Şimdi Ara

STAR TREK ONLİNE Oynayanlar Buraya!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
8.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    50 levelden sonra ne yapıyoruz, full pvp pve tarzı bişey mi ?
  • olay 50 lvl olduktan sonra başliyor :)
    4 çeşit reputasyon yapıyorsun özel pasif ve aktif skiller için ayrıca özel space ve ground için set aliyon (geminin ve ground görevlerinde charın için).
    4 reputasyonu aynı anda devam ettirisen 36 gün sürüyor.
    bu sırada pvp de yapabilirsin ama reputasyonun ve malzemeleri olmadığı için çabuk patlarsın reputasyonların bitmesini beklemelisin pvp için
    50 den sonra reputasyon için gerekli görevleri ve dilithium görevlerini yapman gerekecek.
    sayfanın biraz yukarısında yazmışım zaten ne kadar dilithiuma ihtiyacın olacağı
  • Konuyu açan arkadaş bile uzun zamandan beri oynamiyor artık oyunu, zaten başlayanların çoğuda 10-15 lvl de kaçiyor. Türkler sevmedi bu oyunu :)
    Ama bu oyun kadar free to play olan online multiplayer bir oyun varsa söyleyin bizde oyniyak :)
  • Evet hocam bayadir giremiyorum is, uni derken zaman kalmiyor ama su siralar oynuyorum sizle bulusalim bi

Oyuna laf yok oyun Harika :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu öğrenmek ve yardım almak isterseniz

ts45.teamspeak3tr.net:6400
    şifre turk123
  • Oyunda hep gördüğüm kadarıyla 47 levellikler var. :D
    Ya çok karışık bir oyun yada çok kolay anlaşılabilir, ortası yok :)

Adamlar 47 level Gemileri, sanki dışarıdan 3ds max ile yapılmış sonradan oyuna mod larak ilave edilmiş gibi devasa renkli felan, bunları almak ne işe yarar nasıl alırız çok ugraşır mıyız?

Bide şu çok fazla terim yoksa bazılarını açıklar mısınız ?
    Detirium bilmemnerium

STAR TREK ONLİNE Oynayanlar Buraya!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akın737 -- 14 Mart 2014; 23:19:22 >

• dostum tabiki anlatırız çok terim var oyun biraz profosyonelce bir oyun bunun için ts lazım mesajla anlatılmaz hangi filodasın nerdesin yaz filomuza katılabilirsin Türk yıdız filosu
  • Oyunda level sınırı 50 dir
    10 20 30 ve 40. lvl lerde ücretsiz 1 gemi alabiliyorsun

50 lvl gemilerinin bir bölümü zen store den alabiliyorsun diğerleride lock box lardan çıkıyor senin resimde sol atta zaten görülüyor lock box tan Jem'hadar attack ship çıkardıklarına dahir mesaj var. ayrıca bu lock box gemilerini exchange den alabiliyorsun oyunun pazar bölümü EC ile . Gemilerin renkli renkli olması ya gemiyi süslemiş olması yada kullandığı ekipmanlardan dolayı oluyor.

Zen = Zen store den malzemeleri almak için gerek para çeşidi. Ya işlenmiş dillithium ya da gerçek paraya satın alınarak elde edilir.
    Dilithium = Zen , fleet silah-kalkan gibi malzemeleri almak için gerekir. 1 charın günlük kasabileceği dilithium miktarı sınırsızdır ama sadece günde 8000 dilithium u işlenmiş dilithiuma çevirebilirsin.
    Ec (Electronic Credit) = Tamir ,malzeme alımı, exchange deki malzemeleri almak için gereken paradır. Eğer zen store den para sınırını 1 milyara çıkartan malzemeyi almadıysan para sınırın 10m dir fazlasını kazanamazsın.
    mesela senin o chat ekranında yazan gemi en son exchange baktığımda 410 milyon EC di.

• STAR TREK ONLİNE Oynayanlar Buraya!!

