Şimdi Ara

Stanley 1.3 lt termos 149 TL (Bim) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
19
Favori
132.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan 101 e alıştık . 101de arıyorum bnde :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdsavas

Biten fırsatlara neden taşınmıyor konu merak ediyorum
    Çok yorum ve tık alıyor ondan olsa gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: september28th

nasıl bir aletmiş bu ya :)) sözlük'te bile sayfalarca yazılmış. otomobil yolculuklarında ve pikniklerde standart termoslar iş görüyor. bunun olayı daha uzun süre saklaması mı? yoksa insanlarımızın "eyvah fırsat kaçırıyorum" hissine kapılması mı?
    Çoğunluk indirimli olduğu için aldı, ve muhtemelen bi termos 150 liraysa vardır illa bir özelliği diye aldılar.

Özelliğine gelince ülke ülke, şehir şehir bisikletle giden benim işime çok yarıyor, olmazsa olmazlardan hatta. Çünkü bazen 40-50 derece sıcaklıklarda yapılan yolculuklar aşırı su kaybına yol açıyor, içine limon atılmış bir litre sıcak su hayat kurtarabilir.

Aşırı su ve tuz kaybını önleyip tansiyonu düzene sokabilir. Bunu düzenli yapmak gerekir.

İş sırasında da limonlu ılık veya sıcak su kullanımının sıklığı hem kilo vermeyi hızlandırır, hem de bağışıklık sistemini güçlü kılar :)

Tadının güzelliği de ayrı olay tabi... Termosun özelliği bunu sürekli kılabilmesi... Başka da bir özelliği yok zaten.

Stanley 1.3 lt termos  149 TL (Bim)

• anladım hocam.. tesekkurler bilgilendirdiginiz icin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Çoğunluk indirimli olduğu için aldı, ve muhtemelen bi termos 150 liraysa vardır illa bir özelliği diye aldılar.

Özelliğine gelince ülke ülke, şehir şehir bisikletle giden benim işime çok yarıyor, olmazsa olmazlardan hatta. Çünkü bazen 40-50 derece sıcaklıklarda yapılan yolculuklar aşırı su kaybına yol açıyor, içine limon atılmış bir litre sıcak su hayat kurtarabilir.

Aşırı su ve tuz kaybını önleyip tansiyonu düzene sokabilir. Bunu düzenli yapmak gerekir.

İş sırasında da limonlu ılık veya sıcak su kullanımının sıklığı hem kilo vermeyi hızlandırır, hem de bağışıklık sistemini güçlü kılar :)

Tadının güzelliği de ayrı olay tabi... Termosun özelliği bunu sürekli kılabilmesi... Başka da bir özelliği yok zaten.

Alıntıları Göster
    Bilgilendirmek için yazıyorum. C vitamini sıcağı sevmez. Ayrıca limon şeker içerir. Asitliği nedeniyle belli etmez :)

• Dün akşam Ankara'daki son BİM'e baktığımda saat artık 19:30 olmuştu, kuvvetle muhtemel bi 40-50 ₺ lik benzin harcadım, en ücra en varoş yerlere gittim, varsa oralarda vardır diye ama nafile, en son boynu bükük döndüm eve.

Yaz boyu hemen her hafta sonu kullandığım bir eşya olması hasebiyle bu kadar üstüne düştüm. Elimde şu anda 1,5 lt ferrino termos var ama hiç memnun değilim, çayı 3-4 saat sonra içilemeyecek kadar ılıtıyor, iyi bir temosa ihtiyacım var. Umarım tekrar gelir BİM veya 101'e.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

Bilgilendirmek için yazıyorum. C vitamini sıcağı sevmez. Ayrıca limon şeker içerir. Asitliği nedeniyle belli etmez :)

Alıntıları Göster
    Teşekkürler bilgilendirme için, Kaynaklara göre faydaları :)

1) As a rich source of vitamin C, lemon juice protects the body from Immune system deficiencies.
    2) Drinking lemon juice with warm water every morning helps in maintaining the pH balance of the body.
    3) With its powerful antibacterial properties, lemon juice helps fight infections
    4) Acts as a detoxifying agent.
    5) Helps with maintaining digestive health.
    6) Along with vitamin C, lemons are also a rich source of potassium, calcium, phosphorus, magnesium etc.
    7) Helps fight common cold
    8) Lemon water is also a popular remedy for many kinds of skin problems ranging from acne, rashes and wrinkles to dark spots.
    9) Lemon juice with warm water helps in quick weight loss as it promotes digestion and increases the metabolic rate.
    10) Lemon juice is also very effective at cleansing the liver as it promotes the liver to flush out toxins
    11) Lemon’s anti-inflammatory properties help in fighting respiratory tract infections, sore throat and inflammation of tonsils.
    12) Lemon juice with warm water helps keep the body hydrated as it provides electrolytes to the body.
    13) Drinking lemon juice with warm water also helps reduce joint and muscle pain.
    14) Lemon juice with warm water is also good for your dental health as it helps with toothache and prevents gingivitis.
    15) Lemon juice with warm water helps with digestion and hence, helps regulate natural bowel movement.

