Şimdi Ara

STAR S5 BUTTERFLY KULLANANLAR KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kulübümüz hayırlı uğurlu olsun. Cihazımız ile ilgili teknik verilerimizi buradan paylaşalım öncelikle

Star S5 Butterfly
    GSM 850/900/1800/1900MHz
    WCDMA 2100MHz
    Sim Card Dual SIM Card Dual Standby/(one micro-sim card)
    Style Bar
    Color Black & red
    Shell Material Plastic

System
    OS Android 4.2.1
    CPU MTK6589, Cortex A7 quad core, 1.2GHz;
    GPU: PowerVR SGX 544
    ROM 8GB
    RAM 1GB

Display Size 5.0 Inch
    Type IPS, capacitive touch screen
    Resolution 1280 x 720 pixels
    Screen Color 16M Colors

FM Radio Yes, earphone needed
    Earphone Port 3.5mm
    Card Extend Support TF card up to 32GB extended

Data Transfer & Connectivity
    Data transfer USB/Bluetooth
    Mobile internet WAP/WIFI

GPS built in, also support A-GPS
    With EPO assistance to speed up postioning
    JAVA No
    WIFI 802.11 b/g/n
    Bluetooth 2.0
    Gravity Sensor
    Multi-Touch
    Dimensions 142 x 73 x 9mm/5.46 x 2.8 x 0.34 inch
    Net Weight(Including battery) 152g
    Standby Time About 2~3 days

Kutu İçeriği;

2 x 2500mAh Batarya
    1 x 3.5mm Jak girişli kulaklık
    1 x USB Kablosu
    1 x Şarj Cihazı
    1 x Ekran Koruyucu Pet
    1 x Kullanma Kılavuzu (Tabikide Türkçe'si yok çünkü biz kullanma kılavuzu okumayız :))

Gerekli şekilde elde edindiğimiz bilgileri paylaşıp birbirimize yardımcı olacağımızı umuyorum. Root vs. olaylarını yarın buradan sizinle paylaşacağım.

Buda imzamız arkadaşlar

[center][image]https://store.donanimhaber.com/62/3a/d7/623ad74f65719f7ed073fa249ce423bd.jpg[/image][/center] 
    [center][b][color=blue]Star S5 (x920) Butterfly[/color][/b][/center]
    [center][b][color=red]5.0" 1280x720 Kapasitif Ekran| Çoklu Dokunmatik | 1.2 Ghz Quad Core İşlemci | POWERVR SGX544 GPU | Android 4.2.1 (Jelly Bean) < 4 renk tema desteği | 13 MP Arka 1080p - 5 MP Ön 720p Kamera | LED Flash | Otofokus - Yüz Tanıma - Program ile HDR Desteği | 2500mAh Batarya x 2 [/color][/b][/center]

• Telefonu nerden ve hangi posta ile getirttiniz. (China, Hong kong, singapur)
  • ben hongkong post ile aldım gayet memnunum ama rootsuz imei değiştirdim bugun msj geldi kapanacaktır diye neden olailir?
  • quote:

salimotman
    ben hongkong post ile aldım gayet memnunum ama rootsuz imei değiştirdim bugun msj geldi kapanacaktır diye neden olailir?

nerden aldınız.
  • telefonun inceliği butterfly kadar varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekirkurt66

telefonun inceliği butterfly kadar varmı

dağlar kadar fark var derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.aran

quote:

Orijinalden alıntı: bekirkurt66

telefonun inceliği butterfly kadar varmı

dağlar kadar fark var derim

hocam bu telefonlar daha çok benziyor
    http://www.merimobiles.com/x920-mtk6589-quad-core-1-2ghz-5-0-inch-android-4-2-dual-camera-dual-sim-3g-smartphone_p/meri8017.htm
    ama ben iki telefon arasında kaldım 2.side buhttp://www.pandawill.com/umi-s1-smart-phone-android-42-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-screen-1g-8g-p74163.html
    bunlar oldukça benziyor ama önemli içinide benzetmek saf androidi sevmiyorum umı s1 in romu var ama wıfı sorun oluyormuş star x910 rom fazla yok hatta hiç bulamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar,

Telenunuzun gerçek fotolarını paylaşsanız veya inceleme yapsanız çok makbule geçer.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapon -- 12 Haziran 2013; 11:49:59 >
  • Kardeş ben sanalpazardan bir abimizden aldım. Yani Türkiye'den aldım. Cihaz HTC butterflydan daha ince. Çünkü kamera çıkıntısını sadece kamera çevresine yapmışlar bu da diğer yüzeyin tamamen düz ve cihazın ince olmasını sağlamış. Bu cihaz HTC Butterfly kopyası değildir!!!! Lütfen Dikkat Arkadaşlar. Bu cihaz Star firmasının Htc Butterfly kasasını örnek alıp kendi yaptığı ayrı bir modeldir. Kopya olan Star x920 Butterfly'dır. Lütfen araştırmalarınızı iyi yapın.
  • arkadaşlar bu telefonlarda yüklediğim şarkıyı zil ssi olarak ayarlayamıyorum program falanmı lazım bunu yapmak için ilk android telefonum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rammo

arkadaşlar bu telefonlarda yüklediğim şarkıyı zil ssi olarak ayarlayamıyorum program falanmı lazım bunu yapmak için ilk android telefonum.

sarkiyi dosya yo.eticisinden ringtones klasorune at.sonra zil seslerinden sec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 18 Eylül 2013; 19:19:31 >
  • eyvallah teşekkür ederim sağolun.

• ben mtk6589t 1.5 2gb ram 32gb rom olan versiyonundan aldım 250 $ ama gerçekten cok güzel bir cihaz telefonun üzerine Samsung yazdınmı 250$ oluyor 750 $ kısaca şahane bir cihaz hele fiyatıyla harika.

• Arkadaşlar bu telefona ark tarafı kormak için siyah silikon kılıf bulabilirmiyim bilen varmı
  • demekki yokmuş gerçekten aramaktan canım çıkmıştı.
  • arkadaslar acil yardım lazım usbden bılgısayara baglayınca telefonun kendi hafızasını acmıyor sorun ne olabılır birde kamerayı acınca hafıza kartı takın diyor bu sorun nedir romdan kaynaklanabılırmı
  • Romdan kaynaklı olabilir. Yine de bir araştır. İstersen rom at. Need romdan en son çıkan romu bir dene. Benimde kamera uçtu. Telefon düşe düşe en sonunda kamera çalışmaz oldu. Açtım için kamera çalışıyor. Kapatınca çalışmıyor. Filmde bir problem olduğunu düşünüyorum lakin bulmak imkansız çünkü kamera ile birlikte bir parça. Bide 13 MP kamera. Kim bilir adamlar ne düşünecekler ben sorunca. Ulan biz 5 mp ile daha yeni tanıştık adam 13 mp kamera soruyor falan diye
  • MuratKayaa kullanıcısına yanıt
    yeni rom attıysanız ondan kaynaklanıyor olabilir. bende 8gb modeli var rom kurunca dahili hafızayı 1-2 gb birşey gösteriyor tam hatırlamıyorum.
    ayarlar--->depolama--->telefon belleği sil yapınca görmesi lazım, en azından benim cihazda bu şekilde oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravesolar -- 7 Ocak 2014; 14:40:20 >
  • Güzel bir tespit. 8gb modeli olduğunu bilmiyordum bu arada
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.