Şimdi Ara

STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
19
Favori
28.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galactic Assault da kac harita var ? hep ayni haritalardan oynamaktan biktim
  • The Last Beerbender kullanıcısına yanıt
    oyunu almamamın tek sebebi tamamiyle fps olmamasıydı. Böyle bir ayar varsada çok fazla açan server olcağını sanmıyorum.
  • Şuan Film yüzünden sürekli 2 harita dönüyor zaten o haritalardan 1 de daha yeni güncelleme ile geldi. 15 saat oynadım o sürekli dönen 2 harita hariç farklı 4 harita görebildim keşke bütün haritalarla karıştırıp oynatsa oyunu yoksa harita çeşitliliği fena değil ancak şu 2 tane haritadan bıkkınlık geldi bana da bizene filminden kardeşim.
  • Battlefront 1 de oynamak istediğimiz haritayı kendimiz seçip oynayabiliyorduk. Sanırım bunda bu olay yok. Galactic assault basıyorum 2 tane haritadan başka bişey yok. Sürekli aynı haritayla oynamak sıktı. Yeni harita gelmeyecek mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illusive Man

oyunu almamamın tek sebebi tamamiyle fps olmamasıydı. Böyle bir ayar varsada çok fazla açan server olcağını sanmıyorum.

Merhaba,

karakteri yönetirken aşağı yön tuşuna basılı tuttuğunuzda fps olarak oyunu oynayabilirsiniz. kamera açısı fps oluyor.
  • evlimutluoyuncu kullanıcısına yanıt
    Hocam demek istediğim o değil yani tps kameraya istediğhn zamanda geçebiliyorsunya o yüzden yüzden sürekli kamera değiştirmek gerkeiyor hatta tps köşelere pusanlara avantaj sağlıyor vs. zorunlu fps olsa daha sıcak bakabilirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otiogi65

Hikaye moduyla ilgili düşünceleriniz nedir almaya değer mi star wars çok severim son filmi henüz izlemedim oyun yorumları malum kötü kararsız kaldım

Star Wars evrenini seviyorsan kaçırma. Buradaki yorumlara da bakma. Hikaye modu gayet güzel. Hikayenin ana hikaye ile paralel gitmesi,filmin kahramanları ile geçen bölümler, harita tasarımları-atmosfer, efektler vs vs.. gayet başarılı. Tek sorunu kısa olması.
  • Oyun geçen haftaki indirimde kaçmazdı. Aldığıma baya memnunum Ama multide berbatım şuan. Call of fln neyse de bu oyunda multiyi hala kavrayamadım. Aim mi alamıyorum, adamı gördüğümde ateş etmeme rağmen o 2 mermide beni öldüryor sorun nerde anlamadım.
  • Jackal78 kullanıcısına yanıt
    hocam keşke daha önce yazsaydınız indirimde almadım kaçtı :D kardeşlik yapmak isteyen veya pri sec satmak isteyen yılsonu indirimlerinde almak isteyen bana pm atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Oyun geçen haftaki indirimde kaçmazdı. Aldığıma baya memnunum Ama multide berbatım şuan. Call of fln neyse de bu oyunda multiyi hala kavrayamadım. Aim mi alamıyorum, adamı gördüğümde ateş etmeme rağmen o 2 mermide beni öldüryor sorun nerde anlamadım.

2 sebep var, ilki bazı silahlar gerçekten güçlü, ikincisi de bu oyunun ana fikri headshot. Headshot atarsan düşürmen çok kolay olur.
  • Psikotrex kullanıcısına yanıt
    Aim assist i çok iyi kullanıyorlar(auto lock yapar gibi çok sağlam hiç bir atışı boşa gitmiyor o derece iyi) ve head shot u sağlam yapıyorlar. Battlefront 2 de kötü oyuncu zor bulursun 1e1 de hiç bir atışı boşa yapmaman lazım. Cod dan zor bence multisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 19 Aralık 2017; 23:6:2 >
  • Oyun çok iyi arkadaşlar grafikler oynanış dengeler stabilite herşey iyi lag yok oyunun progresyon sistemi bile bağlayıcı bence deli gibi oynuyorum bana battlefield 4 ü hatırlatıyor sanki onun altyapısını almışlar. Star Wars fanlarının özellikle bayılacağı bir oyun.

COD WWII yide aldım ama bu oyun CODtan kat kat güzel bence. Bu seneki COD felaket
  • arkadaşlar online nicklerinizi yazarsanız beraber oynayabiliriz.bende yeni başladım ps4 serüvenine oyunuda yeni aldım.pc den hakimim bu evrene yeni yeni kavrıyorum sistemi kart olayını.
    psn id : BlackIIIEagle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallofday -- 20 Aralık 2017; 16:30:53 >
  • yok hocam değil.sırasıyla oynatıyor.bi rebel bi imparatorluk oluyor
  • Birlikte oynamak isteyen varsa ekleyebilir Lord__Skywalker(2 alt çizgili)

• Hocam ekleyin. BlackIIIEagle (Büyük I harfi)
  • Assault sınıfında Vanguard'ın menzilinin biraz artırılması lazım. Kill almak için adamın dibine kadar girmek gerekiyor.
  • oyunun hikaye bölümü çok iyidi dün bitirdim.bayada box verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackaliso

Assault sınıfında Vanguard'ın menzilinin biraz artırılması lazım. Kill almak için adamın dibine kadar girmek gerekiyor.

slug vanguard diye bir şey kart varmış onu bir deneyin
  • Yahu Kolay Battlepoint nasil kazanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waynei -- 26 Aralık 2017; 0:57:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.