Şimdi Ara

STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
19
Favori
28.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Star Wars Battlefront II | Limited Edition PS4 Pro | PS4

• Star Wars Battlefront 2 - PlayStation Store

• Star Wars Battlefront II | Çıkış Fragmanı | PS4

• Arkadaşlar oyunda Daisy Ridley'e yanaşabiliyormuyuz?
  • hikaye mode'unun oynama süresi ne kadar arkadaşlar, bilginiz var mı konu hakkında?
  • STAR WARS Battlefront II - Countdown to Launch | PS4

• us psn indirmeye açıldı
    STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017)STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Battlefront 1’i çıktığı günden ve beri sıkılmadan oynuyorum, bugün yeni oyunun delux edition’u 309 TL verip preorder yaptım, mahcup edeceğini hiç sanmıyorum, Dice oyunları çok kaliteli oluyor, dediğim gibi ilk oyunu bugün bile hiç sıkılmadan oynuyorum saatlerce.

Sormak istediğim birşey var, oyunu satın alınca sayaç çıktı, 3 gün sonra 3 gün erken erisim imkanı var delux editionlar icin, oyunu 3 gün sonra aktif edildiği saat indirmeye başlayacağız doğru mudur? Çünkü su an indiremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camaleonte C kullanıcısına yanıt
    hocam us psn indirmeye açık. 14 ünde oynayablirsin.

• Oyunun EA Access'te denemeye açıldığını unutmuşum, birkaç gün geç olsa da dün gece az biraz deneyimledim. İlk oyuna kıyasla gelen en önemli yeni karakterlerden Kylo Ren en merak ettiğimdi, oynamak oldukça eğlenceli, Force Pull ve Freeze çok güzel yetenekler; özellikle dondurma işi belki başka hiçbir kahramanda olmayanı kadar büyük avantaj sağlıyor size. Eğlenceli olmasına eğlenceli ama sesi rezalet, yani Rey'de Daisy Ridley kullanılmışken Kylo'da niye Adam Driver kullanılmamış anlamadım; maskeli sesi ses değiştiricili Kylo Ren maskesi oyuncakları kadar anca olabilirken maskesiz halindeki sesi ise içler acısı. Ayrıca çok hızlı koşuyor ve savaş alanında yara aldıkça üstünün başının çamurlarda debelenmiş gibi kirlenmesi fikri hiç olmamış, bir de emote listesinde "Traitor!" olmaması kabul edilemez.

Heroes vs Villains modunda da artık bir el Stormtooper/Rebel askeri olarak oynayıp kahramanlara yem olmak ve öbür elde bunun tam tersi durumu yerine herkes kahraman olup birbirine dalıyor, kimi zaman kim kime dum duma bir görüntü çıkarıyor bu ortaya ama dengesizliğin ortadan kaldırılması ve ölen kahramanın respawn olup geri dönebilmesi güzel olmuş. İlk oyunda da olması gerekendi ama içerik kıtlığından ve geri kalan kahramanları DLC ile satmaları gerektiğinden yap(a)mamışlardı bunu.

Gelgelelim oyun ne kadar iyi veya kötü olursa olsun kesinlikle almayacağım, EA'in 250 lira vereceğiniz bir oyunda üstüne P2W bir tutum sergilemesi kabul edilemez. Oyun hakkında kim konuşsa gerçek parayla alınıp oyun içerisinde almayanlara karşı bir takımı ciddi olan üstünlükler elde edilebilen loot sandıklarına değinmeden geçemiyor ki cidden akıl alır gibi değil; resmen ilk oyunda Season Pass'ten çok şikayet ettiniz, bakın bu sefer yok ama "free DLC" ayağına size loot crate geçireceğiz diyorlar. Season Pass ve paralı DLC olsa daha iyiymiş resmen.

Bu oyun ne zaman 20-30 dolara düşer anca o zaman alınır, paralı loot crate'ten tutun oyuna sonradan bedava eklenecek Finn ve Phasma'ya kadar olan şeyi bile oyun içi de olsa krediyle açtırma zihniyetiyle bu sefer cidden iyi bir oyun yapmış olsalar bile kendi işlerini dinamitleyecekler ki umuyorum öyle olur. Muhtemelen deneme süresince de karakterlerin çoğunu kullanamayacağım, zira oyunla beraber bile gelseler "orada değiller" ve öncelikle bir şeyleri oynayıp, belli bir krediyi oradan kazanıp onunla karakterleri açmanız gerekiyor. Hazır EA Respawn'ı da almışken bir de Titanfall 3 patlatıp gökten Titan yerine dev bir loot sandığı düşürtsün, tam yerinde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 11 Kasım 2017; 12:6:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 34sem

hocam us psn indirmeye açık. 14 ünde oynayablirsin.