İçeriği

This is the nutrient breakdown for one glass:

Calories: 9.
    Sugars: Less than 1 gram.
    Vitamin C: 25% of the RDI.
    Folate: 1% of the RDI.
    Potassium: 1% of the RDI.

https://www.edisoninst.com/15-benefits-of-drinking-lemon-water-in-morning-empty-stomach/
    https://beautyhealthtips.in/health-benefits-lemon-water-summer/
    Medical News Today
    Lemon water 101: What are the benefits of drinking it?
    https://www.medicalnewstoday.com/articles/318662.php

1 Gram'dan az doğal şeker olduğu için bu da problem değil. Çünkü günlük 35 grama kadar şeker alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 13 Nisan 2019; 10:17:10 >

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Keşke bu kadar zahmet etmek yerine direk amazon.comdan alsaydiniz 200-250 arasina ayaginiza gelirdi. Şimdi hem zahmet ettiniz hem de 50den oldunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı konusunda çok spekülasyonlar döndü. Bu konuda az çok bilgim olduğu için söylüyorum 150 liraya bu ürün bedava idi.

Bi daha gelir diye de umuda kapılmayın. BIM e çok satılan kap-kacak ürünleri tekrar geliyor ancak onlar kar ettikleri ürünler olduğu için.
    Yuksek ihtimalle bu ürünü BİM reklam bütçesinden ayırarak zararına sattı. Zaten her şubeye 1 tane gönderilmiş.
    Tekrar gelecek olursa da 150TL den beklemeyin. Şu ekonomik süreçte 1.5 litre suyun 150 lira olma ihtimali Stanley termos un 150 TL olmasından daha yüksek ihtimalli.

Bi termosa da o kadar para verilir mi diye de çok saçma bi muhabbet dönmüş.
    Kardeşim her ürünün hitap ettiği kesim farklı. Bu paraya ömürlük ürün alıyorsun ve tam verimiyle kullanan adam bi turda ya da bi kampında amorti eder o parayı.
    Bu ürün BİM in de belirttiği gibi "outdoor" bi ürün.
    Yanı "kamp - doğa sporu - uzun turlar" yapan insanlar için üretilmiş bi ürün.

Alan insanların büyük bi kısmının bu bilinçle ve bu amaçla almadığını çok iyi biliyorum.

Çünkü etkileşimde olduğum kamp ve tur gruplarında gerçekten bu ürünü tam amacıyla kullanacak kişiler ürünü alamadılar ve çok alakasız insanların ürünü alıp gittiğini söylediler.

Zaten açılan ilanlara bakınca ya direk nakit olarak kar etmek için satıyorlar ya da daha küçük mug termos vb ile takas edip yine de kar etmeyi amaçlıyorlar.

• Alamayanlar ara ara n11 de fiyatı düşen termocafe by thermos ürününü alabilir, 70 tl civarı oluyor zaman zaman, kalitesi gayet iyi, iki termostan da var bende normal kulanıcı için gayet iyi..

• Survivalist kullanıcısına yanıt
    Adam bulabilmek umuduyla yola çıkmış zaten. Kim bulamayacağını bile bile hem 50 lira yakıt parası verip üstüne zamanını harcar? Boş bir yorum yapmışsınız.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Yediğimiz basit karbonhidratı da şekerden saymalı mıyız ? Kısa bir süreliğine yarım yamalak da olsa ketojenit beslenmeyi denemiştim. Gerçekten gün içinde enerji düşmesi ve sebireik dermatit'e iyi gelmişti. O da patatesi kesmediğim halde. Onu da kesseydim. Yiyecek hiçbir yemek bulamazdı zââr :)

@Theologist hocam yazdım metni okudunuz mu bisikletle ilgili. Yanıtlamanızı umuyordum...

