Şimdi Ara

STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
634
Cevap
19
Favori
28.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    Değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

İlk oyunun grafikleri daha güzel sanki 2 ye göre.

Bunu ben de farkettim betada. Betadan sonra herhangi bir görsel iyileştirme oldu mu? Çünkü oyun geçen oyunun görsel olarak 2 gömlek altında gözüküyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Last Beerbender

quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

İlk oyunun grafikleri daha güzel sanki 2 ye göre.

Bunu ben de farkettim betada. Betadan sonra herhangi bir görsel iyileştirme oldu mu? Çünkü oyun geçen oyunun görsel olarak 2 gömlek altında gözüküyor.

Beta da banada tırtıklı göründü oyun optimizasyon olarak pekte mutlu etmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spota gelmiş midir? cod yerine almayı düşünüyorum da beklesem mi acaba
  • Dün geldi spota ama yüksek fiyatlar 220-230 arası sanırım.
  • mhasal kullanıcısına yanıt
    aynen ama 2 hafta sonra yine 200 olur değişmez pek 20tl için 2 hafta beklemek ne kadar doğru bilemedim , zaten elimde olanları takasta kullanmayı düşünüyorum bi bakayım en iyisi... almam dedim geçen oyun gibi oldu yine almaya niyetlendim ilk günden
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    Ben ea access trial oynayanlardanım fakat tam tersi bana daha iyi geldi görüntü.Acaba sadece betadamı öyleydi dediğiniz gibi?Betayı ben oynamadım.
  • Origin Access ile 2k 120hz Ultra ayarlarda oynuyorum grafikler oldukça iyi. Çizgi çizgi bir menü tasarımı var oyunun betada da böyleydi ama oyun içi öyle değil.

STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GunslingerofMoon

Ben ea access trial oynayanlardanım fakat tam tersi bana daha iyi geldi görüntü.Acaba sadece betadamı öyleydi dediğiniz gibi?Betayı ben oynamadım.

Görsellerde gelişma varsa alacağım oyunu ama beta ps3 seviyesindeydi

• quote:

Orijinalden alıntı: The Last Beerbender

quote:

Orijinalden alıntı: GunslingerofMoon

Görsellerde gelişma varsa alacağım oyunu ama beta ps3 seviyesindeydi

beta da oynanan oyuncular uzaylılar görünmüyordu bile inanılmaz sinir bozucuydu duvarlarla aynı renkteydiler bide inceydiler biraz youtube videolarına baktım diğer haritalarda daha iyi.
  • Şu oyunu hala alan(ya da iade etmeyen) varsa kendinden utansın. Bedava mobil oyunlardan bile kötü bir sistemi var.
  • sheldoncooper S kullanıcısına yanıt
    Resmi olarak yarın çıkıyor , nerede denediniz?
  • Battlefront II da tüm özellikler 2100$ ediyor.

Oyunun çıkması ile bir çok spekülasyonuda beraber getiren ea games & Star wars yeni bir tartışma konusu başlattı

Oyunda toplam 324 kart var. Bunların hepsini full upgrade yapmak istediğinizde 155,520 crafting part harcamanız gerekiyor. Ya ortalama 3111 kutu açmanız lazımken ya da 4528 saat oyunu oynayarak açmaya çalışmanız gerekicek.

Bizce saçma olsada karar sizin 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 16 Kasım 2017; 23:42:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheldoncooper

Şu oyunu hala alan(ya da iade etmeyen) varsa kendinden utansın. Bedava mobil oyunlardan bile kötü bir sistemi var.

niye utanayım ki,heyecanla bekliyorum hatta saat sayıyorum şuan.
    sisteminin o kadar da kötü olmadığını,abartıldığını düşünüyorum.sormadan söyleyim redditte,youtube da her türlü incelemeyi okudum,izledim.
  • aslında her türlü kartı açmak zorunda değiliz.ve kartlar da bulunması çok zor değil.geçen bir youtuber para harcamadan kısa bir sürede kylo için kartları fullediğini söylemişti mesela.
    oynanışa etki etmese bile aynı şey overwatch'ta da var ona bakarsan.her şeyi açmak için çok uçuk bir süre oynamak gerekiyordu.

edit:şimdi baktım da harbiden de sadece kartlar için 4500 saat gerekiyormuş,skin vs dahil değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 17 Kasım 2017; 0:1:33 >
  • Kendisinin söğüşlenmesini,60 dolar verip yarım oyun ile kazıklanmasını heyecanla bekleyen olursa bende EA yerinde olsam bende böyle yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sene aynı oyuna (FIFA) 250-300 vere vere adamları alıştırdınız bedavadan para kazanmaya şimdi mi ağlamak aklınıza geldi?

• quote:

Orijinalden alıntı: LannisTargaryen

quote:

Orijinalden alıntı: sheldoncooper

Şu oyunu hala alan(ya da iade etmeyen) varsa kendinden utansın. Bedava mobil oyunlardan bile kötü bir sistemi var.

niye utanayım ki,heyecanla bekliyorum hatta saat sayıyorum şuan.
    sisteminin o kadar da kötü olmadığını,abartıldığını düşünüyorum.sormadan söyleyim redditte,youtube da her türlü incelemeyi okudum,izledim.

Aferin sana.
  • Battlefront 2 ve Overwatch için bazı ülkeler kumar soruşturması başlatmış iş oldukça ciddiye biniyor hayırlısı. Birileri bu pisliğe dur demeliydi. Ama gel gör ki bizim ülkemizde bunu savunanlar var !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 17 Kasım 2017; 2:53:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.