Şimdi Ara

Stanley 1.3 lt termos 149 TL (Bim) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
19
Favori
132.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fakat İzmirdekilerinde niye alamadıkları belli oldu. Bim çalışanı çökmüş çoğuna..

www.sahibinden.com
    Kampçılık & Outdoor Doğa Sporları İçin Termos & Matara Spor Malzemeleri Uygun Fiyatlarıyla sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-doga-sporlari-stanley-1.3-lt-termos-aninda-ucretsiz-kargo-omur-boyu-garantili-683026497/detay

Utanmadan 12 tane kaldı diyor artık kaç tane zula yaptıysa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beavis. -- 13 Nisan 2019; 12:7:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Beavis.

Kaçıranlar üzülmesin, niye kaçırdıkları anlaşılıyor adam 500 adet almış!

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-doga-sporlari-stanley-1.3-litre-kargo-dahil-stok-500-adet-683481431/detay

Şimdi açıklamasını okudum troll ilanmış
    İlan açıklaması trol gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beavis. kullanıcısına yanıt
    BİM’e bu linklerle mail attım, siz de atınız. Kovulsun fırsatçı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende mail attım fırsatçı biraz işsizliğin tadına baksın.
  • Keşke bi küçük boyu olsa aşırı büyük tank mermisi gibi

• Thermos Stainless King Large 1.2

Arkadaşlar bu ürün nasıl 230 lira civarında , bir Stanley performansına yaklaşır mı ? Yorum var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: nhtsen

Öğrenci arkadaşımızı mutlu ettiğiniz için teşekkürler...
    Çok duygulandım.
    Saygılar.
    ülkenin gelir durumu insanların alım gücü ürün fiyatlandırma politikası vs... çoğu şey belli bir gelirin altındaki insanlara resmen hayal gibi duruyor. baktığın zaman 150 lira az para değil, belki o öğrencinin 10-15 günlük cep harçlığı, keşke Avrupa'daki gibi asgari ücret/birim fiyat üzerinden çerez paralarına satılmış olsa herşey o kardeşimizde Avrupa'daki yaşıtları gibi belkide 1 kahve parasına almış olsa termosu (takribi 25 dolar 22 euro birim ücret), yada keşke bizim imkanımız olsada alsak hediye etsek, elimizden böylesi geldi o arkadaşta denk geldi güzel bir şeye vesile olduk sadece.

markette annesinden şeker çikolata süt istediğinde sonra alırız diyen birisi varsa kırmadan bak benimde çocuğum var onada alıyorum sanada alıyorum ister misin deyip birisini sevindirmek çok zor değil, eskiden işle ev arası toplu taşıma kullanırken alışveriş poşetine 2-3 tane çikolata şeker fazladan koyardım otobüste minibüste metroda arıza yapan çocuğun eline tutuştururdum hemen susardı bebe

bizim memlekette dedemlerin mahallede Veysel Amca vardı, adam at arabasıyla yük taşır ahırdaki 1 tane inekle geçinmeye çalışırdı ama her akşam mahallenin çocuklarına bonbon şeker dondurmacı geldiğinde durumu olmayanlara dondurma alırdı gönlü çok zengindi, o mahalleden hiç kimse 100 yıl geçse aklıma gelmez ama ne zaman bayram alışverişine çıkıpta kiloyla satılan şekerleri görsem Veysel Amca gelir aklıma.

kötülüğü üzülmemek için bazen unutmaya çalışıyorsun ama yapılan hiçbir iyilik unutulmuyor, saygılar sevgiler bizden hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: karasac

İyi yapmışsınız yalnız o termosa iş koyan kişi buranın adamı olduğunu düşünüyorum .kendini fırsatçı sanan çakallardan.
    valla bildiğin at hırsızı gibi bir tipti, forumda al/sat yapan at hırsızı kılıklı arkadaşlar arasından her kimse kusura bakmasın artık

• quote:

Orijinalden alıntı: violave

Cool story
    Bartın Merkez buyur gel bro, benim termosla hakiki karadeniz çayı ısmarlarım sana yada semaver yakarız ayıp ediyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryo41

iyi yapmışsınız hocam bende öğrenciyim ve +40 yaşlarında bir adam benle birlikte koştu. Ters u düşünün sola doğru viraj var. ben sağ tarafta olduğumdan adam bana omuz attı geçti aldı :( İyi bari o öğrenci almış bende onun yerine mutlu oldum şimdi :D
    bizim burada 3-4 tane mağazada ellerinde kalan malzemeleri indirimli satıyorlar belli aralıklarla, bazen gidiyorum işe yarar birşey var mı diye, normal şartlarda o mağaza önünde bekleyen eli ayağı düzgün bir tane adam görmedim daha, çoğunluğu işin ticaretini yapıyor götürüp letgoda dükkanında satıyor muhtelemen. buralarda bulursam haber veririm size bazı medeniyete uzak mağazalar var üşenmeyip giden olmamışsa duruyordur belkide.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Çok şükür kemiklerde bir sıkıntı yok hocam . Kıkırdak ve bağ dokularında problem bulunmakta kendim için yaptığım fizik tedavi hareketlerinden önce, 200 metre yürüyebiliyordum sonra her attığım adım dizime bıçak gibi batıyordu ve çok kötü sızlıyordu. daha sonra bacak kaslarını çalıştırarak,güçlendirerek şimdi birkaç kilometre yürüyebiliyorum.Ancak dizimde hep bir huzursuzluk hissi var. Normal bir diz gibi değil.

