Şimdi Ara

Stanley 1.3 lt termos 149 TL (Bim) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
19
Favori
132.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _GNC_

İstanbulda 3 mağzadan sonra mersindeki arkadaşım benim adıma aldı sağolsun :) kendisi gelirken getirecek

Alıntıları Göster
    Ne termosmuş arkadaş

Ben de diyorum kim aldı bizimkileri..
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 litre arayan varsa amazondan 200 lira yaklaşık. 1.3 için bende bakayım demiştim ama muhtemelen büyük gelecek.

Evde zaten 1.9 luk var pek kullanılmıyor. Sülale boyu :) Amazondan alacakken hepsiburada da indirimi görünce kapmıştım.

Şimdi daha küçük 2 kişi civarı için taşınması daha kolay olanı almayı düşünüyorum.
  • dartanyan30 D kullanıcısına yanıt
    Kapağın ucunda silikon benzeri beyaz kauçuk var işte onu atlatana kadar çevirmeniz yeterli. Döndürmeye devam ettikçe sıfıra sıfır kapanacaktır zaten.
  • Karabük ve Safranbolu da her mağaza ya 1 adet gelmiş. Adamlar kapıda 2 kişi sıraya girip 1 i kapmış :D 40 yılın başı ürün alalım dedik Yok şansımıza şehir dışında işimiz çıktı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaxKitten

Kapağın ucunda silikon benzeri beyaz kauçuk var işte onu atlatana kadar çevirmeniz yeterli. Döndürmeye devam ettikçe sıfıra sıfır kapanacaktır zaten.
    Hocam iste sıfıra sıfır kapanmiyor.bi tarafı tamamen kapaniyor bi tarafindan cok az bosluk kaliyor..yalıtıma bir etki etmez diye düsünüyorum ama insallah oyle olur..

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Helal olsun kardeşim. Gerçekten bravo. İyi niyetli insanları görmek çok güzel. Bende aldım bir tane. Haber verene teşekkür ederim.

• dartanyan30 D kullanıcısına yanıt
    Hatalı üretim olabilir termosun metal ağzına düz bir şey koyup boşluk var mı diye kontrol edin bence.
  • Alamayanlar eğer termosa ihtiyacı varsa Decathlon'daki 1 litrelik termosa bakabilir. Yalıtım değerleri 1 litrelik Stanley ile aynı, kullanılan malzeme de aynı çelikmiş. Fiyatı da 110 TL, garantisi 5 yıl. Aralarında ne fark var bilmiyorum.
  • alt tarafı bir termos ... 28 sayfa olmuş
    herkesin termos ihtiyacı olması biraz komedi ..
  • cream cheese kullanıcısına yanıt
    Bunu yaparsa gitmem bi daha, bunu tüm ülkede yayınlıyorsan, o gün orada bulacağım bunu, sen uzay teknolojisi satmıyorsun ki, ya da trendyol değilsin ki, marketsin. Migros ta getiriyor bir ürün, yeterli miktarda getiriyor. saniyesinde bitmiyor. Çünkü market bu formatı bu...
  • 2 tane gelen mağazalar da olmuş ancak 5 dakikada içinde birileri gelip almış.
    Ben 9.05 de gittim ve o mağazada tek olan termosu aldım.
    Gelelim teste: Çay kazanından sıcak su doldurdum ağzına kadar. 28,5 saat sonunda su halen daha el yakacak sıcaklıkta ve dumanı tüter haldeydi. Eğer testi geçmezse iade ederim diye düşünmüştüm.
    Epeyce kaba ancak özellikle doğayla iç içe olup da soğuk zamanlarda dağa falan da gidenler için mükemmel ürün. Askere gitmeden önce de Thermos marka 500 ml bir ürün almıştım. 8 yıl oldu. 6-8 saat kadar o da sıcak tutabiliyor. Zaten genelde küçük kapasiteli olanların sıcak tutma süresi de az oluyor. Stanley olmaz ise Thermos marka ürünleri de öneririm.
  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi magazada yasandi bu olay :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bha41

Hocam hangi magazada yasandi bu olay :)
    İzmit Mehmet Ali Paşa nın orada. Paşa caminin karşısındaki

üzücü bir olaydı benim için :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 13 Nisan 2019; 20:33:1 >
  • siz çıldırmışsınız alt tarafı termos lan bu termos bu kadar tantana neden?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.