Şimdi Ara

STAR TREK ONLİNE Oynayanlar Buraya!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
8.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar facebook grup sayfamız aramıza katılmak isteyen gruba başvurabilir ordanda bize ulaşabilirsiniz (https://www.facebook.com/groups/146286462155019/)
  • Facebook sayfanıza yazdım
  • furkanmı isim facede onu gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares2006

furkanmı isim facede onu gördüm

Evet benim
  • Daha çok katılım bekliyoruz hadi arkadaşlar
  • Bende başladım STO ya bence müthiş bir oyun bu zamana kadar neden hiç fark etmedigime şaşırdım, League of legend gibi sacma bir oyun bu kadar göz önünde bu oyun lol e bin basar...
  • ben de indireyim bi.
  • Oyun güzel olmasına güzel.

1) 1 char szilere yetmiyecek . Zen li gemi hatta bağzı modellerinde fleet türünü almadan geminiz yetersizdir. Bu yüzdenden en az 3000 zen yapmanız gerekecek burda ortalama 400.000 rafine edilmiş dilithium demektir. 1 charın günde kasabileceği dilithium sınırsız olup günde sadece 8000 dilithium mu rafine edilmiş dilithiuma çevirebilirsiniz. Buda 1 charla sadece gemiyi alacaksanız 50 gün demektir. o yüzden en az 3 charı 50 lvl yapıp dilithium kasabilecek duruma getirmelisiniz.
    2) Lvl 50 de başlayan reputasion sisteminde bütün araştırmaları bir arada yürütseniz bile buda 36 gün sürmektedir.
    3) Eğer kafadan skilleri vermş ve ilerlemiş iseniz bunu daha sonra sıfırlamak için 500 zen harcamanız gerekmektedir. Passif skiller(traits) 300 zen , Reputasion lar için 300 zen yani hata yapma lüksünüz yok.
    4) Oyun RolPlay üzerine kurulu bir oyundur. Diğer bir çok oyundaki gibi pvp genel sıralaması , fleet sıralması , öldürdüğünüz düşman üzelrine aldığınız xp üzerine gibi bir sıralama sistemi yoktur.
    5) Oyunda en önemli 1. malzeme dilithium(ZENi almak için ,özel ground space setlerini, Fleette satılan malzemelerin çoğunu ve dilithium storedeki malzemeler için gerekli) 2. side EC dediğimi oyunun kendi parasıdr (NPC lerde satılan malzemeleri tamir,güçlendirici gibişeyler, Reputasion için gerekli malzemeleri almada, Exchange diğer oyuncuların sattığı malları almada , Özel pazara konulabilen gemileri almak için ihtiyacınız var.
    6)Bu oyunda oyuna günde 2-3 saatinizi verek bir yerlere gelmeniz çok zordur. Oyunda yapılması gereken çok şey olduğu için.

Bunlar sadece işin %10 nu oyun güzel olmasına güzel ama bol bol sabır istiyen bir oyun.
    Oyuna başliyacak olanlara tavsiyem

1)
    Federation tarafında açacaksanız Space ağırlıklı bir char açacaksanız Human yada Aliendır
    Klingon Tarafında Alien
    Romulan char içinde Romulan dır.
    2)
    Ground için özel ırklar var onları anca zenle aldıktan sonra aktif edebiliyorsunuz ö yüzden ground charlar zen kasatıktan sonra ekstradan yapacağınuz iştir.
    3)
    Zenli Geminizi - fleet silahlarınızı - fleet consolelerinizi almadan dilithium harcamayın biriktirin. hiç bir fleete bağşlamayın çünkü geminizi tamamlamadan anca gezinirsiniz oyunda. Aynı şey EC içinde geçerlidir paranızı sadece reputasion ve kendinize gerekli malzemeleri almakta kullanın. Kimseye öpücükle Lock Box gemilerini vermiyorlar. EC yoksa malzemede yok janjanlı gemide yok.
    4)
    Fleet mark toplayın girecek bürsürü fleet bulursunuz.

