Bildirim
Star Wars Battlefront II
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Emin değilim ama belki bu başlıktaki mesajlar sana yardımcı olabilir.
http://forum.donanimhaber.com/m_4610105/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURTARICI -- 26 Kasım 2005, 18:41:05 > -
kurtarıcı tesekkurederim bi deneyim :) -
kurtarıcı denedim çalışıyo saol -
Önemli değil kardeş,eğer online olarak oynamak istersen bu başlık altından görüşelim -
Ben bu oyunu indirdim birkaç bölüm geçtim ama hep birbirinin aynı bölümler takım oalrak git bayrağı al geri gel hep böylemi eski starwars oyunlarına ne oldu eskiden tek başına gider elde kılıç biçerdin milletin birde iyi taraf güçleri ve kötü taraf güçleri vardı bu neya tam rezil olmuş -
quote:
Orjinalden alıntı: guguk
Ben bu oyunu indirdim birkaç bölüm geçtim ama hep birbirinin aynı bölümler takım oalrak git bayrağı al geri gel hep böylemi eski starwars oyunlarına ne oldu eskiden tek başına gider elde kılıç biçerdin milletin birde iyi taraf güçleri ve kötü taraf güçleri vardı bu neya tam rezil olmuş
Kardeş senin dediğin oyun jedi knight serisi,bu o seriden çok farklı.Battlefront serisi starwars filmlerinin senaryosuna göre uyarlanan bir oyundur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURTARICI -- 26 Kasım 2005, 20:16:22 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X