Umarım dediğiniz gibi olur yıllardır hayalini kurarım bisikleti sahibi olmanın ve kampçılık turşuculuk yapmanın. İyi kötü bisiklet sahibi oldum çok şükür, devamı da gelir inşallah .Şuan çorlu(tekirdağ) dayım buralarda önerebileceğiniz nereler bulunmakta.Trakya'da uçmakdere iyi çok övüyorlar fakat epey bir kondisyon lazım diye düşünüyorum orası için. Ne dersiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Adamsın ya bahsettiğin mağaza da asma köprünün olduğu mahalledeki çevre yolunun sağındaki şubedir kesin 5 senem geçti o mahallede ve o bime özel gelen hiçbirşey benim elimden kurtulmadı

• nasıl bir ülke haline geldik ya. böyle termos için sıraya girmek filan, üzülüyorum halimize.

ben de geçenlerde ilanda görüp aa stanley geliyor demiştim. ancak 1.3 yerine 0.7 filan olsa direkt kasiyere söyleyip ayırtacaktım ama 1.3 biraz büyük gelmişti.

neyse, bugün alışveriş yaparken kasiyere sormamla, dün mağazada bu termos için kavga çıktığını bu saatte türkiyenin hiçbir yerinde bulamayacağımı öğrendim. çok da lazımdı sanki!

sakin olalım arkadaşlar. bir termos yahu. sonumuzu allah hayır etsin vallahi, alım gücümüz her geçen hafta dibe çakılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torquehp

Çok şükür kemiklerde bir sıkıntı yok hocam . Kıkırdak ve bağ dokularında problem bulunmakta kendim için yaptığım fizik tedavi hareketlerinden önce, 200 metre yürüyebiliyordum sonra her attığım adım dizime bıçak gibi batıyordu ve çok kötü sızlıyordu. daha sonra bacak kaslarını çalıştırarak,güçlendirerek şimdi birkaç kilometre yürüyebiliyorum.Ancak dizimde hep bir huzursuzluk hissi var. Normal bir diz gibi değil.

Umarım dediğiniz gibi olur yıllardır hayalini kurarım bisikleti sahibi olmanın ve kampçılık turşuculuk yapmanın. İyi kötü bisiklet sahibi oldum çok şükür, devamı da gelir inşallah .Şuan çorlu(tekirdağ) dayım buralarda önerebileceğiniz nereler bulunmakta.Trakya'da uçmakdere iyi çok övüyorlar fakat epey bir kondisyon lazım diye düşünüyorum orası için. Ne dersiniz ?
    Ankara'dan Çanakkale'ye giderken İstanbul üstünden gitmiştim ve Uçmak dere Bolu Dağı ile neredeyse aynı şekilde zorlamıştı beni... Zorluk dediğim de tatlı bir zorluk...

Akşam 18:00 gibi başlamıştım o etaba, sabah 04:00 gibi Uçmakdere bitmişti... Gece güzel olduğu için dinlene dinlene çıkıyordum. Ama çok şey kaçırdığımın farkındayım asıl gündüz güzeldir manzarası.

Şanslı bir yerdesin bence, Çanakkale ve Balıkesir bisiklet için güzel yerler, yokuşları zorlasa da, rüzgar karşıdan estiğinde isyan etse de insan, yine de unutulmaz bir macera yaşatıyor insana.

Mutlaka Çorlu-Gelibolu yapmalısın, oradan da karşıya geçip Troya'ya gitmelisin hatta yapabiliyorsan Ayvalık. Ağustos veya Temmuz sıcağında tavsiye etmem ama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 13 Nisan 2019; 15:35:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: violave

Adamsın ya bahsettiğin mağaza da asma köprünün olduğu mahalledeki çevre yolunun sağındaki şubedir kesin 5 senem geçti o mahallede ve o bime özel gelen hiçbirşey benim elimden kurtulmadı
    eyvallah kardeşim bende az talan etmedim orayı ve orduyeri şubesini, çalışan personelde tanıdık denk gelince haber veriyorlardı hatta bir akşam önce denk gelirsem etiketlerdeki fiyatlardan seçmece yapıp depoya atıyorlardı sağolsunlar ama eskisi gibi çok malzeme indirime girmiyor. hem millette uyanmış sanayi tayfası hep orada sabahları, genelde çaydüzü yada karaköy daha az kalabalık oluyor yolun düşerse tavsiye ederim

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Benim yolum zor düşer biraz artık ama güzel memleketti selametle konuyu dağıtmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

Thermos Stainless King Large 1.2

Arkadaşlar bu ürün nasıl 230 lira civarında , bir Stanley performansına yaklaşır mı ? Yorum var mı?
    Çok derin bilgim yok ama öne çıkan 2 markadan biri stanley diğeri thermos adını ilk çıkartan şirket diye biliyorum ve markası da zaten thermos :)
  • istanbul bağcılar ve başakşehirde yok kalmamış
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 16:48:31 >
  • Beyler bu vakumlu kapagı iyice cevirince tam oturmuyor kapagin bi tarafinda hafif boşluk kalıyor.bu normal mi?

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.