Oyunda hangi fleetteyseniz fark yapmaz fleetimdede olmanız gerekmezki zaten öyle bir derdimde yok alım yapmiyorum zaten .Dilithium mine 3(Son Lvl) Embasy(Son Lvl) 3 Star Base Tier 4 deyim(LVL 5 son) . Benden yardım alabilirsiniz. en az 10 saat onlinenımdır. burdan özel mesajla yada oyunda sağ üste mektup iconunda compıse bölümünde TO: bölümüne @zulfikarali ye mesaj atarak bana ulaşabilirsiniz. Gerektirse ts adreside var sorularınız olursa gelip sorabilirsiniz. özel mesajla ts adresini öğrenebilrsiniz.

• sa ben oyun a yeni başlamyı düşünüyorum ama birşeyi aklım karıstı oyunu steam den indirsekte mi yoksa normal kendi sitesindenmi indirsem

zulfikarali

ve aress adlı kişiler sizlere 2 nizede mesaj atıım bna ulaşırsanız sevirim ts3 yada raidcal benzeri yada skypee den de ekleye bilirsiniz özelden mesj atın
  • Şuan Uzay Temalı Sandbox oyun dersek Tartışmasız EVE online'dır. 2 aylığı 50 Lira gibi bir fiyata geliyor ki paketleri aldıktan sonra sadece ayda harcayacağın para 25-30 lira civarıdır. Fakat Startrek Online'da f2p olduğundan illaki kısıtlamalar vardır.(bilmediğimden diğer oyunlarla kıyasladım SWtOR gibi,age of conan gibi) O yüzden türk oyuncuların daha çok bulunduğu EVE online oynamak daha mantıklı. Ama günde 3-4 saatten fazla girilemeyecekse 'bence' sandbox oyunlara yönelinmemeli. Bi'zaman sonra sıkar illaki o parçayı kasasıya kadar. Yukarıda arkadaş söylemiş. Startrek için 50 Gün demiş belki bu hardcore oyuncu için 50 gün. Casual, günde 3-4 saat giren oyuncu için 100 günü bulacak belkide.. O yüzden biraz düşünmek gerek.

Edit: Birde Furkan illaki sandbox oyun istiyorum dersen Everquest Next'i araştır. Daha çıkmadı fakat bayağı güzel olacağa benziyor. Landmark eklentisi ise gelişmiş minecraft :) Ki f2p olacağı açıklanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebuu -- 2 Şubat 2014; 19:12:54 >

• Ebu arkadaşım star trek online çok araştırmamışsın anlaşılan bu, ben bu oyunu 3 yıla yakındır oynuyorum birincisi oyunda para gücü asla yok ilk kuran şirket crypticin felsefesi parasız oynayanda güçlü olsun star trek online esas olarak grup arkadaşlarıyla oynan ve gruplaşmayı öngören bir oyundur filmiyle ve dizileriyle paralel giden bir oyun bir oyun yılda 4-5 defa sezon çıkarıp yeni missonlar yeni itemler gemiler ve sayamadığım bir çok özelliği getiren oyun görmedim bu oyunun özelliği kendi filo üssünü kuruyorsun içerisinde gezebileceğin malzeme alacağın bir üs ve görüntüler çok gerçekçi ayrıca pvp ve pve tarzı bir oyun kasma konusuna gelince sınır 30 level en fazla 2-3 hafta bile sürmez önemli olan 30 levelden sonrakiler bunlarda zaten çorap söküğü gibi geliyor dediğim gibi önemli olan filo üssünü kurmak ve geliştirmek yılbaşından tutun yaz şenliklerine kadar birçok yenilikler oyuncuyu mutlu eder nitelikte eve online bana göre görsel olarakta oynanış olarakta karışık ben beğenmedim hatta birçok online oyun oynadım ve star trek online da karar kıldım zaten öyle olmasa 3 yıla yakındır oynamam, herkes kendi oynadığı oyunu över bence bırakalım insanlar kendileri karar versinler burası star trek online oynayanların toplandığı yer bizlerde ilgi duyan oyunculara gerekli bilgileri veriyoruz ayrıca kafa karıştırmanın anlamı yok.Benim tavsiyem you tube'den videoları izleyin görevleri yada fleetbase yazın pvp ve pvelere bakınöyle karar verin yada oyunu oynayın beğenmezseniz bırakırsınız bence bir numara her yönden arkadaşlar hem space hemde ground yani gemiyle savaştığınız gibi yerde karakterinizle de savaşabiliyorsunuz.Geminizin içinde geziyorsunuz savaşlarda çok fazla skill kullanabiliyorsunuz 10-15 arası düşünün mesela dc universal online var 7 tane skill hep aynı bir süre sonra rutinleşiyor ama star trek online çok fazla seçenek var oyun çok detaylı yazmakla bitmez ama dediğim gibi deneyin saygılar....

