil. Yurtdışında 15bin liraya satılan arabayı Türkiyede 100 bin liraya almak gibi bir fiyat olayı var. Türkiyede oldugumuz için her şekilde öpülüyoruz
    Aynı termos ABD'de 37 dolar

https://www.amazon.com/Stanley-Classic-Vacuum-Bottle-Hammertone/dp/B001TI742Y?th=1&psc=1

Yani burda senin için 37 lira nasıl bir paraysa orda da 37$ o kadar bir para.Ama aynı termos türkiyede 300 liraya iteleniyor. Ülkemin tokat manyağı edilmiş vatandaşı 150 liraya görünce de sevincinden çıldırıyor. Kimse de demiyor bu ülkede vergilerle sırtımıza biniliyor. 3 kuruşluk teneke için maymun ediliyoruz mücadele edelim tepki gösterelim kimse demiyor. Tepki göstermeyince de
    15bin liralık arabaya 100bin lira
    2bin liralık telefona 6bin
    25 liralık votkaya da 140 lira bayılırsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muxo

Ben de aynı marka aynı ürün var. Yılbaşında sağolsun hediye getirdi bir arkadaş . İnanın Bu kadar abartılacak bir yanı yok. Dışarda fiyatlara bakıyorum 300 lira tam bir şişirilmiş balon fiyat çekiliyor. Malzemeye baktığın zaman İnanın ederi bu kadar değil. Yurtdışında 15bin liraya satılan arabayı Türkiyede 100 bin liraya almak gibi bir fiyat olayı var. Türkiyede oldugumuz için her şekilde öpülüyoruz

https://www.amazon.com/Stanley-Classic-Vacuum-Bottle-Hammertone/dp/B001TI742Y?th=1&psc=1

Yani burda senin için 37 lira nasıl bir paraysa orda da 37$ o kadar bir para.Ama aynı termos türkiyede 300 liraya iteleniyor. Ülkemin tokat manyağı edilmiş vatandaşı 150 liraya görünce de sevincinden çıldırıyor. Kimse de demiyor bu ülkede vergilerle sırtımıza biniliyor. 3 kuruşluk teneke için maymun ediliyoruz mücadele edelim tepki gösterelim kimse demiyor. Tepki göstermeyince de
    Dolar kuru ortada, 3. Sınıf ülkeyiz. 37 dolar 213 lira yapıyor. KDV Gümrük eklenmemiş hali 213 TL.

Sokaklara çıkarak dolar düşmez, tepki göstererek de düşmez. Eğitim kalitesi ile yaşam kalitesi yükselir o da yüz yılı belki bulur ki bizdeki eğitim ve insan kalitesi ile bin yıl da sürse değişmez bu.

Ürüne gelince kamp ve bisiklet turları için bulunmaz nimet, sürekli ateş yakma, yemek pişirme külfetinden kurtarıyor insanı, Benim işime çok yaradı bu fırsat. Sadece içecek olarak bakmayın olaya.

• Bim çalışanlarının bu termoslara çökme gibi bi ihtimali var mı? Bi bime sordum termos var mı diye, 2 çalışan göz göze geldiler bi anlık birsey dercesine ve sonra geldiği gibi bitti dediler. Çıktım bende. Belki ben hüsnü kuruntu yaptım o an?

• quote:

Orijinalden alıntı: muxo

Ben de aynı marka aynı ürün var. Yılbaşında sağolsun hediye getirdi bir arkadaş . İnanın Bu kadar abartılacak bir yanı yok. Dışarda fiyatlara bakıyorum 300 lira tam bir şişirilmiş balon fiyat çekiliyor. Malzemeye baktığın zaman İnanın ederi bu kadar değil. Yurtdışında 15bin liraya satılan arabayı Türkiyede 100 bin liraya almak gibi bir fiyat olayı var. Türkiyede oldugumuz için her şekilde öpülüyoruz

Ben bunun 1lt lik olanından getirdim arkadaşa :D bilseydim bim de satılacak getirmezdim hiç taa amerikadan buraya termos

• quote:

Alıntıları Göster
    o zaman sabahın 6 sında kalkıp sıraya gireceksin kardeşim madem çok önemli senin için bunu ucuza almak

• 22°C'lik ortamda yapılan 28 Saatlik test sonuçlarını da konuya ekledim bakmak isteyen için:

https://forum.donanimhaber.com/stanley-adventure-1-3lt-vs-kovea-black-stone-1lt--137887092
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betfair

o zaman sabahın 6 sında kalkıp sıraya gireceksin kardeşim madem çok önemli senin için bunu ucuza almak

Alıntıları Göster
    Yazdıklarımı okumadın herhalde. Çalışan biriyim ve izinsiz 11 saat çalışıyoruz. Öyle boş konuşmadan önce okuyunuz. Molamda gitmek zorunda kaldım ve gittim. 10 dk önce molaya çıkma ihtimalim olsaydı almıştım şimdiye kadar fakat katı bir işte çalışınca böyle oluyor.

• Termos un kapağı bir kenarı tam oturmuyor ama sıcaklık testte 12 saatte su ilk koyduğum andaki halde. Ne yapmalıyım?
    Stanley 1.3 lt termos  149 TL (Bim)
    Stanley 1.3 lt termos  149 TL (Bim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ledi -- 14 Nisan 2019; 14:46:44 >

• quote:

Yazdıklarımı okumadın herhalde. Çalışan biriyim ve izinsiz 11 saat çalışıyoruz. Öyle boş konuşmadan önce okuyunuz. Molamda gitmek zorunda kaldım ve gittim. 10 dk önce molaya çıkma ihtimalim olsaydı almıştım şimdiye kadar fakat katı bir işte çalışınca böyle oluyor.

Alıntıları Göster
    diyorsunki ben yoğun şekilde çalışıyorum boşta olan birisi para kazanamayan işi olmayan birisi gitsin benim yerime sıraya girsin alsın sonra bana aynı fiyattan versin :) memleket nereydi senin? anana babana söyle delikanlı bir dahaki satışta senin yerine sıraya girsinler sabahtan.Ya da şunu git kız arkadaşına eşine kardeşine ( varsa ) söyle bakalım sana ne tepki verecekler merak ediyorum.
    Aynısını ben teklif ediyorum sana bugün boşsundur pazar ya :) git bim e sıraya gir bana 5kg pirinç al sonra yarın kargoya git onu karşı ödemeli bana kargola aynı fiyata.Üstüne kâr koyacak kadar çakal değilsindir herhalde?

• Makul bir fiyata satmak isteyen varsa, mesaj atabilir.
  • Ne termosçu bir milletmişiz arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betfair

diyorsunki ben yoğun şekilde çalışıyorum boşta olan birisi para kazanamayan işi olmayan birisi gitsin benim yerime sıraya girsin alsın sonra bana aynı fiyattan versin :) memleket nereydi senin? anana babana söyle delikanlı bir dahaki satışta senin yerine sıraya girsinler sabahtan.Ya da şunu git kız arkadaşına eşine kardeşine ( varsa ) söyle bakalım sana ne tepki verecekler merak ediyorum.
    Aynısını ben teklif ediyorum sana bugün boşsundur pazar ya :) git bim e sıraya gir bana 5kg pirinç al sonra yarın kargoya git onu karşı ödemeli bana kargola aynı fiyata.Üstüne kâr koyacak kadar çakal değilsindir herhalde?

Alıntıları Göster
    Abcdefgh.. :)

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.