Şimdi Ara

STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
634
Cevap
19
Favori
28.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Standart PS4 için konuşuyorum grafikleri kötü diyen arkadaşlar 60fps yapmak için adamlar mecbur fedakarlık yapmak için ayarlardan kısmak zorunda kalıyorlar o uzak çizimler dediğiniz şeyler buğulu gösteriyor ya onun aynısı BF4'de de böyleydi hatta BF1'de böyle multi için konuşuyorum single da 30fps yapıp diğer ayarları yükselticeklerdir. Pro'da oynayan arkadaşlar sizde nasıl memnun musunuz?

Pro'da 1440p olucak diye okumuştum 1080p mi yoksa? yoksa single için mi geçerli 1440p? her iki konsolda da 60fps ayarlandı ayarlar elbet farklıdır.
  • Oyunun betasini oynadim oyuna bir turlu isinamadim bilmiyorum star wars u cok severim belki isin silahlarindan midir bilmiyorum ama ilk oyun daha heyecanli gelmisti.

BF1 bana hem grafiksel hemde oynanis olarak daha guzel gelmisti belki beta daki harita guzel degil bilmiyorum. Uzay savaslarinda ise cod infinitewarfare gibi geldi cok bisey yok bf1 single daki ucak bolumu cok eglenceliydi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SW2 Beta, en nefret ettiğim Multiplayer oynanışının en kral örneği olmuş. Kim kime dum duma, ne noluyor, ne bitiyor, kim nerden ateş ediyor, kim ne yapıyor, nereye gidiyor, nerden geliyor belli değil. Tam bir keşmekeş. Bak şurda çatışma oluyor bende katılıyım, bak şu noktaya atak yapmamız lazım koş gidelim, şurayı korumamız lazım gidip yardım ediyim falan dersen zaten geçmiş olsun. Oyundaki objective'ler gitmen, alman, atak yapman veya koruman gereken yerleri değil tam tersi uzak durman gereken yerleri gösteriyor...

Grafiklerden ziyade oyunda mide bulandırıcı derecede efeklere abanmışlar. PC'lerde de böylemi yoksa konsollara özel bi durum mu bilmiyorum ama oyuna girdiğimde kezban instagramına girmiş gibi oldum. Bloodborne oynarkende beni fazlasıyla rahatsız etmiş olan şu chromatic aberetion olayını da, parlama efektlerini de, motion bluru da rahatsız edici derecede abartmışlar. Bunlar yetmezmiş gibi hadi ana menüler neysede, oyunun içindeki arayüze ve en önemlisi bütün HUD'a uyguladıkları cızır cızır distortion efekti göz kanatıyor... Nişan aldığınızda giren vinyet efekti bile benim oyunu oynamamam için başlı başına bir neden. Zaten marimar gibi efekt üstüne efektten kim nerde ne yapıyor nerden ateş ediyor seçilemiyorken birde nişan alınca ekranın dört bir yanının simsiyah olması çekilecek iş değil...

İlk oyun gibi 1.5 sene sonra Deluxe Edition'ı bi paket sigara fiyatına düşünce alıp, single kısmını oynayıp silerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 7 Ekim 2017; 13:1:47 >

• Çoklu moddaki 20vs20 olan haritadan baya sıkıldım başka harita koymamaları büyük hata. Diğer 16 kişilik map da oynadım o biraz daha güzelmiş. Sanırım harita kıtlığı var, silah sıkıntısı var silahları ben beğenmedim Sniper haricinde diğerlerini iyi kullanamadım. Onun dışında eğlenceli oyun olmuş. Keşke oyuna girmeden önce TPS mi? FPS mi? oyna seçeneğini koysalardı oyun içi değiştirmek biraz adaletsizlik olmuş. Ben FPS ile pusarken adam TPS ye geçip beni çok rahatlıkla öldürüyor.

Sanırım beta diye böyle oyun tam sürümde neler olup biticek bakıcaz yorumlara göre değerlendiricem.
  • İlk oyun yeni çıkan dan daha güzeldi.hiç beğenmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün benimde bf2 betayı ps4 te deneme şansım oldu.Ne bileyim oyun ilk oyundan çok farklı olmuş.Silah seçeneklerinin kısıtlı olması kötü olmuş bence.10 dakika oynadıktan sonra sıkıldım oyundan.Hero ları puan ile almka güzel olmuş ama herolar çok çabuk ve kolay şekilde ölüyor ve heroların verdiği hasar ilk oyuna göre bayağı düşmüş.Tabi oyunun tam halini oynamadan kesin birşey denemek yanlış olur.Fiyatı düşmeden alınmaya değmeyeceğini düşünüyorum.Şimdilik bf1 ile devam edeceğim, ps4 te beraber oynamak isterseniz "volcy123" ekleyebilirsiniz iki oyun içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santa_Monica

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: Santa_Monica

Xbox one da grafikler çöp , çözünürlük 900p bile değil kesin. Ps4 pro da nasıl , ona indirmeye uğraşmayacam ama gözünü seveyim Playstatıon ın abi.

Meh. Hic etkileyici gelmedi grafikler Pro'da. Uzak cizimleri batirmislar. Bf1'in Ballroom Blitz haritasi bu oyundan daha guzel gorunuyor.

