Şimdi Ara

stanley 1.9 litre termos fırsatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
19
Favori
46.759
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burakcoskunofficial kullanıcısına yanıt
    Türkiye için ücretsiz kargo geçerli değil maalesef
  • Fırsatı paylaşan arkadaşa teşekkürü borç bilirim.

Bende bir tane aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prime uyelerine demis, alamadik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

fiyat abartılacak seviyede değil daha önce de 25'e satılmış. ayrıca stanley de çin'de üretiyor termoslarını. yabancılar, bu tarz şeyleri Türkiye'ye geldiklerinde bizden alıyor, biz de onlardan. türk firmaları bu tarz ürünlerde gayet başarılıdır. her fırsatta yabancı markalara yönelip de döviz neden bu kadar değerli demek gerçekten çok saçma.

Daha once hic stanley kullandiniz mi?

Babam almis ta ben cocukken, hala daha kullaniriz. Temizinden 20 yildir hizmet ediyor ve bu kadar sure zarfinda hicbir sey olmadi.

Alaaddin di sanirim modeli.

Stanley termos dunyasinda efsanedir. Bir kere alirsin, yillarca kullanirsin...

Yerli markaya degil parama bakarim. O yerli markalarda stanley gibi kaliteli yapsin, gider onu alirim.

• Fiyat 20.76'ya düşmüş. Halen İlgilenenlere duyurulur

• fezalii kullanıcısına yanıt
    Prime üyeler için
  • ozbrs kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ona dikkat etmemişim.

30 günlük ücretsiz prime üyelik alınabiliyor sanırım deneme olarak. O şekilde yapılabilir belki. Deneme üyelik Türkiye'den alınabiliyor mu ondan emin değilim ama.

• 1 QT yaklaşık bir litre sanırım değil mi? bir de hem sıcak hem soğuk kullanıma uygun mu acaba bu termos?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 28 Haziran 2017; 15:18:32 >
  • Amazon etrafında Stanley Thermos'la ilgili yaygın olan yanlış bilgilere açıklık getirelim:

1: Ürün şu anda Çin'de üretilmektedir ve Stanley markasına sahip şirket olan Aladdin'in ticaretten çıktığı 2002'den beri ABD üretim tesisini kapatmaktadır. Nashville, TN. Marka daha sonra PMI adında bir şirket tarafından satın alındı ​​ve Çin'de üretimine devam etti ve Stanley Thermos markasını içe dönmeden kurtardı.

2: 2009'da pek çok nedenden dolayı, PMI, dayanıklılık kaybını telafi etmek için çelik dış kasanın kalınlığını arttırırken, termosların dış duvarındaki odun kömürü ambalajını (Char-Vac olarak da geçildi) ortadan kaldırdı. Birim artık daha açık, yine de aynı amaca hizmet ediyor ve orijinal etkinliğini koruyor. Aynı zamanda ömür boyu garantisini de korur.

3: PMI bu birimleri yılda milyonlarca üretir ve diğer seri üretilen ürünler gibi üretimden kaynaklanan kusurların belirli bir yüzdesi (örn. Mühür vermeyen vakum mühürleri) olacaktır. Ünitenizle ilgili bir sorun yaşarsanız, zamanın% 99'u vakum mühürünün dahili bir arızasıdır. Stanley'i arayabilir veya e-posta ile gönderebilir, akıllı telefonunuzla bazı resimler çekip bunları şirkete e-postayla gönderirseniz size yeni bir tane gönderirler. Eski şişeyi geri göndermek zorunda bile değilsin.

Şimdi incelemeye. ABD'de üretilen bir Aladdin Stanley'in hiç sahibi olmadım ve 2009'dan önce bir PMI-Stanely termosuna sahip değildim, dolayısıyla doğrudan karşılaştırma yapamam. Söyleyebileceğim, bu termos fantastik. Ben değilim İçki sepetimi oraya dökmeden önce termoslara sıcak su bile koymazsınız ve o kadar sıcak kalır ki içeceğim diye sadece buzlu su eklemeliyim. İlan edilen performans bu ve aldığım buydu. Bir hafta önce dünyadaki 1.1q modelini aldım ve çorbam için kullanıyordum.

