Şimdi Ara

STAR TREK ONLİNE Oynayanlar Buraya!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
8.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strato026 -- 4 Ocak 2020; 13:25:53 >

• Birak bence bu oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Birak bence bu oyunu

Hocam nette sci-fi oyun çok araştırdım ama star trek gibi bir oyun bulamadım. Eve online hariç tabiki ama Eve' ye para veremem. Oynama amacımda en iyilerden olmak değil sadece zevk alabilmek bildiklerinizi benimle paylaşırmısınız?
  • Black light retribüşın var yazilisi aklimda degil

Planetside 2 var.

• Biliyorum o oyunları ama benim aradığım tarzdaki oyun Star Trek online bu oyunu bırakma nedenlerini söyleyin tamam oyun f2p parayı basan üstün oluyor ama para yatırmadan da hiç mi oynanamaz örneğin SWTOR da f2p üye iseniz her yönden kısıtlama getirmişler ki hiç mi hiç oynanacak gibi değil hele ki pvp lerde Star Trek de durum nasıl onu bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strato026 -- 14 Mayıs 2013; 1:11:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strato026

Biliyorum o oyunları ama benim aradığım tarzdaki oyun Star Trek online bu oyunu bırakma nedenlerini söyleyin tamam oyun f2p parayı basan üstün oluyor ama para yatırmadan da hiç mi oynanamaz örneğin SWTOR da f2p üye iseniz her yönden kısıtlama getirmişler ki hiç mi hiç oynanacak gibi değil hele ki pvp lerde Star Trek de durum nasıl onu bilmiyorum..

Bende başlamayı düşünüyorum.Fakat bu aralar meşgülüm pek oynayamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Biliyorum o oyunları ama benim aradığım tarzdaki oyun Star Trek online bu oyunu bırakma nedenlerini söyleyin tamam oyun f2p parayı basan üstün oluyor ama para yatırmadan da hiç mi oynanamaz örneğin SWTOR da f2p üye iseniz her yönden kısıtlama getirmişler ki hiç mi hiç oynanacak gibi değil hele ki pvp lerde Star Trek de durum nasıl onu bilmiyorum..

Benimde finallerim var şu haftalar pek giremiyorum Müsait olduğunuz vakit iletişime geçeriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strato026 -- 22 Mayıs 2013; 11:35:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Benimde finallerim var şu haftalar pek giremiyorum Müsait olduğunuz vakit iletişime geçeriz..

Hafta sonu musait sayılırım

steamcommunity.com
    Steam Community :: Error
    http://steamcommunity.com/id/SgtWoodsTr

• 1.5 yıldır oynuyom . şu an 5 türk ts den oynuyoruz. oyun içi yardıma ihtiyacınız olursa oyunda sağ üste mektup işaretinden
    zulfikarli@zulfikarali ye mesaj atarsanız ben sizi bulurum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulfikarali

1.5 yıldır oynuyom . şu an 5 türk ts den oynuyoruz. oyun içi yardıma ihtiyacınız olursa oyunda sağ üste mektup işaretinden
    zulfikarli@zulfikarali ye mesaj atarsanız ben sizi bulurum :)

Eyvallah hocam fakat oyunda mesaj gönderemiyorum ben müsait olduğum bir ara sizinle iletişime geçeceğim.
  • arkadaşlar ben star trek online yaklaşık 2 yıldır oynuyorum oyunda parayı basan üstün olur zihniyeti asla yok bakın asla diyorum online oyun içerisinde sürekli yeni misyonlar ırklar gemiler vs çıkaran tek oyun arkasında 5000 kişilik bir ekip var oyunda paranın önemi yok oyunda tek önemli olan birlik beraberlik inanın bizim türk filomuz ama ne yazıkki türkler dağınık vaziyette eğer bir arada olabilsek çok başarılı savaşlara imza atarız oyun hakkında öğrenmek istediğiniz her konuda basite indirgeyerek dahi olsa anlatırım.Yardımcı olurum son kez söylüyorum oyunda paranın hiçbir önemi yok hatta paraya bile gerek yok mesaj atın bana açıklayayım ayrıntılı.Forumda takip ederim ama iletişime geçmek isteyen arkadaş varsa x-ares-x@hotmail.com.
  • Arkadaşlar bu video size birazda olsa fikir sağlar isterdim ki burada 5 türk olarak savaşmak ama olmuyor arkadaşlar başka filolarda her neyse özgür düşünce saygılıyım arkadaşlar facebookta grubumuz var isterseniz orda buluşabiliriz resim ve videolarımız var daha kolay iletişim kurarız dediğim gibi oyunda tek önemli olan birlik beraberlik biz türkler bunu beceremedik.Altta facebook adresi ve video saygılar

facebook adresi:(https://www.facebook.com/groups/146286462155019/)

video:http://www.youtube.com/watch?v=qhFhz6MiEp0
  • Yaklaşık olarak bu oyunu 5 aydır oynuyorum ve bugüne kadar oynadığım bir çok oyun da parayı basan kazanır mantığı vardı ki bu tür oyunlar zaten belli bir süreden sonra sıkmaya başlıyor ama star trek online için şunu kesinlikle söyleyebilirim ki emek harcamadan hiç bir şey yapamayacağınız bir oyun. Ayrıca Uzay yolu film ve dizilerinin tüm serisini izlemiş arkadaşlar var ise oyun kesinlikle daha da saracaktır. Çünkü oyunda ki sektörler ve gezegenlerin bir çoğu ve oyunda ki karakterler, gemiler, ırklar ve görevlerin yaklaşık % 70'lik bir bölümü uzay yolunda ki film ve dizilerinden alıntı. Oyunda ulaşmak isteyen arkadaşlar olur ise elimden geldiğince yardım da bulunmak isterim.
    EFG@Efg07s07

