Şimdi Ara

Stanley 1.3 lt termos 149 TL (Bim) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
651
Cevap
19
Favori
132.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DHeMLy-CHaY

Sabah saat 9.00 da kalabalık bir teyze ordusunu delerek tek başına bekleyen Stanley termosu aldım..benden başka kimsede yuzune bakmadı zaten 😁😁 hatta bı tanesi oğlum o kadar parayı bir termosu mi verdin,tepkisiyle de karşılaşmak zorunda kaldım eve gelip hemen test etmeye başladım. Kesinlikle orijinal ürün fakat logo ve bir kaç yeri ile değişikliğe uğramış zannedersem bime özel üretilmiş, ama kalite aynı Stanley kalitesi.. kendi bardağı çok hoş sıcak suyu yalıtkan yapısı var agzinizi yakmıyor ben sıcak suyu 9.10 gibi koydum kaynar suydu saat 14.30 civarında bitki çayı yaptım ve sonuç inanılmaz ilk halinde neyse gene öyle hiç ısı kaybı olmamış ben üründen şimdilik çok memnun kaldım kendim tarla işlerinde uğraşıyorum orda soğuk su olarakta çok lazim olacağını düşünüyorum..iyi almışım.
    geçen sene xiaominin dijital derece göstergeli 430ml. 100liraya almıştım. Ürünün sabah 6 da koyduğum sıcak su. öğlen ağzımı yakıyordu içerken ama kapağı plastik olduğu için koku yapıyordu bende normal bardak olarak kullanıyorum. Yazın bence daha çok lazım oluyor. Ben balığa giderken çok kullanıyorum o sıcakta saatler sonra soğuk su mükemmel oluyor :) . Denize falan giderken iş görür kesinlikle. Yazın da tarla da çalıştıktan sonra güzel gider soğuk su. Hayırlı olsun.

• Termos değil de iyi matara önerisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var ! Stanley Adventure Paslanmaz Su Matarası 0,62 Lt

• quote:

Orijinalden alıntı: mr jingles

Bizim buradaki bimde genelde böyle ürünler pek talep görmez. Kalırdı uzun müddet. Hatta bir ay sonra falan satılmadığı veya başka bir mağazadan istenmediği sürece neredeyse yarıya yakın düşerdi fiyatlar.
    Bunun rahatlığı ve termosa şu an için acil bir ihtiyacımın olmaması sebebiyle acele etmedim. 11.40 civarında mağazaya gittim, bir tane geldi onu da sabah kavga dövüş aldılar dedi personel. Adam dedi beklendiğinden çok fazla talep olunca ürüne, yakın zamanda tekrar gelir dedi büyük ihtimal. Ama tam tarih vermedi. Orda adımı ve teli yazdım kağıda. Gelirse ürün senindir, satışa çıkarmadan haber veririz dedi.
    Bunun harici 3-4 bime daha sordum ve tabi hiç kalmamıştı.
    Bulamayanlar için şunu söyleyeyim, bu ürün yakın zamanda tekrar satışa çıkar.
    banada dediler talebe göre tekrar gelebilir diye

• Ankara, Konya veya Mersin içi satan varsa ilgilenirim.

• 4 tane bim dolaştım bugün hiçbirinde kalmamış birisi 1 tane geldi diyor öbürü 4 5 tane vardı diyor bu kadar çabuk nasıl biter ya yazık oldu boşuna aradım tekrar gelirse kısmet artık

• Ankara ihtiyaç fazlası olan varsa pm'den yazabilir.

• İzmir de 5 tane Bim de an itibariyle hiç stok yok bölgede bulamazsın dediler. Stok gören varsa İzmirde yazabilir mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Ankara ihtiyaç fazlası olan varsa pm'den yazabilir.
    Ankara'da epey BİM gezdim (Varoşlar dahil) hiç bir yerde kalmamış.
  • Stanley 1.3 lt termos  149 TL (Bim)

• ben de istesem alırdım lakin bi düşündüm, dağa çıkmıyorum kampa gitmiyorum, o kadar performanslı bir ürüne ihtiyacım yok, hem yakında havalar ısınır, çok kullanacagımı da sanmıyorum. durup dururken 150 lira da harcamayayım dedim. ama fiyatı iyi duruyor, alanlara hayırlı olsun.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Sadece sıcak düşünmemek lazım soğuk su ihtiyacını da karşılar ama bu neden de yine sağa çıkmanıza uzun yolculuklara tabii. Böyle bir niyet yoksa benim 5-6 ay önce aldığım Thermos gibi evde yatar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kral burda yatıyor :)
    Stanley 1.3 lt termos  149 TL (Bim)

• çok fırsatım olmuyor açıkcası, sırf bi sıcak fırsatı yakalamış tatminligi için de 150 lira gömmeyeyim dedim:)
  • Letgo ve sahibinden de bir çok ilan var, satmak için almış millet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.9 olanı var. İhtiyacım olmadığı için hiç oralı olmadım. Sırf kar amaçlı alanları da anlamıyorum, bırakın ihtiyacı olan yararlansın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • farfar63 F kullanıcısına yanıt
    bu farklı ama

• Jacks10 J kullanıcısına yanıt
    Bu alsatçı arkadaşlar ihtiyaç duymadıkları ürünü gönül rahatıyla alsat yapıyorlar ama almak istedikleri bir ürün başka alsatçılar tarafından toplansa dümdüz küfür ederler. Köylü kurnazlığına ve çakallığa ticari zeka diyecek kadar da yerlerdeler maalesef.
    Benim ihtiyacım yok çok şükür. Dağ bayır gezen veya outdoor takılan biri değilim. İhtiyacım olmayan ürüne sırf ucuz diye para veren de biri değilim hele ki dolar bu seviyelerdeyken hiç para veremem. Sadece gerçekten kullanmak isteyipte alamayanlar adına üzüldüm.

Edit: inşallah bim tekrar getirirde bu çakal tayfanın bi yerinde patlar hepsi. Yine almayacağım. belirteyim ki bu tayfa ileri geri ithamlarda bulunmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 12 Nisan 2019; 18:31:55 >
  • Stanley forever

Stanley 1.3 lt termos  149 TL (Bim)

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.