Bu 2q model, gün boyunca benimle alacağım 12 bardak kahvelerim için (gün boyunca çalışıp çalışmadığıma bakılmaksızın, her gün dışarı sallanan etiket ekibim var.) Ben büyük 2qt'ye sahibim Benim kafein ve benim sıcak ve doyurucu çorba için 1.1qt görünüşe göre ben şimdi durdurulamıyorum! Nasıl olsa, tanıtıcı güzel ve işlevsel ve yıllar önce aldım Stanley 1.1qt termos üzerinde bir gelişme gibi görünüyor çok özensiz Saptı ve sadece kötü tasarlanmıştı.Bu güzel ve pürüzsüz, Görünüşe göre bu sorunu çözdüler. Başlık vidaları pürüzsüzleştirir ve sıkıca sıkar. Sorunsuz bir şekilde söker ve hiç şikayet etmem gerekir.

Çalışan bir erkeğimdir ve Stanley ile para harcamaktan kendimi rahat hissedeceğim, zorlu bir ayı maddi duruma düşüyorsam ve termoslarım çalışmamayı bırakırsa, bu sorunun geri kalan kısmım için tekrar düzeltmek için asla para ödemeyeceğimi biliyorum hayat.

Geliştirme olanakları:

1: PMI, eski ünitelerin ağırlık ve uzun ömür dayanımını sağlayan eski char-vac teknolojisini canlandıran geri atma şişesi sunmalıdır. İnsanlar onları istiyor ve bir tane almak için çok daha fazla para ödemeye razıysa, niye teklif edip paralarını almıyorsunuz? Bence tek iş kararı, ama ne diyeceğim, sadece tüketiciyim.

2: Büyük bir içki bardağı, 2q biriminin boyutu için daha uygun olurdu. Şahsen benim gerçek kahve kupasını tercih ediyorum, bu yüzden termoslarımı içine koydum ve gitmeye hazırım. Başkaları dahil olan fincanı kullanmayı tercih edebilir ve işe yarayacağını biliyorum, ama o küçük şeyle 2 quart'tan geçebilmek için bir sürü bardak döküyorsunuz.

3: Benim 1.1 qt şişe şişenin önüne tatlı bir metal damgası ve benim 2qt'imde bir topal çıkartma plakası var. Lütfen 2qt'yi 1.1qt için yaptığınız gibi damgalayın. Yaşam için bir etiket çıkmaz, ceketin dış duvarına damgalanmış çelik bir damga olur.

Sonuç olarak, bu büyük bir fiyata harika termoslar. Çorba veya herhangi bir sıvıyı sıcak tutmanız gerekiyorsa, bu bebek işi bitirir.