Karakterininde elbiselerini görünüşünü tailor dan değiştirebiliyorsun
    Taktığın Armor ve Kit görünümü değiştirebilir beğenmediğinin üstüne sağ tuşa basıp disable visiual diyebilirsin
    Sağda görüyorsun

EC
    Oyunun parası şu an sınırda 1 ec bile kazanamaz mesela

Reputasion Marks
    4 çeşit reputasiyon var kazandığın puanları kullanmadıklarını orda görüsün
    dyson da iki çeşit puanlama var

Fleet Assets
    Fleet Credits = Fleet inşasında verdiğin Fleet mark , dilithium , experience ve malzemeler karşılığında kazanıyorsun. Fleet gemileri ve malzemeleri alırken gerekli bir puandır. Karakteriniz için ortalama 2m civarı fleet credisi gerekmektedir malzemeleri ve
    özellikleri açmak için.
    Fleet Marks= Fleet Credisi kazanmak için gereklidir. Fleetin inşasında kullanıp karşılığında fleet credisi alırsın. Fleet Credits elde etmenin en kolay yoludur 1 fleet mark 50 fleet kredisi iken 1 dilithium 1 fleet credisi eder.

Dilithium

Ore = İşlenmemiş dilithiumdur günlük sınırı yoktur
    Refined = İşlenmiş dilithiumdur günde sadece 8000 Oreyi Refined edebilirsin

GPL = Dabo parasıdır ds9 - drozana station da rulet oyniyarak elde edilebilir , çoğunluğu charların ve geminin görünümü değiştirmek için malzeme alınır.

Gemide takılı olan bağzı malzemeler geminin rengini görünümü değiştirebilir bir bölümünüde kendin ship yartdan tailor dan değiştirebiliyorsun

Taktığın Deflector - Impulse ve Shield geminin renginde ve şeklinde değişiklik yapabilir görüntüsünü beğenmediğin malzemenin üstüne sağ tuşa basıp disable visiual diyebilirsin.

Karakter ve gemideki bağzı değişikliklerde zen istiyebilir özel malzemlere girdiği için.
    Normal değişikliklerdede senden düşük miktarda EC ister

Oyun için en kıymetliniz EC ve Dilithiumdur
    EC niz yoksa jan janlı gemileri alamazsınız
    Dilithiumnuz yoksa zaten hiçbirşey yapmazsınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulfikarali -- 16 Mart 2014; 22:13:27 >

• Oyuna sanırım başlamadan bırakıcam, üniversite hazırlıkları için
    Normal halkın bilim kurguyu bilme merak etme seviyesinden yüksek seviyede olduguma inanıyorum Bana biraz Star Trek Online'da beni oyundan usandırcak ve en önemli ve güzel şeyleri anlatır mısınız ? Oynamış gibi olayım kafamda canladırırım yada youtubedan izler koparım oyundan. Bu böyle gitmicek çok zaman alıyor Star Trek Online Hiç büyük gemi süremicem

• sen zaten oynuyon sayılmazınki :)
    kaç gündür oyun ile ilgili bilgi alıyon eğer o resimdeki son durumunsa 3 lvlsinki 3 lvl olmak 15 dk bile sürmüyor.
    1 charı 50 yapmak en fazla 5 gündür oda gezerek tozarak.
    birkaç gün episode görevlerini yapmaya çalış zaten anlamazsan yapamazsan kendiğinden bırakırsın bırakanda çok oldu.
    En kötü ihitmalle charı 50 lvl yaparsın reputasyon sisteminde zaten bayılıp bırakma olasığın var , şu an 50 lvl olmuş reputasyon yapmak için uğraşanlardanda bırakacak olanlar var elbette :)

