Şimdi Ara

Stanley 1.3 lt termos 149 TL (Bim) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
19
Favori
132.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tatsumi Senpai

Kimse bilmiyordu ama sağda solda herkes hype'ladı ürünü. Elinde interneti olan herkes uyandı mevzuya. Dh'de bile kaç gündür üst sıralarda duruyor. Bu kadar övülmeseydi satılmazdı bile.

Alıntıları Göster
    Haklısın hocam. Neyse nasip değilmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dumanus

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hala anlamıyorsun belki de anlayamıyorsun terbiye bekçisi ukala arkadaş. BB.

• Sıkmayın canınızı arkadaşlar. Kan kokusu almış bir köpekbalığı gibi tüketici talebini gören satıcılar yine sürerler piyasaya. Ama ihtiyacınız mı onu iyi belirleyin. Satın almak kendinizi iyi hissettiriyor diye aldıysanız bir ailenin aylık ekmeğini bir seferde çöpe attınız sayılır. Yok ihtiyaçsa yine gelecektir sıkmayın canınızı. 150ye alıp da 160a satanlara da rağbet etmeyin ki çoğalmasınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

Madem bunu kaçırdım, yok mu şöyle fiyat performans zirvesinde bir termos , 24 saat sıcak tutmasin 18 saat tutsun o da olumlu
    Zojirushi
    Az bilinen en kaliteli ve sağlam markalardan biri. Made in Japan.

A101 atak yapıp, Bime Mesaj verebilir
    2 hafta sonra A101 de görüldüğü nde şaşırmayın.

Tabi ki imkansız değil ama şimdilik saka.

• ürün gayette orjinal.. ben amazondan 1 lt sini aldım kullanıyorum sonra kampa ve uzun yollara gittiğimiz için 1 yıl olmadı hepsiburadadan 1,9 lt olanı aldım 158 tl ye geldi 15 tl de çekim vardı.. o dönemde satıcı hepsiburada çok iyi bir indirim yapmıştı 170 küsüre geliyodu çekide değerlendirmiştim.. gerçekten ömürlük termos şimdi 1,9 tl sinin 300 ün üstünde satıldığını görüyorum..
  • Sabah 5 kişi vardı kapı açılır açılmaz mevzu çıktı içerde. Çakalın biri çıkış kapısından girdi diğerleri dolaşana kadar aldı termosu bende usulca uzadım ordan. Ulan 15 milyon yaşanan şehirde her mağazaya 1 tanemi getirilir ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratunek -- 12 Nisan 2019; 21:56:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alanlar arasında kaç kişinin böyle bir termosa ihtiyacı var acaba merak ettiğim bir konu. Aynı spor salonuna yazılıp 1 ay sonra vazgeçip 11 aylık üyeliğine boş yere para ödeyenlere benzetiyorum. Ülkede öyle bir cari açık var ki hala daha böyle ithal bir ürüne saldırabiliyoruz. Ama hayatımızda "camping" kavramına o kadar uzağız ki, böyle bir hobiye vakit ayırabileceğimiz ne maddi ne manevi ortamımız var. En çok sahile gidip 1-2 çay içip eve dönmek için kullanılacak.

Kimse üzerine alınıp saldırı yapmasın boş yere. Anlıyorum sen hakkını veriyorsun. Ama herkes biliyor ki %80-90 bir kenara köşeye atacak. Almak için almış olanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratunek

Sabah 5 kişi vardı kapı açılır açılmaz mevzu çıktı içerde. Çakalın biri çıkış kapısından girdi diğerleri dolaşana kadar aldı termosu bende usulca uzadım ordan. Ulan 15 milyon yaşanan şehirde her mağazaya 1 tanemi getirilir ya
    Hocam burada biri yazmıştı çıkış kapısından girip aldığını o kişi olabilir mi
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Valla olabillir. 150₺ lik termos için insanlıktan çıkıyoruz. Allah korusun kıtlık olsa birbirimizi vurucaz.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    benim de aklıma o geldi
  • Kaçıranlar için güzel fiyatlı thermos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhtar -- 12 Nisan 2019; 22:35:17 >

• bu termos tahmınımce tekrar bime gelir merak ettigim 1.3 lt diyor aile icin uygunmu bana ufak geldi oyuzden pek ilgimi cekmedi.
  • Hepsiburada'dan fiyatına bakmak için termos yazdım. Fiyata göre sırala dedim. Bu çıktı. 3 kredi kartı kullanarak alınabiliyorsa (çoklu kredi kartı)almayı düşünüyorum.
    Ürün yorumlarına baktım. Bir arkadaş 3 tane almış. Böyle ucuzunu bir daha zor bulurum diyerek.

