Şimdi Ara

Stanley 1.3 lt termos 149 TL (Bim) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
19
Favori
132.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WaxKitten

2 ayrı adrese eş zamanlı baskın yaptık. Şubenin birinde 2 tane vardı, diğerinde 4 tane varmış ve şimdiye bitmiştir muhtemelen. Ürün çok güzel görünüyor alanlara hayırlı olsun. Elimde pek bilinmeyen markalı bir termos daha var onunla kıyaslayacağım. İkisinin İçine de fokur fokur kaynayan su koydum. Akşam 22:30 gibi 12 saatlik test sonuçlarının olduğu konunun linkini burada paylaşırım.
    Konu hazır. Stanley'i ve elimde mevcut bulunan termosu kıyasladım bakmak isteyen için:

https://forum.donanimhaber.com/stanley-adventure-1-3lt-vs-kovea-black-stone-1lt--137887092

• Starbucks ta satilan termoslarda gayet basarili . Stanley kadar saglam olucagini sanmiyorum belkide saglamdir ama soguk tutma ve sicak tutma konusunda birbirlerine yakindir . Ama 1.3 litreligi yok starbucks ta o yuzden cok alinabilir bir termos gibi duruyor . Tesekkurler haberdar edene .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 13 Nisan 2019; 2:17:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gebze de adam letgoya 200 e koymuş elimde 10 tane var diyor ...
  • sabah 08:50'de uğradım bime kapıda abartısız 30 kişi vardı büyük çoğunluğu bayan ,10 dk arabada oturdum bekledim, taze ekmekle fakir nutellası peripalla vs... alacaktım, tam kapı açılırken çıktım dışarı kadınlar kapıya yüklenince bende yavaş hareketlenen teyzelere kapıyı tutayım derken teyzelerin arasında daldım içeri.

hemen orta reyona koştum gittim aldım termosu inceliyorum, 4-5 kişi var kedi gibi bekliyorlar tepemde 1 tane gelmiş çünkü, termos canavar büyüklüğüde ideal hatta 1,3 lt kimisine az gelebilir ama ebat olarak 1,5 lt su şişesinden ebat olarak yüzde 25-30 daha büyük neredeyse, mat dış yüzeyi tutma yeri ağırlığı sapındaki tutma dengesi vs... taş gibi malzeme .

neyse ben termosu etraflıca incelerken at hırsızı kılıklı tahmini 40 yaşlarında birisi birader alacak mısın almayacak mısın dedi, birader derken hayırdır hemşerim dedim, termos almaya geldik 8den beri bekliyoruz cart curt etti işine bak alıp almadığımı 10 dk bekle görürsün dedim, sabır mabır diye diye reyonun öteki tarafına geçti ama gözü bende . hemen gittim alışveriş arabası aldım koydum içine, neyse alacaklarımı aldım baktım genç temiz yüzlü muhtemelen öğrenci bir arkadaş abi nasıl termos alınır mı iyiyse başka mağazaya bakacağım diye sordu bende al bak kendin karar ver dedim tutuşturdum eline, artislik yapan sığır hala orta reyonun oralarda öbür malzemelere bakıyor ama beni kesiyor kamil farkındayım, kardeşim beğendin mi nasıl dedim abi çok iyi ya inşallah bulabilirsem alacağım dedi, benle kasaya gel sen dedim şaşırdı tabi geldi hemen , buyur ben almaktan vazgeçtim ihtiyacın varsa al senin olsun dedim gözlerinin içi güldü çocuğun, öbür sığır kuduruyor laf etse koparacağım tüyünü farkında, öğrenci çocuk Allah razı olsun abi diye diye sıranın bize gelmesini bekledik, geç sen öde önce dedim parasını verdi çıktı dışarı bende arkasından hesabı ödedim poşet parası vermeden çıktım (daha hiç poşet parası vermedim bu arada)

bu öğrenci çocuk dışarıda beni beklemiş abi niye böyle bir güzellik yaptın ya mahcup oldum sana gel çay ısmarlayayım dedi bende herşey kısmet kardeşim buda senin kısmetinmiş hayırlısı olsun çok vaktim yok ama denk gelirsek başka zaman alacağım olsun çay dedim (denk gelir elbet g.t kadar vilayet sonuçta ) ayak üstü 2dk sohbet muhabbet derken hem hayır duası aldık hemde çocuk kamp trekking yaptığından ihtiyacı olduğu için işi görülmüş oldu.