Şu an 4 çeşit reputasyon var önümüzdeki ay 1 tane daha gelecek 5 olcak.
  • zulfikarali Z kullanıcısına yanıt
    50 levle olup bir bakayım o zaman :D Yada ne bilim çok yıldız sistemi felan var kafa karıştırır yaw Adamlar çok gurasmış ama hiç bulaşmamak lazım, kaybedecek fazla bişey yok heralde :) Bilim kurgudan mahrum kalır mıyız aceb :D Bu arada son durum 5 level bide bonus görevleri mi ne va hepsin birbirine karıştı, ve artık şu sisteme git felan demiyor görevlerde Okumak gerekiyor iyice felan hiç bulaşmim :)
  • Her şeyden önce bilimkurgu temasını sevmelisiniz ki bu oyunu oynayın ayrıca oyunun derin bir hikayesi var yoksa sto diğer mmorpg temalı oyunlardan pekte bir farkıda yok tek farkı şöyle ki sto da bir hikayeye dahil olacağınızdan oyun çok derin, fan kitlesi kemikleşmiş ne yaptığınızı veya etrafınızda neler olup bittiğini anlamadan oyunu diğer mmorpg temalı oyunlar gibi oynayıp çinli gibi saatlerce item vs. almak için oynayacaksanız zaten oynamayın. Bu tarz eğilim eğlenmekten ziyade asosyallik olma yolunda sağlam adımlar olur :) . Her online oyunda olduğu gibi oyunun end game olabilmesi için bir süreç gerekiyor ki buda oyun için ticari süreç ;) unutmadan oyun diyalog üstüne kurulu olduğundan kendinizi ifade edecek kadar olsada ingilizce bilmenizi öneririm yoksa sto nı sadece yapacaklarınızı ezberleyip oynamanın ötesine gidemezsiniz iyi oyunlar.
  • Oyuna yeni başladım. Buraları inceledim ama yinede bir iki sorum var. Yardım eden çıkarsa çok sevinirim.
    1. Oyunda görev verilen sistem olduğum haritada (Mye basınca gelen) görülmüyor bazen. Yan sınırları aşmak gerekiyor ama ne taraftaki sınırı aşacam bilemiyorum. Bu konuda detaylı bir harita veya görev yardımcısı varmıdır?
    2. Bu para meselesini nasıl çözeriz? Farklı para türlerini elde etmek için Dirilyum madenini işlemek lazım deniyor ama bu madeni nereden ne yaparak bulacağız bunun için belli bir seviye veya donanım lazımmı? rafine işlemi nasıl olacak bilgisini bulamadım.
    3. Tek bir tane yardımcım var. Diğerlerini almak için de para lazımdır herhalde. İstasyonda bunun için bir satıcı vardı galiba bunu nasıl hallederiz?
    4. Biraz da extra tavsiye iyi olur.
    Online zamanım pek sabit değil oyun içi ne vakit buluşuruz bilemiyorum malum yaş ve eş durumu. Umarım buradan yardım edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: LostAssassin

Oyuna yeni başladım. Buraları inceledim ama yinede bir iki sorum var. Yardım eden çıkarsa çok sevinirim.
    1. Oyunda görev verilen sistem olduğum haritada (Mye basınca gelen) görülmüyor bazen. Yan sınırları aşmak gerekiyor ama ne taraftaki sınırı aşacam bilemiyorum. Bu konuda detaylı bir harita veya görev yardımcısı varmıdır?
    2. Bu para meselesini nasıl çözeriz? Farklı para türlerini elde etmek için Dirilyum madenini işlemek lazım deniyor ama bu madeni nereden ne yaparak bulacağız bunun için belli bir seviye veya donanım lazımmı? rafine işlemi nasıl olacak bilgisini bulamadım.
    3. Tek bir tane yardımcım var. Diğerlerini almak için de para lazımdır herhalde. İstasyonda bunun için bir satıcı vardı galiba bunu nasıl hallederiz?
    Online zamanım pek sabit değil oyun içi ne vakit buluşuruz bilemiyorum malum yaş ve eş durumu. Umarım buradan yardım edebilirsiniz.

1. Map te birde Galaxy tabı var. Oraya basınca harita büyüyor ve bölgelerin ismi yazıyor. Görevde de hangi bölge olduğu bilgisi var. Görev yazısından bölgeyi bul galaxy map ten gideceğin yönü bul

2.Dilithium madeni için 1. Mining yapabilirsin(Beta Ursae sector olması lazım. Çok zevklidir ). 2. Günlük görevler var ödül olarak dilithium veriyor.

3. Bridge officer lar görevlerler ile ödül olarak geliyor. Sen level almaya bak onlar zaten tamamlanır yavaş yavaş.

4. Bol içerikli zevkli oyundur. Aklıma extra bir şey gelmiyor ma sen sor bildiğimiz kadar cevaplarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanay54

quote:

Orijinalden alıntı: LostAssassin

Oyuna yeni başladım. Buraları inceledim ama yinede bir iki sorum var. Yardım eden çıkarsa çok sevinirim.

1. Map te birde Galaxy tabı var. Oraya basınca harita büyüyor ve bölgelerin ismi yazıyor. Görevde de hangi bölge olduğu bilgisi var. Görev yazısından bölgeyi bul galaxy map ten gideceğin yönü bul

2.Dilithium madeni için 1. Mining yapabilirsin(Beta Ursae sector olması lazım. Çok zevklidir ). 2. Günlük görevler var ödül olarak dilithium veriyor.

