Şimdi Ara

stanley 1.9 litre termos fırsatı (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
19
Favori
46.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ömür boyu garanti diyor. Türkiye de geçerli mi bunun garantisi
  • Fiyat düşerse bilgilendirirse arkadaşlar çok iyi olur. Fırsatı kaçırdık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kozlulum67 K kullanıcısına yanıt
    DHL gümrüğe sokmuş sizin paketi. Normalde olmaması lazım ama uyanıklar akılları sıra sizden para alacaklar. Ulaşırsınız para falan vermeyin sakın, diretirlerse amazon a şikayet edeceğinizi söyleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: civanmert1980

quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Amazon'a ilk defa üye oldum bu ürün için. Yeni üyelik durumunda bir indirim olmuyor mu ?

Bu arada ürüne dair yorum ve fotoğraflarda şüpheye düşüren şeyler de var. Çelik kısmın pas yaptığına dair fotoğraflar var. Ayrıca kullanımın üzerinden belli bir süre geçmesiyle birlikte ısı koruma özelliğini yitirdiğini söyleyenlerin sayısı hiç de az değil.

Çin üretimi kaynaklı kalite problemi mi var?

Bu termos forumun termosu oldu.
    Bende eski orjinal amerikan malı olan var. O daha ağır ve oturaklı.
    Nedense bu aldığımız benim pek hoşuma gitmedi, sanki o eski kalite yok gibi.
    Bütün forum markaya güvendi ve aldı umarım sıkıntı yaşamayız.

Stanley 2009 yılına kadar ürünlerinde Char‐Vac® teknolojisini kullandı. Tahminim Çin üretimi ile birlikte bu teknolojiyi bırakmışlar. Bu nedenle yeni ürünlerin daha hafif olduğunu ancak aynı kalitede olduğunu iddia ediyorlar.

quote:

Prior to 2009 Stanley vacuum insulated products (including bottles and food jars) utilized Char‐Vac® insulation. This insulation technology packed charcoal between the inner and outer steel walls while drawing the vacuum. In 2009 charcoal was removed from all of our products due to its impact on manufacturing and the environment. Since then, higher grade stainless steel along with better design, welding, and vacuum technologies have been implemented to maintain durability and increase thermal properties.

Ama ben o eski kalitesinde olduğuna inanmıyorum. Aldım ama fiyatı uygun olduğu için aldım. Kaldı ki USA ve Char‐Vac® teknolojili olsaydı zaten bu fiyata alamazdık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

DHL gümrüğe sokmuş sizin paketi. Normalde olmaması lazım ama uyanıklar akılları sıra sizden para alacaklar. Ulaşırsınız para falan vermeyin sakın, diretirlerse amazon a şikayet edeceğinizi söyleyin.

ürün kendi 20 dolar ne diye oara isteyecekler kaldıkı amazon oeşin alıuo ücreti. herşey dahil dıye. eger yanlış bilmiyosam. ben şimdi bunları arayımmı ? yoksa amazonlamı irtibata geçiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: kozlulum67

quote:

ürün kendi 20 dolar ne diye oara isteyecekler kaldıkı amazon oeşin alıuo ücreti. herşey dahil dıye. eger yanlış bilmiyosam. ben şimdi bunları arayımmı ? yoksa amazonlamı irtibata geçiyim?

para isteme hakları yok. bütün bedeller içinde. bir arayıp sorun. neden mail attıklarını.

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: kozlulum67

quote:

para isteme hakları yok. bütün bedeller içinde. bir arayıp sorun. neden mail attıklarını.

tamamdır kardeş teşekkürler ederim :)

• Ben de onu söylüyorum para isteme hakları yok ama bazı durumlarda bunu yapıyor uyaniklar, malum tüketici hakları konusunda burası banana republic.

Amazon ana konusunu incelerseniz benzer sorun yaşayanlar mevcut.

Siz arayın böyle birşey olamayacağını söyleyin. Hatta geri göndeririz kargoyu falan derlerse, direkt Amazon ile iletişime geçin,
  • quote:

Aramex

kaç günde geldi hocam aramex ile kargo
  • benim ürün ups e geçmiş. Çok geç kargoya verdiler ama çok hızlı girişi yaptı Türkiye'ye. Bir aksilik olmazsa yarın elimde olur gibi. Umarım darbeli değildir.

• Ben böyle saçmalık görmedim. 07.08.2017 de aldım. 08.08.2017 de kargolanacak görünüyordu.. şimdi hiç hareket yok. yakında kargo diyorlar. Allah bilir ne zaman gelir..

Birkaç gün içerisinde göndermezlerse iptal edeceğim.
  • benim 2 haftaya yakın oldu yeni kargolanacak. müşteri hizmetlerine sormuştum. stanley mug ve termoslara yoğun ilgi var dedi stoklar bitmiş yeni ürünler gelecek demişti. ürün sayfaları ne yazık ki güncel değil. In stock yazısını değiştirmiyorlar.
  • 5'inde sipariş verdim. Benim de hâlâ kargolanmış değil. Daha önce amazon'dan 4-5 alışverişim olmuştu ve hiç bu kadar gecikmemişlerdi. Bu sefer hayal kırıklığı yarattılar.
  • Yaklaşık 1 haftada gelmisti

• quote:

Ben de onu söylüyorum para isteme hakları yok ama bazı durumlarda bunu yapıyor uyaniklar, malum tüketici hakları konusunda burası banana republic.

Amazon ana konusunu incelerseniz benzer sorun yaşayanlar mevcut.

Siz arayın böyle birşey olamayacağını söyleyin. Hatta geri göndeririz kargoyu falan derlerse, direkt Amazon ile iletişime geçin,

sabah aradım üstat. benlik bi sıkıntı olmadıgını söyledi. bilgileri teyit etti. biz amazonla yazışırız dedi. bende ok dedim

• Ben amazon'dan 7 ağustosta sipariş verdim, 9 ağustosta yola çıktı. Şuan yolda ayın 21 veya 28 ağustosta ulaşıcakmış.

stanley 1.9 litre termos fırsatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Ben amazon'dan 7 ağustosta sipariş verdim, 9 ağustosta yola çıktı. Şuan yolda ayın 21 veya 28 ağustosta ulaşıcakmış.

stanley 1.9 litre termos fırsatı

bende 7 sinde sipariş verdim benimde şu an yolda gözüküyor. Aramex mi sizin taşıyıcı?

• Aynen aramex hocam. Umarım eziksiz çiziksiz gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 10 Ağustos 2017; 18:13:35 >
  • dhl ile göndermişler bugün.
  • ben 3 agustos'ta vermiştim 1 litrelik olandan bugün problemsiz aramex tshirtli biri tarafından getirildi , 2 adet havalı naylon ile sarmışlardı kutu içinde , hiç bir problem yok , ürün beklediğimden biraz daha büyük gösterişli, konuyu yazan arkadaşa teşekkür ederim.

Maliyet olarak kredi kartından çekilen tutar 108 tl'dir.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.