Şimdi Ara

STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
19
Favori
28.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah bu yayılır da böyle saçma sistemden kurtuluruz. Bunu savunanlar ya zengindir ya da düşük zekalıdır bana kalırsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun açılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Battlefront 2 ve Overwatch için bazı ülkeler kumar soruşturması başlatmış iş oldukça ciddiye biniyor hayırlısı. Birileri bu pisliğe dur demeliydi. Ama gel gör ki bizim ülkemizde bunu savunanlar var !!

Hocam beni kastediyorsan ilk duyduğum da ben de çok sinirlenmişim hatta moralim baya bozulmuştu oyunu almaktan vazgeçmiştim.öte yandan büyük star wars hayranıyım hep iyi yanını görmeye çalışıyorum.

Sistem berbat sonuna kadar katılıyorum.sadece düzeleceğinden,düşündüğümü gibi kalmayacağından umudum var.Ea oyun dünyasındaki en büyük tepkiyi aldı, bu kadar fazla tepkiyi kaldıramazlardı o yüzden hala değişiklik yapıyor.

Oyun için ödemeler geçici olarak kaldırılmış.adı en kötü oyun firmasına çıkmışken daha fazla büyük 'kandırmalar' yapamazlar bence.adlarını temize çıkartmaları gerekiyor yoksa şirketin geleceği sıkıntı.

• Nasıl kumar soruşturması var ben onu anlamadım , fifada yıllardır her sene yeni oyunda futta dönen paralara kimse karışmayıp buna mı karışıyor daha oyun bugün resmi olarak çıktı 4 senedir oynanan oyunla beraber soruşturma başlatılıyor savunduğum tarafı yok ama ea yıllardır böyle codda kasa için para verdiğinde daha değerli eşya çıkıyordu mesela pes içinde geçerli siyah top oyun kredisiyle alındığında gelme olasılığı yüksekti , kimse sütten çıkmış ak kaşık değil hepsi aynı...

• Ds4 yontemini çalıştıramadim. Kendi hesabimdan oynuyorum ama profil sec profili. Deneyen var mi?

• Tüm oyun içi alımları kaldırmışlar şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 17 Kasım 2017; 12:10:19 >

• Benim oyun US Psn. Merak ettim TR Psn’den alanlar oyun Türkçe mi?

• Yaklaşık 2 saattir oynuyorum oyunu. Multide her moduna girip oynadım şuana kadar. Bana kalırsa oyun gayette keyifli ve tatmin edici. Betadaki grafiklerle alakası yok oldukça güzel ve akıcı bir oyun var. Optimizasyon ve bağlantı kalitesi sorunsuz. Ayrıca bilmiyorum bu aralar çok COD oynadığımdan mıdır ama kill almak için ecel terleri döküyorum resmen. Oldukça tatmin edici bir zorluğu var oyunun.

Micro ödemeler şuan kapalı gözüküyor zaten US psn alıp TR'den oynadığım için beni ilgilendirmiyor bu konu. Silahlar falan görevlerle açılıyor yani mesela Assault'un sıradaki silahını açmak için 50 kill al bu sınıfta diyor. Star cardlar falan malesef ya credit ile ya da paket açarak açılıyor yanlış görmediysem ama şuanlık dediğim gibi micro ödeme yok paketi de oyundan kazandığın puanlarla açıyorsun.

Ben oynarken aşırı keyif aldım. İlk oyundan da almıştım bu keyfi zaten. Bence ön yargısız yaklaşmak lazım. Kendi fikirlerim bunlar tabi ki, yaygara yapmaya gerek yok.

• İsmi Star Wars olan bi oyun paragöz EA'nın elinde yok olup gitti.bu oyunun insomniac games tarafında PS exc. olarak yapılmasını çok isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 17 Kasım 2017; 14:44:23 >
  • Geçen oyundan baya keyif almıştım ama buna para veresim gelmedi nedense..
  • Düzelmesi için daha çok beklersiniz. P2W sistemi geri gelecekmiş. Oyunun mekaniklerine adapte edilmiş bir şeyden bahsediyoruz. Oyunda karakter ilerlemesi tamamen kartlara bağlı. Kartın ne kadar iyiyse sen de bir o kadar daha iyi oluyorsun. Payback'te de aynı mekanik var.

Firmanın adını bile yazmak istemiyorum "Malum firma" alacak o parayı sizden.

Oyunculara-Reddit'e-helal olsun. Böyle bir oluşum görmedim.
  • 2 kere üst üste online Star Wars çıkararak milleti Star Wars’tan soğutacaklar.

İnsanlar hikayeye dayalı single player Star Wars istiyor. Online ile Star Wars’ın ne alakası var! Boş boş amaçsız oyun yapıyorlar.

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Hocam online güzel hoşda kredi sistemi yanlış.Tabi hikaye modunu isteyende çok fakat multiplayer atmosferi hakikaten oyunun çok iyi.
    Star wars serisi yanlış firmanın ellerinde.
  • oyunu aldım, alayınızı çarpıcam ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mylevi

oyunu aldım, alayınızı çarpıcam ^^

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 22 Kasım 2017; 0:41:0 >
  • Beyler ilk oyunu beğenmediğim için bu oyunuda takip etmedim, oynayanlara bazı sorularım olacak cevaplarsanız sevinirim;

1- Oyun Türkçe mi?

2- Hikaye modu varmı?

3- Hikaye modu varsa uzunluğu nedir, başarılı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Beyler ilk oyunu beğenmediğim için bu oyunuda takip etmedim, oynayanlara bazı sorularım olacak cevaplarsanız sevinirim;

1- Oyun Türkçe mi?

2- Hikaye modu varmı?

3- Hikaye modu varsa uzunluğu nedir, başarılı mı?

1) Benim oyun Us psn. Tr psn’de Türkçe değil galiba.

2) Hikaye modu var.

3) COD WWII hikaye modu kısaydı ama swbf2’nin hikaye modunun uzunluğu fazla. Oyna oyna bitiremedim daha. Ve hikaye modu da başarılı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 23 Kasım 2017; 21:36:29 >
  • onur01 kullanıcısına yanıt
    Evet hikaye kısaydı ama güzeldi eğer ondan uzunsa en az 7 saat sürüyor demektir cevabınız için teşekkür ederim

Peki genel olarak oyun hakkında düşüncrniz nedir oyun bu kadar yerden yere vuruluyor sizce haklılar mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Evet hikaye kısaydı ama güzeldi eğer ondan uzunsa en az 7 saat sürüyor demektir cevabınız için teşekkür ederim

Peki genel olarak oyun hakkında düşüncrniz nedir oyun bu kadar yerden yere vuruluyor sizce haklılar mı?

Rica ederim. Aynen WWII kısa ama güzeldi. SWBF2 için konuşacaksak genel olarak hikaye modunu da multiplayer’ını da beğendim. Multiplayer oyunlarda DİCE iyi işler çıkarıyor. Normalde DİCE hikaye modlarını pek önemsemezdi ama bu oyunda hikaye modu beklentimin üstünde çıktı. Oyunun tepki çeken kısmı galiba uygulama içi satın alımlardı. Onun dışında bence yerden yere vurulacak bir durumu yok.

• oyunda istatistik bölümlerini bulamadım? evvelki oyunda vardı attığın mermiye kadar sayardı her şeyi? kd yükseltmek için kendimi paralardım. şimdi yok ? sizi ne kadar kstiğimi görmek isterdim eheh
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.