Şimdi Ara

STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
634
Cevap
19
Favori
28.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hikaye modunu henüz oynamadım ama yayınlanan gameplay uzunluklarına bakılınca 4 saat civarı olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nopnog

Hikaye modunu henüz oynamadım ama yayınlanan gameplay uzunluklarına bakılınca 4 saat civarı olması lazım.

4 saatten uzun bence.zaten 2 saat 15dk film sahnesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 24 Kasım 2017; 11:50:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Evet hikaye kısaydı ama güzeldi eğer ondan uzunsa en az 7 saat sürüyor demektir cevabınız için teşekkür ederim

Peki genel olarak oyun hakkında düşüncrniz nedir oyun bu kadar yerden yere vuruluyor sizce haklılar mı?

ilk başta ben de abartıldığını düşünüyordum ama oyunu uzun süre oynayınca eleştirilerin sonuna kadar haklı olduğu gördüm.

-oyun sistemi tamamen bir kumar,bunun hakkında fransa,avustralya,belçika gibi ülkeler soruşturma yapıyor.

-oyun pvp tarihindeki en kötü pvp ödül sistemine sahip.istersen 100-0 gibi bir skor yap,ya da bütün maç afk kal,aynı parayı alıyorsun.

-oyunun atmosferi iyi ama mekanikleri kötü.

-bir kutu açana kadar 3-4 saat geçiyor.kutudan çıkanlar ise genelde hiçbir işe yaramıyor.hep oynadığım sınıf düşük lvl iken hiç oynamadığım sınıf yüksek lvl e sahip.

Büyük star wars hayranı olmama rağmen 6 gün zar zor dayandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 24 Kasım 2017; 14:43:11 >

• nopnog kullanıcısına yanıt
    COD: WWII'den uzun ise 4 saatten fazla olması lazım WWII 6 saat sürüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzun cevabınız için teşekkürler öncelikle ben online oyundan daha çok hikaye modunu merak edenlerdenim zaten online'da WWII oynuyorum bu oyunada bir iki kere bakarım herhalde

Kumar sistemi gibi bir sistem kurmaları gerçekten sinir bozucu umarım EA'ya ciddi cezalar gelirde tüm yapımcılar bundan ders çıkartır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Star Wars'ı çok sevdiğim için dayanamayıp aldım oyunu, hiç olmadı hikaye modunu bitirip satarım gözüyle bakıyorum.hikaye modu genel olarak beğenilmiş.Oyunun multisi zaten çok beğenilmiş , bakarım bi kendim deneyimlerim EA'nın çıkardığı olayın oynanışa ne denli olumsuz etkisi var eğer çok bi etkisi yoksa multiye geçerim.Geçenlerde o sistemi bir süre kaldırdıklarını açıklamışlardı tahminen tamamen kaldıracaklar öyle gözüküyor, yani umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 25 Kasım 2017; 5:16:56 >
  • Oyunu aldım 7.9GB'lık bir güncelleme yapıyor, o kadar yerden yere vurulmuş bakalım nasıl olmuş
  • Source kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar oyun kötü değil.Hatta şuana kadar çıkmış en iyi grafikli star wars oyunu.Amerikda oyuncular micro ödeme sistemini protesto ediyorlar.Haklılarda.

Şuan oyuniçi ödemeyi kaldırdılar fakat baskı halen devam ediyor.Ben multisini oynadım böyle iyi atmosfer olamaz.Bazı haritalar hem gece gem gündüz.
  • GunslingerofMoon kullanıcısına yanıt
    Atmosferi iyi ama grafiği bekleneni vermedi bence.battlefront 1 de üst düzey grafik yapmışlardı ama bf2 de çok fazla üstüne koymamışlar.1 yıl önce çıkan battlefield 1'in bile daha gerçekçi grafikleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 25 Kasım 2017; 23:58:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunslingerofMoon

Arkadaşlar oyun kötü değil.Hatta şuana kadar çıkmış en iyi grafikli star wars oyunu.Amerikda oyuncular micro ödeme sistemini protesto ediyorlar.Haklılarda.

Şuan oyuniçi ödemeyi kaldırdılar fakat baskı halen devam ediyor.Ben multisini oynadım böyle iyi atmosfer olamaz.Bazı haritalar hem gece gem gündüz.

Multiplayer daha oynamadım ama hikaye güzel ilerliyor Lootbox konusunda oyuncular haklı inşallah oyun dünyasından tamamen kalkar bu sistem ama biraz zor gibi..

Bu arada ufak bir unbxing videosu çektim

• quote:

Orijinalden alıntı: LannisTargaryen

Atmosferi iyi ama grafiği bekleneni vermedi bence.battlefront 1 de üst düzey grafik yapmışlardı ama bf2 de çok fazla üstüne koymamışlar.1 yıl önce çıkan battlefield 1'in bile daha gerçekçi grafikleri var.

Grafiksel açıdan bence fazlasıyla beklentileri karşıladı daha ne olabilir ki bu grafiğin üstüne? Oyunun en başarılı yönü grafikleri kesinlikle
  • Source kullanıcısına yanıt
    Doğru en iyi yanı grafikleri zaten çok iyi grafiği var.ama biraz da animasyonmuş gibi hissettiriyor yapay olduğu belli oluyormuş gibi.battlefield 1'e göre kıyasladığım için öyle demiştim onda pek yapaylık hissi yoktu.ama bu his star warsun çok renkli olması,bf1'in de daha çok koyu tonda olmasından dolayı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 26 Kasım 2017; 3:53:54 >
  • Birlikte oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir;

PSN: mrkocak
  • ilk oyun rezaletti 2. oyun nasıl olmuş beğendinizmi ?
  • totolarından kahraman yaratmayı (tövbe) bıraksalar sadece bildiğimiz evreni bize verseler ne güzel olacak emenike. zaten film de lüleburgaza cuma günü gelecekmiş gel de günaha girme
  • Oyun çıkalı daha bir ay olmadı buralar ölmüş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mikro odemeler kalkti mi tamamiyle. Indirime girmis aldim oyunu

• ilk ana güncellemesi çıktı, 1.0 güncellemesiyle beraber;

star wars the last jedi filmiyle paralel 2 yeni hero oyuna eklendi; finn ve phasma

ana hikayeye eklenecek resurrection dlc'si gelmiştir. bu dlc ile birlikte;

• 3 yeni campaign bölümü oyunu eklendi.
    • multiplayer'da kara savaşlarının geçeceği yeni "crait" haritası oyuna eklenmiştir.
    • multiplayer'da yıldız savaşlarının geçeceği yeni "d’qar" haritası oyuna eklenmiştir.

kahramanların yıldız savaşlarında kullandığı araçlara yenisi eklenmiştir.

• poe dameron için tallie lintra’s rz-2 a-wing.
    ve bir çok hero ve klaslarda balans ayarları, oyun dinamiklerini iyileştirici ayarlamalar yapılmış.

gelen tepkiler üzerine ne lootbox var ne de pay2win olayı.
    önceden parayla sattıkları dlc'lerdeki içerikler ücretsiz oyunu geliştirdikçe eklenmektedir. Üstelik güncellemeyle eklenmiştir bunlar. Almanızı kesinlikle tavsiye ederim, hele de su an yari fiyatina düşmüşken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camaleonte -- 15 Aralık 2017; 9:58:50 >

• Camaleonte C kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani loot box yok mu? O zaman gelişme sistemi nasıl kartlarvs yok mu?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.