Şimdi Ara

stanley 1.9 litre termos fırsatı (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
19
Favori
46.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben tam tersini düşünüyorum, Termos en çok ısı kaybını kapak bölgesinden yaşar doğrudur. Ancak dik tutarsanız kapak ve ağız kısmında hava olacak, sıcak sıvı alt kısımda kalacaktır. Dolayısı ile sıvı havayı-hava metal ve plastiği ısıtacak, onlar da ısıyı dışarı vererek içerinin soğumasına sebep olacaktır. Havanın ısı iletkenliği sıvılara (suya) göre daha düşük olduğu için ısı transferi daha yavaş olacaktır. Yan yatırırsak ağız kısmı sıvı ile dolacak ve sıvıdan metale ve sıvıdan plastiğe direkt ısı transferi daha kolay olacağı için daha erken soğur gibi geliyor. En azından mantığım ve bilgim böyle söylüyor.
    Stnaley ve contigo ya mesaj attım, bakalım ne diyecekler. Cevap gelir ise buradan paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 16 Ağustos 2017; 16:0:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

Ben tam tersini düşünüyorum, Termos en çok ısı kaybını kapak bölgesinden yaşar doğrudur. Ancak dik tutarsanız kapak ve ağız kısmında hava olacak, sıcak sıvı alt kısımda kalacaktır. Dolayısı ile sıvı havayı-hava metal ve plastiği ısıtacak, onlar da ısıyı dışarı vererek içerinin soğumasına sebep olacaktır. Havanın ısı iletkenliği sıvılara (suya) göre daha düşük olduğu için ısı transferi daha yavaş olacaktır. Yan yatırırsak ağız kısmı sıvı ile dolacak ve sıvıdan metale ve sıvıdan plastiğe direkt ısı transferi daha kolay olacağı için daha erken soğur gibi geliyor. En azından mantığım ve bilgim böyle söylüyor.
    Stnaley ve contigo ya mesaj attım, bakalım ne diyecekler. Cevap gelir ise buradan paylaşırım.

Yanlış biliyorsunuz. Bu model termosun yan tarafları havasız vakumlu olduğu için ısıyı dışarı veya içeri veremez, daha gerisini yazmama gerek yok siz sormuşsunuz yanıt gelecektir dediğim gibi.

• datebir D kullanıcısına yanıt
    Söylemek istediğimi yanlış anlamışsıniz ya da ben anlatamadim sanirim. Ben iki katman arasında hava var demiyorum, iç kapta sıvı üzerinde olan havadan bahsediyorum

Neyse söylediğiniz gibi cevap gelsin tekrar konuşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 16 Ağustos 2017; 17:52:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hlksnrr kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler, alarm sistemi kurmak mantıklı. 1 hafta beklerim dalgalanma olmazsa bu fiyattan alırım mecburen. İnşallah dalgalanma tekrar yukarı yönlü olmaz da:)

• quote:

Orijinalden alıntı: baysbawer

Cevabınız için teşekkürler, alarm sistemi kurmak mantıklı. 1 hafta beklerim dalgalanma olmazsa bu fiyattan alırım mecburen. İnşallah dalgalanma tekrar yukarı yönlü olmaz da:)

Fiyatlar genellikle düştüğü seviyeye tekrar düşer ancak bu 1 haftada olabilir 5 ay da, tamamen şansınıza kalmış umarım uygun fiyattan alırsınız.
  • termos geldi, maşallahı var boyut fena :D
  • 6 ağustosta sipariş verdim,dün aramex kargo-yutiçi kargo ikilisiyle hasarsız şekilde elime ulaştı. maşallah top mermisi gibi.haber verenlere,duyuranlara teşekkürler.
  • Contigo dan gelen cevap

quote:

Thank you for your message. We can tell you the liquids don't warm or cool faster when the bottle is kept in a different angle.

It's the same for both.

Kind regards,

Bu da stanley

quote:

Image

Subject
    yildirim.emrh@gmail.com Contact Form Message

Response By Email (Analyn S) (08/18/2017 12:36 PM)
    Dear Sir/Ma'am,

Thank you for your email and for being a loyal Stanley customer.

The 2 qt Classic Vacuum Bottle should be able to keep your drink cod or hot for about 32 hours regardless if it is on horizontal or vertical position. For best results, try pre-heating your stainless steel vacuum bottle by filling it with hot water and letting it stand for five minutes. Then, empty the bottle or jar and immediately fill it with your favorite beverage. This should keep the contents warm for several hours (the exact number of hours will vary depending on several environmental factors such as temperature, humidity, altitude, etc).

Sonuç, yatay dikey farketmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 18 Ağustos 2017; 22:52:47 >

• Ürün yine kalmamış herhalde.
    Almak isteyenler hiç düşünmesin.
    Ürünü 3 defa denedim 7-8 saat sonunda bile el yakacak düzeyde çay içtim.
    daha sonrasını deneyemedim çünkü çayı bitirmiştim.
    Tekrar stoklara gelip indirime girerse 1 tane daha alacağım.
  • Dün 20 dolara aldım su anda 22.67. Kargo hariç tabi kargo 10 dolara yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranmania -- 25 Ağustos 2017; 22:59:40 >
  • iptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 18 Eylül 2017; 18:44:24 >
  • Termos geldi.Konu ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Termos geldi.Konu ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

Rica ederim.
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    pm attım hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaybe fiyat artmış yine

• suan kargo gorunmuyor ama bi tuhaflik mi var

• İyi bir alete benziyor. Fiyat düşse de alsak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • $39.98
  • sahibinden.com stanley thermos ile dolmuş. bizim millet bunun da içine etti. umarım bu ürünün gönderimi kapatılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drilldozer -- 6 Eylül 2017; 12:25:49 >
  • Termos bugün geldi. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler,bu arada alıntılara cevap vermeyecekseniz sırf hava yapmak için konuya yazmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.