Şimdi Ara

STAR S5233 ( neden alanlar 1 hafta 10 gunde satıyor bu tellerı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumun ıkıncı el bolumune bakıyorum yıgınla samsung STAR S5233 var.

coguda 1 hafta kullanılmıs 10 gun kullanılmıs satılıyor anlam veremedım

almayı dusunuyorum elımızde patlamasın sonra.

bı ılanda arkadas satıyor nakıt sıkıntısından ama daha ust model tel ıle takas payarım dıyor

dıger bır ılanda bı arkadas 5 gun once 2. el almıs aldıgı fıyattan satıyor

anlam veremedım.telefonlarda kronık bır sorun falan mı var

ben 2. tel olarak almayı dusunuyordum.en onemlsı sarjı benım ıcın

• wifi lı olan modeli çıktı da ondan.
  • Telefondan mamnun kalmadığından satanı henüz görmedim.. Arkadaşında dediği gibi wifi'lisini almak için satıyorlar genelikle..
  • anladım tesekkurler

wıfı ozellıgı cazıp gelmıyo laptop var zaten
  • ben 2. el bölümüne giremiyorum bende satıcam starı ama ilan koyamıyorum neden acaba ?
  • wifilisini yada nokia 5800 almak için .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cssbaycelebi -- 31 Ekim 2009; 15:49:57 >
  • Bu telefonları alanları çoğu ilk defa dokunmatik ekranlı bir tel aldıkları için alışamayıp satanlarda yok değil.
  • Bende aldım teli 2 gün önce henüz acmadım,bugun gidicektim wifi ile değiştirmeye sonra iş yerinde XM 5800 den bahsetti arkadaşım. Kafam iyicene karıştı,harbiden bi tel aldık ne açıp deneyebiliyorum nede ne istedigimi çözemiyorum..

5800 için touchpad cok farklı diyorlar star'a göre ?? gercekten abartı bir şekilde mi? ama 5800 özellikleri 3g-wifi vs vs daha iyi diyorlar...

Valla bilmiyorum napcagımı ama yarın kesin gidip mediamarkt da kararımı vericem!!

Almak istedigim ürünün fiyatı yüksek ise Star'ı iade eder cıkarım zaten...
  • 5800 ozellik olarak stardan cok cok ustun ama sarz konusunda star daha ii ona gore karar ver
  • Star çok tutuldu ama wifi olan modeli bekleniyordu zaten.Bunu beklemeyen arkadaşlar şuanda cihazlarını satışa çıkardı
  • Valla bende gittim değiştirmeye ama sonra wifi biraz pahalı geldi fiyat farkı.. nitekim starımı alıp eve geldim ve actim dünden beri elimden düşmüyor iyiki almışım valla :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.