Stanley 1.3 lt termos  149 TL (Bim)

• quote:

Orijinalden alıntı: Beldekent

Hepsiburada'dan fiyatına bakmak için termos yazdım. Fiyata göre sırala dedim. Bu çıktı. 3 kredi kartı kullanarak alınabiliyorsa (çoklu kredi kartı)almayı düşünüyorum.
    Ürün yorumlarına baktım. Bir arkadaş 3 tane almış. Böyle ucuzunu bir daha zor bulurum diyerek.
    https://www.hepsiburada.com/cosiness-frozen-lisansli-askili-matara-suluk-0-75-lt-p-MT161404070?magaza=nurk%C4%B1rtasiyekitap%20elektronik

Bizde 3 kuruş ucuz olsun diye sıcak fırsatlara takılıyoruz,elalem ucuz diye 69.000 tl.ye suluk alıyor,zannedersem normalde 100.000 tl.den aşağı bulamayınca 3 adet daha almışlar.

Fakirliğimden utandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serden -- 12 Nisan 2019; 23:57:0 >

• Tobey T kullanıcısına yanıt
    Resimlerde ufak duruyor ama elinize aldığınızda ufak olmadığı anlıyorsunuz. Bu arada 3-4 kişilik aile için yeterli olur düşüncesindeyim .

• Pikniğe yada çayır çimene oturmaya giderken çay doldurup kullanırız diye Stanley büyük modellerinden birine çok para 490 TL verip almıştım. Yılda en fazla 4 kere kullanıyoruz. Pişman olduğum alışverişlerimden biridir.
    Öyle ki: Yazları bazen Haliç sahile yada mesire alanına ailece gittiğimizde annemin semt mağazalarından 70 Liraya aldığı 2 + 2 litrelik kulplu dışı çiçekli termos da saatlerce sıcak tutuyor,basıyorsun sıcak çay geliyor basıyorsun sıcak su geliyor. Benim 490 TL'ye aldığım Stanley ile fark görmedim. Issız bir adada 72 saat kalacak değiliz. İnanın annemin 70 TL'ye aldığı termosdan saatler sonra sıcak sıcak çay içerken utandım. Benim stanley termostan içtiğim çaydan sıcaklık olarak hiç bir farkı yoktu. Anneme,anne ben bunu 490 TL'ye aldım diyemedim.
    Alışveriş heyecan verici,ama gerçekten ihtiyacım var mı,değer mi diye almadan önce,fiyatlara bakarken düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 13 Nisan 2019; 4:51:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Pikniğe yada çayır çimene oturmaya giderken çay doldurup kullanırız diye Stanley büyük modellerinden birine çok para 490 TL verip almıştım. Yılda en fazla 4 kere kullanıyoruz. Pişman olduğum alışverişlerimden biridir.
    Öyle ki: Yazları bazen Haliç sahile yada mesire alanına ailece gittiğimizde annemin semt mağazalarından 70 Liraya aldığı 2 + 2 litrelik kulplu dışı çiçekli termos da saatlerce sıcak tutuyor,basıyorsun sıcak çay geliyor basıyorsun sıcak su geliyor. Benim 490 TL'ye aldığım Stanley ile fark görmedim. Issız bir adada 72 saat kalacak değiliz. İnanın annemin 70 TL'ye aldığı termosdan saatler sonra sıcak sıcak çay içerken utandım. Benim stanley termostan içtiğim çaydan sıcaklık olarak hiç bir farkı yoktu. Anneme,anne ben bunu 490 TL'ye aldım diyemedim.
    Alışveriş heyecan verici,ama gerçekten ihtiyacım var mı,değer mi diye almadan önce,fiyatlara bakarken düşünün.
    alanların %45 i Letgodan vs satacak
    %45i evin kenarında tutup yılda 1-2 kez kullanacak

kalan %10 ise kampcı tayfa olduğundan işine yarayacak.

• yine burda paylaşılmıştı, 14 dolara thermos marka bi termos, hevesle aldık geldi falan ilk gün içine çay koyduk, arkadaşı ofisinde ziyaret ettik falan, sonra eve getirip koyduk bi kenara duruyor :D öyle gezip tozan bi aile de değiliz, tek gezince de 2.5 litre kola şişesi gibi şey taşınmıyor yanında. uzun yolculukta kahve vs için kullanırsak kullanıcaz, yoksa kenarda çürüyecek bizimki de.

herşey dediğin gibi tamamen ihtiyaca göre belirlenmeli. yılda iki kere pikniğe giden adam için fuzuli, gittiği yerde 3-4 saat takılan adam için de fuzuli.
  • Evet tamamen ihtiyaca bağlı.
    Ucuz termos kısa sürede içim sıcaklığına yani tahmini 62°C'ye ulaşırken diğeri uzun bir sürede bu içim sıcaklığına ulaşıyor. Kısa sürede soğuyan termosun içerisindeki tüm içeceği açtıktan sonra belirli bir zaman diliminde içmelisiniz yoksa buz gibi olur başka pek şansınız yok. Ama uzun süre sıcak tutan bu gibi ürünlerde uzun aralıklarla birden fazla sefer içmeye olanak sağlar. Asıl fiyat farkını hakeden de bence bu kullanışlılığıdır.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.