Şimdi Ara

STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
19
Favori
28.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    30tl fazla vermeye deger diyorsunuz yani tamamdir hocam sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciddi olarak multiplayera zaman harcayacaksanız değer ama bir bakim ara sıra takılırım yada sadece hikaye modu benim için önemli diye alıcaksanız değmez hocam
  • wyldechild W kullanıcısına yanıt
    Hocam deluxe sürüm içeriğini oyuna girince mi veriyor yoksa marketten mi indiriyorsunuz? Kardeşlik ile alacağız da iki hesapta da kullanabilecek miyiz yani

• oyuna 1 aydır sahibim.kart sistemini bugün çözdüm daha
    oyun inanılmaz zevkli ki zaten ilk oyunu pc de son levele kadar gelmiştim.ama bu bambaşka.kart sisteminde sıkıntı yaşayan olursa yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallofday

oyuna 1 aydır sahibim.kart sistemini bugün çözdüm daha
    oyun inanılmaz zevkli ki zaten ilk oyunu pc de son levele kadar gelmiştim.ama bu bambaşka.kart sisteminde sıkıntı yaşayan olursa yardımcı olurum

Benim anlayamadığım; mesela ben bomber hava aracı kullanıyorum, 3 tane kart kullanabiliyoruz ya, kartı geliştirmek için lv5 istiyor ama ben 3 kart aldıysam nasıl kartı geliştireceğim? İlla kullanmayacağım kartları da mı açmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pissacore

quote:

Orijinalden alıntı: fallofday

oyuna 1 aydır sahibim.kart sistemini bugün çözdüm daha

Benim anlayamadığım; mesela ben bomber hava aracı kullanıyorum, 3 tane kart kullanabiliyoruz ya, kartı geliştirmek için lv5 istiyor ama ben 3 kart aldıysam nasıl kartı geliştireceğim? İlla kullanmayacağım kartları da mı açmam gerekiyor?

aynen hocam kart veya craft ile açılıyor.her actığın 1 sayıyor. yada elindekini artır 1 se 2 yap.ama sonunda yeni kart aç diyecek sana.bu craft baya öncemli bende 2500 küsür vardı baya kullandım

• Rey'in the last jedi kostümünü nasıl açıyoruz ? pre-order bonus olarak gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 1 Ocak 2018; 14:33:13 >
  • Hassasiyeti 18 yakınlaştırma hassasiyetini 55 yaptım, mükemmel oldu. Nişan alma konusunda sıkıntı yaşayan olursa bu ayarı yapmayı denesin, faydasını görecektir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyuna B-wing ve tie defender eklenecek mi.Bilgisi olan var mı acaba.

• Oyunun single senaryo modu gayet eğlenceli olmuş. Farklı farklı gezegenlerde farklı karakterlerle oynamak iyi düşünülmüş senaryonun akıcılığı açısından. Gemi savaşları da gayet eğlenceli. Özenilmiş bir senaryo modu olmuş yani işin özeti. Ben son filmden daha çok beğendim oyunun çeşitliliğini o derece.

bf1'den sonra online mod'lara pek alışamadım yabancı kaldım, zamanla karakterler gelişince keyif alırım herhalde.
  • Artık Double XP Weekend gelmesi lazım, bende bu XP çizgisi inat etti milim milim ilerliyor
  • oyunda officerla iyiyim ama hero larla çok iyi oynayanlar 80 - 100 kill yapanlar var herolarla nasıl kendimizi geliştirebiliriz dün galactic assaultta kylo ren aldım 1 dk sonra öldüm
  • wyldechild W kullanıcısına yanıt
    Hocam bi krambol hakim haritaya göre hero alıp vur kaçla oynaman gerekli yoksa dediğiniz gibi anında öldürüyorlar.
    Biz 3-4 arkadaş HvsV oynuyoruz.Pek glaktik assaulta felan bulaşmıyorum. Benim için çok hızlı düşünme payı yok bam güm ateş ediyorlar :(
  • H vs V de baya zevkli maçlarımız oluyor bu doğanın gözünden bosk benim vader da burak
  • Merhabalar. Oyunda single player modunu bitirince multiplayer için bir faydası oluyor muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egonschiele

Merhabalar. Oyunda single player modunu bitirince multiplayer için bir faydası oluyor muydu?

Oluyor, 5bin kredi, kutu, part filan birikiyor baya.
  • Pissacore kullanıcısına yanıt
    İyi bari :) Teşekkür ederim cevap için :)
  • Arkadaşlar bu silahların özelliklerini nasıl açıyoruz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PuSaT28 P kullanıcısına yanıt
    Görevleri var o silahla 50 kill al 100 kill al vs şeklinde. Maç sonunda görev ilerleme ekranında gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilberhoca

Görevleri var o silahla 50 kill al 100 kill al vs şeklinde. Maç sonunda görev ilerleme ekranında gösteriyor.

Teşekkürler.

Joypad özürlüsü olarak kaç yılda yaparsam artık o görevleri 😠

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.