• ben de bu tür oyunları aşırı severim, ancak istesek de size ulaşamayız kolayca. Hep bi iletişim sorunu oluyor. Ben de eve ye başlamıştım, nereye kadar soru sorabilirim ki sonuçta. Oynayan kitlesi varsa, guildi ya da bu oyunda ne deniyorsa bilmiyorum bir topluluk varsa, ben de girerim.
  • Bu oyun zaten yazarak çizerek anlatılamaz, birisindende öyle kolay kolay öğrenemezsiniz. Biz de bu yüzden oyun için bir ts kullanıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulfikarali -- 20 Ağustos 2013; 1:52:12 >
  • arkadaşlar (BERKAY_TURKEY@Ares2011) ekleyin yardımcı olurum gözünüz korkmasın herşeyin bir açıklaması anlamı var bizde okulunu okumadık bilen birilerden öğrenmek kolaydır oyun içindede sesli chat var ordan da yardımcı olurum görsel olaraktan korkmayın arkadaşlar zor değil bizler nasıl yapıyorsak side yapabilirsiniz istek olsun bu arada her türlü soruya açığız önce uzun parça parça bir anlatım ki biz böyle oyuncu çok kazandık ama online olmanız gerekli tabikide bağlı kalın demiyorum ama kavrayana kadar yukarıdaki arkadaşım oyunu çok güzel anlatmış burda parayı basan değil akıllıca oynayan kazanır kolay gelsin
  • Bu arada filomuz var katılmak isteyen oyun içinden eklerse filoya alabilirim ve oyun hakkında her konuda yardımcı olurum.
  • Arkadaşlar oyunda en önemli konu birlik beraberlik olmak ama ne yazık ki bunu başaramayan tek millet biz Türkleriz.Herkes dağınık bir araya gelmeye kimse yanaşmıyor,işte oyunun burda tadı kaçıyor. Bir olmanın önemi her filonun bir starbase var ve bu starbase filo üyeleri geliştirebiliyor.Bizim filo 3 level olmak üzere az kaldı ve biz bunu 3 arkadaş yapıyoruz.Ne yazık ki diğer filolar 5 level oldular ve en az sayıları 25-30.Bu ne gibi fayda sağlar.Oyunun tek kilit noktası.Bazı arkadaşlar yorum da yazmış akıllı oynamak evet akıllı oynamak yetenek puanı dağıtırken değil çok fazla yeni gemi çıktı ve inan geminin hiçbir önemi yok önemli olan içine takacağın malzeme starbase 5 level olan filolarda elite silah satışı var yanlız o filo üyeleri alabiliyor ve oyunda hiçbir yerde satılmıyor.Ben sürekli pvp yaptığım için farkı görüyorum.Sen vurduğun dps ile adamın taktığı elit silahla vurduğu dps arasında tonla fark var.sadece silah değil kalkan motor deflektör vs adamlar en iyisini kullanıyor.Dolayısıyla pvplerde fark belli oluyor 15-0 gibi sonuçla.Daha çok malzeme güçlendirici konsollar güçlü silahlar ek güç veren malzemeler vs daha çok. Bunu neden anlattım oyunun özeti bu evet para yok harcamazsınız parayla alınanları oyundan çok rahat kazanırsınız.Önemli olan birlik beraberlik ve hep birlikte starbase geliştirmek.Ordaki malzemeler herkesin, kendi pazarımız oyuna yeni girende elite silah alabilecek ,oyunun özeti bu arkadaşlar.Bizde bu birlik olmadığı için pvplerde Türklerden söz eden yok.İsterdimki güçlü bir filo olalım pvp kampları oluyor,turnuvalar oraya katılmak.Bizden söz edilmesi ama hayalden öte başka birşey değil, kıssadan hisse arkadaşlar sayımız artmadıkça oyundan zevk almak zor.Yoksa oyunu anlamak çok kolay kim anlatır nasıl yardımcı olur kapımız açık yeterki istekli olun dediğim gibi sıfır ingilizcem var ama hangi malzeme ne işe yarar hangi silah nasıl etki eder vs bu konuarları biliyorum ve gelen arkadaşa basite indirgeyerek ben ve arkadaşlarım anlatırız.2 yıla yakındır oynuyorum ama 3 üyeden yukarı çıkamadık.Herkese saygılar....

• Ben oyunu indirdim nihayet oyunda buluşalım Fleet'e ihtiyacım var.

@ares2006
  • Fleete alayım tam üye adını yaz örnek Ahmet98@Türkiye2013 gibi yaz ekleyeyim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.