diğer arizona kertenkelesine gelince, ben termosu zaten almayacaktım çünkü ihtiyacım yok, ikincisi 3 tane iyi marka çelik termosum var senede toplasan 10 kere kullanmıyorum ama o kertenkele yüzde 99 o termosu satmak için alacaktı, hali tavrı beden dili çok sıkıntılıydı, tamam bizde normal değiliz ama dişine göre birisi olsa pislik yapıp elinden alır giderdi, yemedi oturdu kaldı.

alan arkadaşlar güzel günlerde güle güle kullansın, yukarıda dediğim gibi amacına uygun kullanıldığı sürece kalite ve ebat olarak 2019 senesinin zincir mağazalarında en iyi F/P ürünüdür, ha kamp yapmaz alıp köşeye atar içinde çay sıcak su süt taşır yada koyar kenara çürür, alanı ilgilendirir kimsenin parasının hesabını yapmak bize düşmez ama alıp satanlara işi ticarete dökenlere pislik yapanlarada tepkinizi gösterin, gösterin ki bu sıcak fırsatlardan maksimum ihtiyacı olan insan faydalansın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• WaxKitten kullanıcısına yanıt
    Bağlantı kurulamadı hatası veriyor bende .

• atabeyyy A kullanıcısına yanıt
    Uygulamada sorun olabiliyor. Profilime girip konuyu aşağıda görebilirsiniz veya Hobi forumları > Outdoor bölümunden bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaxKitten -- 13 Nisan 2019; 3:14:52 >
  • iyi yapmışsınız hocam bende öğrenciyim ve +40 yaşlarında bir adam benle birlikte koştu. Ters u düşünün sola doğru viraj var. ben sağ tarafta olduğumdan adam bana omuz attı geçti aldı :( İyi bari o öğrenci almış bende onun yerine mutlu oldum şimdi :D
  • Bim yapmış yine yapacağını.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryo41

gebze de adam letgoya 200 e koymuş elimde 10 tane var diyor ...
    inşallah elinde kalır almak isteyen alamıyor bunlar yüzünden
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Öğrenci arkadaşımızı mutlu ettiğiniz için teşekkürler...
    Çok duygulandım.
    Saygılar.

• Arkadaslae merhaba 98. Derecelik suyu koydum dun aksam 7.30 saat sonra 88 derece idi sizce nasil ?

• Stanley 1.3 lt termos  149 TL (Bim)
    Stanley 1.3 lt termos  149 TL (Bim)

Niye bulamadığımızı ekşi sözlükte buldum..

• nasıl bir aletmiş bu ya :)) sözlük'te bile sayfalarca yazılmış. otomobil yolculuklarında ve pikniklerde standart termoslar iş görüyor. bunun olayı daha uzun süre saklaması mı? yoksa insanlarımızın "eyvah fırsat kaçırıyorum" hissine kapılması mı?

• ay_38 A kullanıcısına yanıt
    Çakala bak sen .

• Ankara'da ben bunu aldım ama kullanamıcam diyen varsa pm atabilir alabilirim.

• ay_38 A kullanıcısına yanıt
    Şikayetvar üzerinden şikayet edelim hep birlikte. Enayi yerine koyuyorlar insanı resmen.

• september28th kullanıcısına yanıt
    Hocam bariz kalite farkı var mesela . Bende dün aldım çok ihtiyacım varmıydı ? Hayır . Ama kullanan ve forumlarda okuduğum kadarıyla herkes ömürlük diyor. Firmada ömür boyu garanti veriyor. İşin kısası bi kere alayım piknikte ,seyahatte , sahil kenarında lazım oldukça kullanırım dedim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabeyyy -- 13 Nisan 2019; 8:36:3 >
  • psycho1905 kullanıcısına yanıt
    Kötü

• Biten fırsatlara neden taşınmıyor konu merak ediyorum

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.