Bu, şişenin yeniden tasarımıyla ilgili Stanely SSS'sine bir bağlantı.
    [...] Şahsen benim gerçek kahve kupasını tercih ediyorum, bu yüzden termoslarımı içine koydum ve gitmeye hazırım. Başkaları dahil olan fincanı kullanmayı tercih edebilir ve işe yarayacağını biliyorum, ama o küçük şeyle 2 quart'tan geçebilmek için bir sürü bardak döküyorsunuz. 3: Benim 1.1 qt şişe şişenin önüne tatlı bir metal damgası ve benim 2qt'imde bir topal çıkartma plakası var. Lütfen 2qt'yi 1.1qt için yaptığınız gibi damgalayın. Yaşam için bir etiket çıkmaz, ceketin dış duvarına damgalanmış çelik bir damga olur. Sonuç olarak, bu büyük bir fiyata harika termoslar. Çorba veya herhangi bir sıvıyı sıcak tutmanız gerekiyorsa, bu bebek işi bitirir. Bu, şişenin yeniden tasarımıyla ilgili Stanely SSS'sine bir bağlantı. [...] Şahsen benim gerçek kahve kupasını tercih ediyorum, bu yüzden termoslarımı içine koydum ve gitmeye hazırım. Başkaları dahil olan fincanı kullanmayı tercih edebilir ve işe yarayacağını biliyorum, ama o küçük şeyle 2 quart'tan geçebilmek için bir sürü bardak döküyorsunuz. 3: Benim 1.1 qt şişe şişenin önüne tatlı bir metal damgası ve benim 2qt'imde bir topal çıkartma plakası var. Lütfen 2qt'yi 1.1qt için yaptığınız gibi damgalayın. Yaşam için bir etiket çıkmaz, ceketin dış duvarına damgalanmış çelik bir damga olur. Sonuç olarak, bu büyük bir fiyata harika termoslar. Çorba veya herhangi bir sıvıyı sıcak tutmanız gerekiyorsa, bu bebek işi bitirir. Bu, şişenin yeniden tasarımıyla ilgili Stanely SSS'sine bir bağlantı. [...] Başkaları dahil olan fincanı kullanmayı tercih edebilir ve işe yarayacağını biliyorum, ama o küçük şeyle 2 quart'tan geçebilmek için bir sürü bardak döküyorsunuz. 3: Benim 1.1 qt şişe şişenin önüne tatlı bir metal damgası ve benim 2qt'imde bir topal çıkartma plakası var. Lütfen 2qt'yi 1.1qt için yaptığınız gibi damgalayın. Yaşam için bir etiket çıkmaz, ceketin dış duvarına damgalanmış çelik bir damga olur. Sonuç olarak, bu büyük bir fiyata harika termoslar. Çorba veya herhangi bir sıvıyı sıcak tutmanız gerekiyorsa, bu bebek işi bitirir. Bu, şişenin yeniden tasarımıyla ilgili Stanely SSS'sine bir bağlantı. [...] Başkaları dahil olan fincanı kullanmayı tercih edebilir ve işe yarayacağını biliyorum, ama o küçük şeyle 2 quart'tan geçebilmek için bir sürü bardak döküyorsunuz. 3: Benim 1.1 qt şişe şişenin önüne tatlı bir metal damgası ve benim 2qt'imde bir topal çıkartma plakası var. Lütfen 2qt'yi 1.1qt için yaptığınız gibi damgalayın. Yaşam için bir etiket çıkmaz, ceketin dış duvarına damgalanmış çelik bir damga olur. Sonuç olarak, bu büyük bir fiyata harika termoslar. Çorba veya herhangi bir sıvıyı sıcak tutmanız gerekiyorsa, bu bebek işi bitirir. Bu, şişenin yeniden tasarımıyla ilgili Stanely SSS'sine bir bağlantı. [...] 1 qt şişe, şişenin önüne tatlı bir metal damgası ve benim 2qt'm az renkli bir çıkartması var. Lütfen 2qt'yi 1.1qt için yaptığınız gibi damgalayın. Yaşam için bir etiket çıkmaz, ceketin dış duvarına damgalanmış çelik bir damga olur. Sonuç olarak, bu büyük bir fiyata harika termoslar. Çorba veya herhangi bir sıvıyı sıcak tutmanız gerekiyorsa, bu bebek işi bitirir. Bu, şişenin yeniden tasarımıyla ilgili Stanely SSS'sine bir bağlantı. [...] 1 qt şişe, şişenin önüne tatlı bir metal damgası ve benim 2qt'm az renkli bir çıkartması var. Lütfen 2qt'yi 1.1qt için yaptığınız gibi damgalayın. Yaşam için bir etiket çıkmaz, ceketin dış duvarına damgalanmış çelik bir damga olur. Sonuç olarak, bu büyük bir fiyata harika termoslar. Çorba veya herhangi bir sıvıyı sıcak tutmanız gerekiyorsa, bu bebek işi bitirir. Bu, şişenin yeniden tasarımıyla ilgili Stanely SSS'sine bir bağlantı. [...] Bu, şişenin yeniden tasarımıyla ilgili Stanely SSS'sine bir bağlantı. [...] Bu, şişenin yeniden tasarımıyla ilgili Stanely SSS'sine bir bağlantı. [...]
    Yorum Yap| 15 kişi bunu yararlı buldu. Bu inceleme size yardımcı oldu

starsI wish it were still made in the US with the Char-Vac, but this is still a solid unit warrantied for life & I love it!
    ByEagles Neston November 12, 2016
    Style: 2QT|Color: Hammertone Green|Verified Purchase
    Let's clarify some rampant misinformation that's floating around Amazon about the Stanley Thermos:

1: The product is now manufactured in China and has been since 2002 when Aladdin, the company that owned the Stanley brand, went out of business thereby closing their US production facility in Nashville, TN. The brand was then purchased by a company called PMI who resumed production in China and saved the Stanley Thermos brand from evisceration.