https://www.facebook.com/groups/146286462155019/(Star Trek online grup sayfası herkesi bekleriz)
    aşağıda filomuzla kendi aramızda yaptığımız pvp nin linli koydum ilginizi çekerse.

Çağrı Çetintürkyoutube
    Türk Yıldız Filosu PVP (Star Trek Online
    http://www.youtube.com/watch?v=JVMSGUxtCCU

• Üstad zaten benim oyuna lafım yok. Oyun gayet güzel bir oyun, bende oynamak isterim ama demek istediğim 3-4 saat ile zevk alabileceğimi sanmıyorum. Sabır işi, bayağı sabır lazım ki oda bende yok. O yüzden pek bana sıcak bakmıyor. Yukarıda yazdıklarım ise casual oyuncular içindi. Casual oyuncularda sanırım benim gibi düşünüyorlardır. Bu sebepten gw2 ye yöneliyorum ya da Mount And Blade warbanda girip iki adam kesip çıkıyorum. Sandbox bir oyun 3-4 saat ile tad getirmeyeceği kanısındayım.

Selametle.
  • Beyler başladım server falan hiç seçtirmedi :D Tek server mi oyun ? Eğer tek server ise size nasıl ulaşabilirim ki guilde falan girebileyim ?
  • Ebuu arkadaşım oyun history tarzı burada anlatmam uzun sürer girersin pvpye 2-3 gemi kesersin yada grounda girersin 2-3 adam kesersin yada pve lere girer npc kesersin burada amaç takım oyunu zevk senin birşey diyemem diğer arkadaşım BERKAY_TURKEY@Ares_2011 bunu add friende bas oraya yaz arkadaş olarak ekle ben seni filoya alırım.
  • Ebuu kullanıcısına yanıt
    Günde 3-4 saatle önceden yazdıklarıma tabiki ulaşman daha zor
    50 lvl olmak için yaptığın episode görevlerinin çoğu zaten yarım saatten fazla sürüyor.
    kaldıki 50 lvl olduktan sonra
    özel passiv skill , ekstra skiller ve ground space setlerini alabilmek için yapacağın reputasyon sistemide 30-35 gün sürüyor.
    3-4 saatini vereceksen tabiki hiç bulaşma :)
    reputasyon için puanmı topliyacan
    ilerde gemi alabilmek için dilithiummu
    yada fleet markasımı :)
  • Beyler yakında bende geliyorum hadi hayırlısı günde kaç saat ayırmalıyız adam gibi bişey olmak için
  • 1-2 char ile oyniyacaksan 5-6 saat
  • Bende iki gün oldu başlayalı oyuna baya sardı benide eklerseniz sevinirim Caner@emolya Keaboo@emolya
  • Oyun hep görevlerle mi ilerliyor ? Ne zamana kadar yapıyoruz ?
    Ben bir görevi tam bitirdim bir gezegenden çıktım sonra bakayım ne oluyor diye gezegene dogru sürerken 'gidersek ölürüz gibisinden bişey dedi o gezegenin oldugu odayı yeniden oynattı görevi baştan yapmak zorundayım şimdi
    ilk görevlerdeyim , ne zaman sonra ne olur değişiklik olur mu hep böyle single olarak görev mi yapıyoruz ?
  • görevleri tek yapmak zorunda değilsin grup yapılabiliyor. amaç 50 lvl olmak ister episode görevi yaparak istersen uzaydaki gezegenlere yaklaşınca gelen patrol görevlerini yaparak lvl alabilirsin.
    bu oyun için ts şart tabiki yardım gerekirse ts adresi verebilirim yazarak bir yere kadar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.