3. Bridge officer lar görevlerler ile ödül olarak geliyor. Sen level almaya bak onlar zaten tamamlanır yavaş yavaş.

4. Bol içerikli zevkli oyundur. Aklıma extra bir şey gelmiyor ma sen sor bildiğimiz kadar cevaplarız.

Allah razı olsun gerçekten çok güzel bilgiler vermişsiniz. Benim bu oyun hakkında en anlamadığım mevzu Galaksi haritasında gemiden geçilmiyor bir yığın gemi var. Hatta bazı gemilerin yanında benim gemi sinek gibi kalıyor. Buna rağmen buradaki mesajlar bir sayfayı doldurmamış. Ayrıca internette de ne bir rehber var ne de bu oyuna özel forum. SAnırım Türkiyede tutmadı bu oyun ve o haritalardaki oyuncular hep yabancı.
    Bir sorum da ben oyunu steam üzerinden oynuyorum. Sizler kendi sitesinden oyunu mu indirdiniz? Öyleyse ben ve sizler oyun içinden birbirimizi görebilirmiyiz?
    Bir de steam üzerinden 25 dolara sanırım starter pack var. Bir adet başlangıçta kullanmalık bir adette ilerde kullanmalık iki gemi ve techizat veriyor. Bu oyunu devam ettirmek niyetinde olduğum ve iş ve eş durumundan dolayı oyun oynama sürem kısıtlı olduğundan hızlı gelişemeyeceğimi hesaplarsak. Bu durumda bu gemileri alsam ilerde oyun içindeki toplayacağım para ile daha iyilerini zaten alırdım diye pişman olurmuyum. Yoksa kısıtlı sürede daha verimli oyunu oynayarak daha hızlı dilityum kasıp pvp lerde daha başarılı olup kısa vadede daha hızlı level ve para kasabilirmiyim?

Cevaplar için tekrar teşekkürler.

• Selam herkese mesajınızı okudum şimdi bu sorular burada cevaplanması zor sorular raidcall programı var tsye benzer ama kullanımı kolaydır ve sistemi kasmaz programı kurduktan sonra sol yukarıda search kısmı var oraya numarayı yazar entere basarsanız bizim chat odamıza gelirsiniz orada tüm sorularınıza cevap var Türkler var oyunda oyun çok güzel ben 3 yıldır oynuyorum filomuzda var herkese açık yeterki oyundan soğumadan istekli olun tüm sorularınıza elimizden geliğince cevaplar yardımcı oluruz evet ne yazıkki rehber var ama ingilizce bence rehber tecrübe arkadaşlarımda tecrübeli en sağlıklı sesli sohbet şeklinde sorularınıza cevap bulmak.Bu arada filomuzun adı Türk yıldız Filosu tüm Türk arkadaşlarıma açıktır.Raidcalla beklerim raidcall numarası:8218114 saygılar....
  • Mmo araştırırken karşıma çıktı. Oyuna hala devam edenleriniz var mı? Oyun Türkçe mi ve şimdi başlamaya değer mi? Oyun hakkında pek güncel bilgi bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun İngilizce. Ben uzun zamandır girip bakmadım açıkçası başka oyunlarla meşgulüm. Dışardan takip ediyorum STO nı gerçekten sağlam oyundur. Güncel olarak en son LVL cap artırıldı. Yeni Episode lar geldi. Sci-fi Uzay merakı varsa. Birde Kenarından köşesinden Star Trek temasına aşina isen her türlü saracak oyundur.
    İçeriği çok zengindir. Erken geç farketmez bence başla gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanay54 -- 9 Mart 2015; 23:35:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hilal-i Ahmer

Teşekkür ederim. :) Black Desert Online ve Star Ctizen gelene kadar beni meşgul edecek bir Uzay sim oyunu arıyordum. Ve paketleri çok pahalı. Düz halinde beni min 1 yıl tatmin edebilir mi?

Valla Episode lar var Normal Questler var. Bunlar Space Ship Battle dan Gezegenlere inip yer görevlerine kadar çeşitleniyor. Daily questlerden tutta. Madenciliğe PVP ye derken Carfting e sararsan orda vakit geçireceğin içeriğe kadar devasa bir içerik listesi çıkıyor karşına.

Hatta oyuncuların kendi tasarladıkları missionlar var onlara girip çokça hoş vakit geçirdiğimiz olmuştur. Daha da abartayım mı? Bu oyuna özel bir kumarhane oyunu var. Oturup deli gibi kumarhanede onunla vakit geçirdiğimi bilirim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.