Hocam ben uk(İngiltere) psn kullanıyorum, 14 ekimde oyunu oynayamayacak miyim bu durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camaleonte -- 11 Kasım 2017; 13:50:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Star Wars Battlefront II | Limited Edition PS4 Pro | PS4

Bunun için beklemedeyim

• Camaleonte C kullanıcısına yanıt
    ingiltere saatiyle 14 ekim 00:01' de tam sürüme erişebilirsiniz.

• Daha oynanış açılmadı dimi..
  • 34sem kullanıcısına yanıt
    Kasım

• uykudan yeni kalkmıştım hocam.

• Battlefront II'de tek bir kahramanı açmak 40 saatinizi alıyormuş. Tüm kahramanları açmak da totalde 170 saat kadarlık bir Galactic Assault oynanışı istiyor.
    https://www.reddit.com/r/StarWarsBattlefront/comments/7c6bjm/it_takes_40_hours_to_unlock_a_hero_spreadsheet/

Bu rakamların hepsi oyunun EA Access denemesi tecrübe ederek hesaplanmış. Benim buna vaktim yok, pek çok oyuncunun da olduğunu sanmıyorum. AAA oyun fiyatına telefonunuza marketten indirdiğiniz bir oyunmuşcasına Pay-2-Win hatta o bile değil, Pay-2-Progress zihniyeti; EA insanlar bu oyunu almasın diye her şeyi yapıyor. Kafayı yemişler resmen, tek bir trooper sandığını açmak bile 2.5 saat sürüyor, bu kadar mikro ödeme yapmaya zorlamak inanılmaz. Bu oyun bu haliyle çıkarsa ve bu işe bir ayar gelmezse BFII iki ay bile dayanmaz ama o iki ay da EA'in filmin de gazıyla Star Wars adına kapılıp alacaklardan milyonları cukkalaması için yeter de artar gerçi.

Birkaç gündür insanlar internette deli gibi tepki gösterip ön sipariş yapanlar iptal edince de EA hala oyundaki her şeyin oynayarak açılabildiğini savunuyor ve düzeltilecek bir şey yok demeye getiriyorlar. Oyundaki her şey oynayarak açılıyor ama 500+ saat oynarsanız. İşin daha beteri de kahramanları açmak için kredi biriktirmek isterseniz loot sandığı açmamanız gerekiyor ki birikim yapabilecek durumda olun, tabii ki kolay yolu seçip oyun içi kristal satın almayı tercih etmezseniz. Vallahi şaka gibi, sözde bu sefer bedava DLC veriyoruz diye bu sefer oyun içi gelmesi gereken çoğu şeyi kilitler altına alıp oyunu freemium gibi bir şeye dönüştürmüşler. Star Wars oyunu diye alıyorsunuz ama Darth Vader olmak 60 bin kredicilik bir oynanışın arkasında sizi bekliyor, yok öyle 60 dolar verip oyunu açar almaz Vader'la dalmak diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 12 Kasım 2017; 13:40:16 >

• Oyun şuan açıkmı sitede 3 gün önce oyuna başlayın yazıyordu

• Senaryo için torrent cekicem oynayip silicem. Hiç 250 tl veremem ki bunu bir star wars fanı söylüyor. Sen 250 tl lik oyuna dunya kadar loot box koy birde bunu savun. Sanki mobil oyun oynuyoruz. Oyun atmosfer olarak şahane duruyor ama işim gücüm yok bir karakter acmak için saatlerimi oyuna mi vericem. En büyük beklentim senaryoydu oda 5 saat gibi birseymis

• Bu oyun alemin en hizli indirmini gorecek. Oyuna talep bir ay sonra dip seviyeye inecek. Ilk indirimde 39 hemen sonra da 29 dolari gorecek.

Yatirim tavsiyesi degildir.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.