• erdsavas kullanıcısına yanıt
    kağıt üstünde bitmedi çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: torquehp

Sevgili Hocam benim için nefesinizi tüketmenizi hiç gerek yok zaten bir bisiklet sahibiyim. vasat bir yol bisikleti (salcano xrs 060) ikinci el olarak 550 liraya almıştım 1 yıl önce. Şu anda sıfır fiyatı 2000 lira civarında bisiklet ile geçen yıl 6 ay gibi bir sürede 5000 kilometreye yakın yol yaptım hem de şehir içinde Bursa'da, geçen sene üniversite sınavlarına hazırlanıyordum ve o zaman dershaneye her gün git gel 20 kilometre yol yapıyordum Hatta daha uzak yerlere bile gidip geliyordum 60 kilometre gibi.

Fakat daha sonra bisikletle Bursa'dan İstanbul'a gittim feribotla(bursa yıldırım-istanbul bahçeşehir arası.) daha sonra geri dönmek için Yola çıktığım zaman Lastik patladı ve orada bırakıp geri dönmek zorunda kaldım(feribota yetişmeliydim) O zamandan beri ki bu Temmuz ayından beri oluyor bisikletimi kullanamıyorum .

Bisikleti bıraktıktanSonra bol bol yürümeye başladım (yaklaşık 5 kilometre 6 kilometre yarıçapında ki her yere yürüyerek gidip geliyordum ve bunu çok sık yapıyordum). Toplu taşımaya para vermek istemiyordum bisikleti kullandığım süre içerisinde bisiklet bana bunu öğretti.

1 ay sonra dizlerimde problemler çıktı maalesef sol dizimde hem ön çapraz bağ yırtığı(kısmi) ,hem kondromalazi patella , hem de 2 derece menisküs yırtığı oluştu ve artık bırakın bisiklet sürmeyi yürümekte bile zorlanıyordum. şimdi biraz bacak kaslarını çalıştırıyorum ve biraz daha iyiyim yürüme konusunda.

Fakat artık dizlerimde hep bir huzursuzluk hissi hep ufak bir ağrı bulunmakta tekrar bisikletimi sürebilmek için bazı parçalar almaya başladım sıfır ,2. el sahibinden, aliexpress den vesaire .

Umarım sürebilirim istanbul'dan şu anda okuduğum yere Çorlu'ya getirmeyi düşünüyorum bisikletimi.
    Hatta kampçılık hayalim vardı o yüzden termos almak istiyordum fakat dizlerimden dolayı artık kamp hayalimin suya düştüğünü düşündüm bir yandan da o yüzden almak istemedim bilmiyorum .Karışık duygular içerisindeyim

Vesselam.

Alıntıları Göster
    Sevgili dostum bisikletin avantajları ile ilgili maddem sadece senin şahsına değildi aslında :) Bu konu gündem olduğu için daha çok insan görsün diye uzun uzadıya yazdım. En çok tık alan konulardan biri oldu.

Dizlerinden dolayı kamp hayalin suya düşmemeli bence. Kemiklerde sorun yoksa kas ve eklemler kullandıkça güçlenirler biliyorsundur. O nedenle hafif hafif uzun turlara alıştır kendini... Bisiklet ve kamp kombinasyonu kadar güzel çok az şey var bu dünyada...

Bu termos da yakıt muhafazası için güzel oldu. Fiyat performans çadır, tulum ve şişme mat uydurabilirsen zaten hazırsındır ki Bursa bu konuda çok güzel bir fırsat sunuyor. Balıkesir, Çanakkale ve ege, hatta Trakya turları ile başlar, Karadeniz ile devam edersin.

• newrophat kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsınız yalnız o termosa iş koyan kişi buranın adamı olduğunu düşünüyorum .kendini fırsatçı sanan çakallardan.

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Cool story
  • Kaçıranlar üzülmesin, niye kaçırdıkları anlaşılıyor adam 500 adet almış!

www.sahibinden.com
    Kampçılık & Outdoor Doğa Sporları İçin Termos & Matara Spor Malzemeleri Uygun Fiyatlarıyla sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-doga-sporlari-stanley-1.3-litre-kargo-dahil-stok-500-adet-683481431/detay

Şimdi açıklamasını okudum troll ilanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beavis. -- 13 Nisan 2019; 12:5:42 >

• Beavis. kullanıcısına yanıt
    Açıklamaya bakılırsa trol.

• Thermos King Large 1.2 lt modelleri hem Trendyol'da hem de HB'de indirimli.

Trendyol'da kuponunuz varsa 210 ya da 215 tl ye alabilirsiniz. Hb'de 233 tl.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.