2: In 2009 for many reasons, PMI eliminated the charcoal packing (also referred to as Char-Vac) in the outer wall of the thermos, while increasing the thickness of the steel exterior casing to compensate for the loss of durability. The unit is now lighter, yet still serves the same purpose and retains it's original efficacy. It also retains it's lifetime warranty.

3: PMI produces millions of these units per year, and like any other mass produced product, there will be a certain percentage of defects (i.e. vacuum seals that didn't seal) that result from manufacturing. If you happen to have a problem with your unit, 99% of the time, it's an internal failure of the vacuum seal. Call or email Stanley, and they will send you a new one if you simply take some pictures with your smart phone and email them to the company. You don't even have to send the old bottle back.

Now on to the review. I never owned a US made Aladdin Stanley and I never owned a pre-2009 PMI-Stanely thermos, so I can't offer a direct comparison. What I can say is this thermos is fantastic. I don't even put hot water in the thermos before I pour my pot of coffee in there and it stays so hot that I have to add ice water at just so I can drink it. That's the performance that was advertised, and that's what I received. I bought the 1.1qt model from wally world a week ago and have been using it for my soup. This 2qt model is for my 12 cups of coffee I take with me for the day (whether I work or don't work for the day, so I've got the tag team rocking out everyday. I've got the big 2qt for my caffeine and the 1.1qt for my hot & hearty soup, so apparently I'm unstoppable now!

Anyhow, the handle is nice and functional and appears to be an improvement over the Stanley 1.1qt thermos I bought years ago which had a very sloppy handle. It rattled and just was poorly designed. This one is nice and smooth, so apparently they fixed that issue. The cap screws on smooth and tightens down firmly. It unscrews without a problem and I have absolutely no complaints at all whatsoever.

I'm a working man and I feel confident spending my money with Stanley knowing that if I'm having a tough month financially, and my thermos stops working, I know I'll never pay to fix that problem again for the rest of my life.

Opportunities for improvement:

1: PMI should offer a throwback bottle that revives the old char-vac technology that provided the weight and long life durability of the older units. If people want them and are willing to pay substantially more to have one, why aren't you offering it and taking their money? Odd business decision in my opinion, but what do I know, I'm just a consumer.

2: A larger drinking cup would be more appropriate for the size of the 2qt unit. I personally prefer my actual coffee mug, so I just pour from my thermos into that and I'm good to go. I know others may prefer to use the cup that's included, and it'll work, but you'll be pouring a lot of cups to get through 2 quarts with that little thing.

3: My 1.1 qt bottle has a sweet metal stamp on the front of the bottle and my 2qt has a lame sticker. Please stamp the 2qt just like you do for the 1.1qt. A sticker is not built for life, a steel stamp imprinted into the outer wall of the jacket is.

All in all, this is a great thermos at a great price. If you need to keep soup or any liquid hot, this baby gets the job done.

This is a link to the Stanely FAQ on the redesign of the bottle.
    [...]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabrifidan -- 29 Haziran 2017; 0:50:30 >

• İki sorunun cevabı da evet

• Dahada düşmüş...19.95$

• fezalii kullanıcısına yanıt
    Bir anneme bir de kendime iki adet sipariş verdim, teşekkür ederim.
  • Aramex ile kargoya verilmiş. İ-parcel ile gelse iyi olurdu aslında sizin gönderiler hangi firma ile arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Aramex ile kargoya verilmiş. İ-parcel ile gelse iyi olurdu aslında sizin gönderiler hangi firma ile arkadaşlar.

benimki de aramex ile gönderilmiş
  • espial kullanıcısına yanıt
    Aramex

• espial kullanıcısına yanıt
    Neden Aramex sıkıntılı mı ki? Ne farkı var?

• tesekkurler konu için, aldım ben de bir tane
  • Nasıl alıyorsunuuz prime üye olmadan alınmıyor. 99 dolar aidatı var prime üyeliğin bir gece bankadan kredi kartınızdan amazondan şüpheli işlem yapıldı mesajı gelirse anlayın ki 99 dolar prime üyeliği ücretidir :)
  • fearless_X kullanıcısına yanıt
    Eger o ucreti cekerse hemen yazın Amazon'a bir haftada hepsini geri yatırıyorlar. Arkadasımın basına gelmiş sorun olmuyor.
  • Aldim bir tane. Haber verene tesekkurler. Vergisiz almis olduk.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.