Bu oyun ilk cikisini yapar. Hype'a kapilan parasini kaptirir, en gec 2 hafta sonra unutulur biter. Bf1 gibi kalici olamaz. Multi icin tabii. Single'i ortalama 10 saatlik doyurucu olursa indirimde alirim sahsen.

Battlefield 1 kadar da mı değil grafikler pro da? Yine iyiydi onda, demek ki konsola özenmemiş herifler, ilk oyun standart ps4 te muhteşem gözüküyordu.

Bf1 daha iyi gorunuyor bence.

• Hero olayı haksızlıktı bence. Haritayı ezberleyenler tanrı modunda geziniyordu. Gücünün düşmesi daha iyi.
  • @5150 III, arkadaş yukarda çok güzel açıklamış. Oyunda ilk oyuna göre bir farklılık, yenilik, eğlence yok, sıkıcı. Ama olsa bile sırf yenilik yapıcaz diye o saçma grafik efektler varken olmaz bu iş. Hadi oyun içine koydun, menüye niye koyarsın, gözümüze kastınız mı var?

• Oyunun 1 vardı severek oynadım . 2 beta hoşuma gitmedi.önceden ilk çıktığında almayı planlıyordum. Betadan sonra iyi indirim olmadan almamam.

• Şuan bu oyunun beni en büyük cezbettiği noktalardan birisi gelecek tüm içeriklerin ücretsiz olması EA'nın böyle bir şey yaptığı normalde görülmez ama son oyun diye böyle kıyak geçtiler. Nereden baksak 2 yıl oyun güncelleme alır. Fiyatta elbet yılbaşında yarı yarıya ineceğini düşünüyorum ben o zaman kaparız kesin.

Her ne kadar Star Wars hayranı olsam da dünyasını sevsem de 270 lira içim vermiyor. İçerik sıkıntısıda var şuan beta diye umuyorum böyledir, tam sürümde içerik çıkartırlar inş.
  • Genelde herkes sıkılmış bende öyle ne umutlarla beklemiştim ama Yok ya 10 dk dayanamadım bi bayık geldi indirimde alınır acele etmeyin

• Cok umutluydum bu oyun icin mekanikler bana kalirsa fena degil, icerik zenginligi gelirse bi seye benzeyebilir. Fakat, kac fps olursa olsun, bu grafikler 2017 yili icin kabul edilebilir degil kesinlikle. Oyun ps3 bf3 seviyesinde grafik sunuyor, sadece 3 metre capinizin kaplamalari yukleniyor ve onlar da çok kalitesiz. Grafik olarak nasıl bu kadar gerilediler anlamadim. Bu çözünürlüğü kimse 1080p diye yutturamaz 720p'ye daha çok benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Beerbender -- 8 Ekim 2017; 0:16:17 >
  • Pro ve 4K da grafikler çok iyi. Pro asıl gücünü bu ve bundan sonraki oyunlarda gösterecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 8 Ekim 2017; 0:8:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Pro ve 4K da grafikler çok iyi. Pro asıl gücünü bu ve bundan sonraki oyunlarda gösterecek.

Aslında kendi adıma beklentim güç gösteri yerine oyunun oynanış mekaniği ve verdiği zevktir bf1 her ikisine hitap ediyordu bence bu oyunun betasını oynamam bana sadece bf1’in el ayarımı kaybetmeme neden oldu o kadar kötü bence, çok severim sw ama 1. Oyunu aratacak gibi duruyor

• Grafik delisi değilim ama ilk oyuna göre geriye gitmiş gibi geldi. Bunu pro sahibi olarak söylüyorum. Oynanış ve çatışma mekaniklerine açısından zaten bir beklentim yoktu ama bu konuda da ilk oyunun gerisinde kalmış. Yediden yetmişe herkesin alması amaçlanan casual bir oyun daha. Analog kontrolleri yine becerememisler. Rekabetçi oyun arayanların beklentisini karsilamayacaktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun grafikleri Ps4 demi kötü sadece

Ps4 ü zorlayacak bir grafik yoktu oyunda

• Herkes eleştirmiş fakat ben 1. oyunu oynanamiş biri olarak cok beğendiğimi soyleyebilirim.2 gündür zevk alarak oynuyorum.Denemeden karar vermeyin, hoşunuza gidedebilir gitmeyedebilir ama buna ancak siz karar verebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: goaben

Herkes eleştirmiş fakat ben 1. oyunu oynanamiş biri olarak cok beğendiğimi soyleyebilirim.2 gündür zevk alarak oynuyorum.Denemeden karar vermeyin, hoşunuza gidedebilir gitmeyedebilir ama buna ancak siz karar verebilirsiniz.

Beta denemek için var dostum Zaten bf1 betayı oynadık deli keyif almıştık grafikler muazzam dı oynyışta keza öyle ama bunda yavanlık söz konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: mcankb

Bu oyunun grafikleri Ps4 demi kötü sadece

Ps4 ü zorlayacak bir grafik yoktu oyunda

Grafikler felan kötü değil, multi için yeterli. Bazı arkadaşlar konsolu PC ile karıştırıyor galiba anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.