Şimdi Ara

Star Citizen bilgisi olan varmı 15.000$ lık oyun satıyorlarda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biraz önce oyunu gördüm. wing commander vs. olayından bi incelemek istedim.

oyunun satış sayfasında 15.000$ evet on beş bin dolara satılan paket var.

bilgisi olan varmı? böyle bir mallık olabilirmi? 1 oyuna ortalama bir ABD vatandaşının yıllık gelirinin %25 ini gömmek gibi? (60.000$ olarak varsayıyorum)

https://robertsspaceindustries.com/pledge/game-packages

fake mi değilmi? bilgisi olan varsa öğrenmek isterim.

oyun değilmi altı üstü yoksa başka şeyler demi var?

• Oyunun ana konusu var forumda ordan daha yararlı bi' bilgi alabilirsin.
  • Onu alan adam zaten senin kazandığın parayı kazanmıyordur merak etme.
  • sen benim ne kazandığımı nereden biliyorsun?
  • Onlar genellikle bağışçılar için açılan kontenjanlar, standart bir oyuncunun alması için tasarlanmıyorlar zaten. Sevdiğin bir projeye yatırım yapmak ve karşılığında proje sahiplerinin sana projeleri başarıya ulaştığı için hediye sunmaları gibi düşünebilirsin. Özetle, ortalama bir ABD vatandaşı ya da senin benim gibi standart oyuncular için tasarlanmıyor genellikle o paketler. Bu demek değil ki zengin bir oyuncu 15 bin doları basıp destekleyemez. Yapabilir tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 5 Ağustos 2015; 6:45:19 >
  • Gerçek uzay mekiği mi alıyon bune la
  • Hayır yani ne çabuk unuttu millet araba ile takas yapılan sro knight karakterlerini :D

Ki bu Amerika'da gelir düzeyinin (özellikle de dolar bazında) çok daha yüksek olduğu bir yerde. Zengin biri sevdiği bir işe 15bin dolarını hibe edebilir sonuç olarak :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15 bin dolar nela oyun 100 milyon dolar bağış topladı daha çıkışını yapmadan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.